|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:12 am
Hehe - dziękujedelein , ale sróbuję jednak wink Trzymaj kasę i kup sobie coś - większy pożytek będzie xd
No no - Wyszło Szydło z worka Akiko - nie dość że Leń to jeszcze erotomanka wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:12 am
Point.Zer0 Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ? Mowiłam, ze mi sie podoba.. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:13 am
Sane_chan Point.Zer0 Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ? Mowiłam, ze mi sie podoba.. redface Kurdę , Akiko , Sena - chyba przemyślęniekupowanie płaszcza ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:14 am
Akiko Tamashii Sane_chan Ktoś mi powie kiedy beowulf bedzie bo chciałam prosic o taki obrazek jak ma Omega chan ee nooo..nie wiem, ale takie cus idzie szybko i prosciutko zrobic xd Ale ja nie umiem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:14 am
Point.Zer0 Hehe - dziękujedelein , ale sróbuję jednak wink Trzymaj kasę i kup sobie coś - większy pożytek będzie xd No no - Wyszło Szydło z worka Akiko - nie dość że Leń to jeszcze erotomanka wink xd xd no ba (wreszcie sie skapnal wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:15 am
Akiko Tamashii a) niepokolorowane b) brzydkie c) i tak mi sie nic nie chce blaugh Nieprawda , xd nieważne , xd Nie wierzę wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:15 am
Point.Zer0 Sane_chan Point.Zer0 Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ? Mowiłam, ze mi sie podoba.. redface Kurdę , Akiko , Sena - chyba przemyślęniekupowanie płaszcza ;PNie kupuj płaszcza tylko jakieś fikusne majteczki xd redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:16 am
Akiko Tamashii Point.Zer0 Hehe - dziękujedelein , ale sróbuję jednak wink Trzymaj kasę i kup sobie coś - większy pożytek będzie xd No no - Wyszło Szydło z worka Akiko - nie dość że Leń to jeszcze erotomanka wink xd xd no ba (wreszcie sie skapnal wink ) ..nie rzeby mi coś przeszkadzało wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Point.Zer0 Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ? Zacytuję moją szkolną bibliotekarkę-"już nie takie rzeczy w żuciu widziałam" XD Ciri- naprawdę jest boski!! ciesze sie, to prezent dla koleznaki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:17 am
Point.Zer0 Hehe - dziękujedelein , ale sróbuję jednak wink Trzymaj kasę i kup sobie coś - większy pożytek będzie xd No no - Wyszło Szydło z worka Akiko - nie dość że Leń to jeszcze erotomanka wink xd Nie przyjmę tego z powrotem, nie zbieram na nic aktualnie, ty mnie wspomagałeś więc możesz to potraktowac nawet jako prezent na mikołajki. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Nie kupuj płaszcza tylko jakieś fikusne majteczki xd redface No taa - typu " słoń " będą dobre ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Point.Zer0 Sane_chan Point.Zer0 Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ? Mowiłam, ze mi sie podoba.. redface Kurdę , Akiko , Sena - chyba przemyślęniekupowanie płaszcza ;PNie kupuj płaszcza tylko jakieś fikusne majteczki xd redface *lezy ze smiechu* xd buahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:18 am
Delein Nie przyjmę tego z powrotem, nie zbieram na nic aktualnie, ty mnie wspomagałeś więc możesz to potraktowac nawet jako prezent na mikołajki. blaugh no to zrobimy tak : kupisz sobie za tą kasę coś , i umówimy się że ja je przyjąłęm i tobie kupiłem prezent za nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|