|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:38 am
Akiko Tamashii Sane_chan Hihi podskakuje probujac dosiegnac ..wryy zawysoko ... Akiko podsadzisz mnie ... wyciaga kajdanki ! *podsadza* i? *zmienia stan skupienia i jako kolorowa mgła oblewa Akiko i Sane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:38 am
Omega Sun < wchodzi z wiaderkiem > ale rybki dzis wspaniale biora 4laugh gratulacje wyciaga jedna rybke i biegnie do Zero ..hihi choć no tu xd Omega pobawisz się z nami ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:39 am
Sane_chan Omega Sun < wchodzi z wiaderkiem > ale rybki dzis wspaniale biora 4laugh gratulacje wyciaga jedna rybke i biegnie do Zero ..hihi choć no tu xd Omega pobawisz się z nami ?? Omegę na szczęście wiąże moralny kajdan BeoWolfa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:40 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii Sane_chan Hihi podskakuje probujac dosiegnac ..wryy zawysoko ... Akiko podsadzisz mnie ... wyciaga kajdanki ! *podsadza* i? *zmienia stan skupienia i jako kolorowa mgła oblewa Akiko i Sane* crying a juz miałam mu sie do nogi przyczepic crying ... Wyciąga spray mrorzacy i psika psisssikk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Taa , biorą , biorą.... Dzispierwszy raz łowiłem- na 16 slotów złapałem 9 opon , 6 butów i 3 puszki... a ja dzis nie zlapalam zadnego smiecia, chyba przekroczylam miesieczny limit wylawiania zlomu stressed bo dzis upolowalam dwa wiaderka teczowych rybek w Gambino eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii filip_pokrzywniak dobra zawsze o to chciałem zapytać: po ile kasy mniej więcej macie?? buuu ja tylko 700 golda! crying ale to i tak niezle bo w 2 dni zarobilam xd (chyba na nowo zaloze sklep ^^") W DWA DNI TYLKO 700 ?? ja w jeden dzien dostaje 1.5-2.5k !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii Sane_chan Hihi podskakuje probujac dosiegnac ..wryy zawysoko ... Akiko podsadzisz mnie ... wyciaga kajdanki ! *podsadza* i? *zmienia stan skupienia i jako kolorowa mgła oblewa Akiko i Sane* ' xd xd xd podskakuje i wylewa na aki i san po miksturze ktora unieruchamia obie' zero teraz ty się pobaw ja popatrze 'siada na foteliku'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:43 am
Sane_chan gratulacje wyciaga jedna rybke i biegnie do Zero ..hihi choć no tu xd Omega pobawisz się z nami ?? < wpuszcza rybki do akwarium > tylko nie zrob jej krzywdy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Point.Zer0 Akiko Tamashii Sane_chan Hihi podskakuje probujac dosiegnac ..wryy zawysoko ... Akiko podsadzisz mnie ... wyciaga kajdanki ! *podsadza* i? *zmienia stan skupienia i jako kolorowa mgła oblewa Akiko i Sane* ' xd xd xd podskakuje i wylewa na aki i san po miksturze ktora unieruchamia obie' zero teraz ty się pobaw ja popatrze 'siada na foteliku' crying gonk nie moge sie ruszać .... xd hihi jestem bezbronna... cały czas piska .... nie moge przestać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*tul tul* yol! jak dawno cie nie widzialam :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:44 am
haha dostalem pudelko-niespodzianke ^^"
dostalem (jak widac) fajna strzalke na glowe!!!!!
ide... PAPA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:44 am
Sayokun ' xd xd xd podskakuje i wylewa na aki i san po miksturze ktora unieruchamia obie' zero teraz ty się pobaw ja popatrze 'siada na foteliku' *syntezuje się stajac na ścianie* Eee tam - unieruchomionych nie rusze , to lamerstwo wink Co najwyzej po klapsie im mógłbym wymierzyć za złe zachowanie wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|