|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:56 am
Sane_chan Hihi ... to mnie rozmrozisz ?? Ja tam mogę * patrzy na fiolkę* ... Ale zrobię to własnymi metodami , bo znając Sayę to to jest albo Uran wzbogacony albo H2SO4 sweatdrop *odparowuje miksturę z organizmu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Sane_chan sweatdrop a to twoj men ? 3nodding xd .. durzo par tu jest ?? może powiecie mi coś wiecej jesli to nie tajemnica. Usmiecha sie do Zero.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
'przytula i całuje' heart heart heart 'siada z nią na foteliku' whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka! Ladna sygnaturka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj *przytuuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:58 am
Sayokun 'przytula i całuje' heart heart heart 'siada z nią na foteliku' whee *opiera mu glowe na ramieniu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka! czesc Driona! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan xd .. durzo par tu jest ?? może powiecie mi coś wiecej jesli to nie tajemnica. Usmiecha sie do Zero. dosc sporo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj Lethiel xd
Akiko - no to go wypędzisz , wierzę w Ciebie wink ..No i ja wiem że lubisz się bawić , tylko ja nie wiem jak i pewnie rozmowa publiczna o tym nie wskazana wink
Driona - wyglad się zmienił , z radosnej zawsze zmieniłaś się w posmutniałą postać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Przyszedłem siem pochwalic: mam nowa myszke i klawiature! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sane_chan Hihi ... to mnie rozmrozisz ?? Ja tam mogę * patrzy na fiolkę* ... Ale zrobię to własnymi metodami , bo znając Sayę to to jest albo Uran wzbogacony albo H2SO4 sweatdrop *odparowuje miksturę z organizmu* eek odparowuje ale jak ? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan dest smile *tulimy* hej Sane_chan smile jak zycie dest? smile do py razz szkola sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:59 am
Omega Sun Sane_chan xd .. durzo par tu jest ?? może powiecie mi coś wiecej jesli to nie tajemnica. Usmiecha sie do Zero. dosc sporo wink Chyba nawet jest założony dział " Galeria par " czy coś takiego xd Ja się w tym już pogubiłem - nigdy nie byłem dobry w kwestii uczuć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|