|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:19 am
Akiko Tamashii *lezy ze smiechu* xd buahahaha oki, Aki spokojnie.... *pdoaje jej szklanke owdy* ochlon ... xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Delein Point.Zer0 Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ? Zacytuję moją szkolną bibliotekarkę-"już nie takie rzeczy w żuciu widziałam" XD Ciri- naprawdę jest boski!! ciesze sie, to prezent dla koleznaki ^^ Oj na pewno się ucieszy :3 Okej ja zmykam na rybki, połowię trochę i może jeszcze wróce...wiecie, trza sobie kolację załatwić XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sane_chan Nie kupuj płaszcza tylko jakieś fikusne majteczki xd redface No taa - typu " słoń " będą dobre ? xd moze nie odrazu slon ale wiesz jakies serduszka coś tego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:20 am
Nie tjaa , tylko taak xd Czemu nie wierzysz w swoje zdolności - rysujesz doskonale i rozwijasz te umiejętnosci , a że jesteś leniwa to owszem - n i e wierzę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:22 am
cirilla-chan Akiko Tamashii *lezy ze smiechu* xd buahahaha oki, Aki spokojnie.... *pdoaje jej szklanke owdy* ochlon ... xp xd wyobrazilam sobie..........*czerwo ...dusi sie ze smiechu*....lezacego Ze0 na lozku i z rozowymi kajdankami...a reszte to sobie wyobrazcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:22 am
Sane_chan Point.Zer0 Sane_chan Nie kupuj płaszcza tylko jakieś fikusne majteczki xd redface No taa - typu " słoń " będą dobre ? xd moze nie odrazu slon ale wiesz jakies serduszka coś tego wink Tylko powiedzcie mo gdzie takie są xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:23 am
Akiko Tamashii cirilla-chan Akiko Tamashii *lezy ze smiechu* xd buahahaha oki, Aki spokojnie.... *pdoaje jej szklanke owdy* ochlon ... xp xd wyobrazilam sobie..........*czerwo ...dusi sie ze smiechu*....lezacego Ze0 na lozku i z rozowymi kajdankami...a reszte to sobie wyobrazcie xd eek *pada ze smichu obok aki* hahahahihih
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:24 am
Akiko Tamashii cirilla-chan Akiko Tamashii *lezy ze smiechu* xd buahahaha oki, Aki spokojnie.... *pdoaje jej szklanke owdy* ochlon ... xp xd wyobrazilam sobie..........*czerwo ...dusi sie ze smiechu*....lezacego Ze0 na lozku i z rozowymi kajdankami...a reszte to sobie wyobrazcie xd xd blaugh hihi ciekawe ciekawe chciała bym to zobaczyc smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:25 am
Akiko Tamashii cirilla-chan Akiko Tamashii *lezy ze smiechu* xd buahahaha oki, Aki spokojnie.... *pdoaje jej szklanke owdy* ochlon ... xp xd wyobrazilam sobie..........*czerwo ...dusi sie ze smiechu*....lezacego Ze0 na lozku i z rozowymi kajdankami...a reszte to sobie wyobrazcie xd No ładnie ładnie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:26 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii cirilla-chan Akiko Tamashii *lezy ze smiechu* xd buahahaha oki, Aki spokojnie.... *pdoaje jej szklanke owdy* ochlon ... xp xd wyobrazilam sobie..........*czerwo ...dusi sie ze smiechu*....lezacego Ze0 na lozku i z rozowymi kajdankami...a reszte to sobie wyobrazcie xd No ładnie ładnie... xd xd oj...chyba jestem glodna...wiecej yaoi! blaugh xd czesc cleef!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:26 am
Cześć jestem Sane miło mi smieje sie wyobrazajac sobie kajdanki .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:28 am
Akiko Tamashii ...wiecej yaoi! blaugh xd O nieee , na Yaoi to ja się nie zgodzę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|