|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:02 am
Sei chan Point.Zer0 Sei chan Bo po wypiciu przemiana w poka jest trwała O.o Moja natura jest taka że ja kontroluję zmiany materii i energii w nie-pobliskim otoczeniu , a ten drinczek miałby mi zaszkodzić ? xd Chyba juz ci zaszkodził*Patrzy sie na ogon charizarda wyrastający Zeru*O.o Odrzuca trzymaną makietę ogona - gottcha xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:03 am
Point.Zer0 Delein Oj tak...Point się tajniaczył ^^ Ja po prostu lubię dużo rzeczy przy sobie nosić - kka-baarka , ontario ukochane , multitoola , piłkę , hubkę i krzesiwo , garrotkę , dwa UST match... Teraz musisz nadrobić...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:04 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Point.Zer0 Delein Oj tak...Point się tajniaczył ^^ Ja po prostu lubię dużo rzeczy przy sobie nosić - kka-baarka , ontario ukochane , multitoola , piłkę , hubkę i krzesiwo , garrotkę , dwa UST match... Teraz musisz nadrobić... Na razie to chcąc nie chcąc muszę popiastować minimalizmowi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:06 am
A jakieś prace powstawały Akiko czy się leniłaś ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:08 am
Point.Zer0 A jakieś prace powstawały Akiko czy się leniłaś ? xd eee nnooo~ powstaly ...ale i tak nie pokaze bo: a) niepokolorowane b) brzydkie c) i tak mi sie nic nie chce blaugh a bez rysowania to ja wytrzyman nie umiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:09 am
Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:10 am
Delein Point.Zer0 Delein Oj tak...Point się tajniaczył ^^ Ja po prostu lubię dużo rzeczy przy sobie nosić - kka-baarka , ontario ukochane , multitoola , piłkę , hubkę i krzesiwo , garrotkę , dwa UST match... Teraz musisz nadrobić... naparwde ci sie podobał Deli gibert? niach! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jakoś wszyscy pouciekali crying ... Ktoś mi powie kiedy beowulf bedzie bo chciałam prosic o taki obrazek jak ma Omega chan
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ? no wiesz...... whee no mnie w taki "ubraniu" nie przeszkadzasz mozesz jeszcze co nieco zdjiac xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:11 am
Point.Zer0 Chyba się nie wstydzicie mnie w negliżu ? Zacytuję moją szkolną bibliotekarkę-"już nie takie rzeczy w żuciu widziałam" XD Ciri- naprawdę jest boski!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|