|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:34 am
< wchodzi z wiaderkiem > ale rybki dzis wspaniale biora 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
filip_pokrzywniak dobra zawsze o to chciałem zapytać: po ile kasy mniej więcej macie?? obecnie marne 1,3k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
filip_pokrzywniak dobra zawsze o to chciałem zapytać: po ile kasy mniej więcej macie?? Teraz 750 xd A zanim odszedłem około 10k , więc maluteńko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
bo mi sie cos zdaje ze mam strasznie malo.... (186g)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:35 am
filip_pokrzywniak dobra zawsze o to chciałem zapytać: po ile kasy mniej więcej macie?? 23k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun < wchodzi z wiaderkiem > ale rybki dzis wspaniale biora 4laugh lepiej uwarzaj bo jak dobrze biorą to gaia zrobi z nich sushi domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
filip_pokrzywniak dobra zawsze o to chciałem zapytać: po ile kasy mniej więcej macie?? buuu ja tylko 700 golda! crying ale to i tak niezle bo w 2 dni zarobilam xd (chyba na nowo zaloze sklep ^^")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sane_chan " a masz takie mazenie ?? aby nas zwiazać ?? xd *Szepczy do niej delikatnie dmuchając do uszka* A wiesz że Głodny głodnemu o chlebie przypomina ? *teleportuje się na sufit* Ale na razie to się odsunęod was , bo zaczynam Ciebie i Aki o jakieś plany podejrzewać... Hihi podskakuje probujac dosiegnac ..wryy zawysoko ... Akiko podsadzisz mnie ... wyciaga kajdanki !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun < wchodzi z wiaderkiem > ale rybki dzis wspaniale biora 4laugh Taa , biorą , biorą.... Dzispierwszy raz łowiłem- na 16 slotów złapałem 9 opon , 6 butów i 3 puszki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:36 am
no to ja jestem daleko za murzynami (bez urazy dla nikogo...) gonk Jak tu zdobyc szybko kase??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:37 am
Sane_chan Point.Zer0 Sane_chan " a masz takie mazenie ?? aby nas zwiazać ?? xd *Szepczy do niej delikatnie dmuchając do uszka* A wiesz że Głodny głodnemu o chlebie przypomina ? *teleportuje się na sufit* Ale na razie to się odsunęod was , bo zaczynam Ciebie i Aki o jakieś plany podejrzewać... Hihi podskakuje probujac dosiegnac ..wryy zawysoko ... Akiko podsadzisz mnie ... wyciaga kajdanki ! *podsadza* i?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Omega Sun < wchodzi z wiaderkiem > ale rybki dzis wspaniale biora 4laugh lepiej uwarzaj bo jak dobrze biorą to gaia zrobi z nich sushi domokun eek nawet tak nie zartuj gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|