|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:54 am
Point.Zer0 *łapie dziwną miksurkę i wychyla do dna* O.o wypił to O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:55 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 a Ty Panno Akiko masz mi natychmiast podaĦ#8225; swój numer GG żebym siĦ#8482; wiĦ#8482;cej nie denerwowaŦ#8218; jak znikniesz xd no coz....z tym bedzie maly problem... ...bo ja nie ma gg xd Jak to ? młoda damo , czy Ty nie przesadzasz ? wink no to Tlen albo chociarz Maila , i to bez dyskusji wink xd *łapie dziwną miksurkę i wychyla do dna* pse pania ...tlenka tez mi brak xd ale w posiadaniu miliczka mam : akiko_tamashii@o2.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sane_chan Point.Zer0 Sane_chan Point.Zer0 Wiesz Sane-chan , mi jednak brakuje tego wyświechtanego prochowca... eek prochowca crying juz sie nie odzywam ... ...Czy ja powiedziałem coś nie tak ? sweatdrop eek ciom to prochowiec ?? bo mi sie zle jakoś widzi !? Prochowiec = płaszcz. Chodziłem w białym płaszczu z setu Soldat i białą opaską na oczach... Oj tak...Point się tajniaczył ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan jaj!! zero, ciebie tu tak dawno nei bylo!! eek eee tam , dawno to był Prekambr wink Sei , co siem dziwisz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sane_chan Point.Zer0 Sane_chan Point.Zer0 Wiesz Sane-chan , mi jednak brakuje tego wyświechtanego prochowca... eek prochowca crying juz sie nie odzywam ... ...Czy ja powiedziałem coś nie tak ? sweatdrop eek ciom to prochowiec ?? bo mi sie zle jakoś widzi !? Prochowiec = płaszcz. Chodziłem w białym płaszczu z setu Soldat i białą opaską na oczach... Uhh juz sie bałam, że to coś złego jest gonk redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:56 am
wychodzi niezauwazona z pokoju stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:56 am
Bo po wypiciu przemiana w poka jest trwała O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:57 am
Point.Zer0 cirilla-chan jaj!! zero, ciebie tu tak dawno nei bylo!! eek eee tam , dawno to był Prekambr wink Sei , co siem dziwisz ? ha! ciebie tez czesto i dlugo nie ma! ha! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:57 am
Delein Oj tak...Point się tajniaczył ^^ Ja po prostu lubię dużo rzeczy przy sobie nosić - kka-baarka , ontario ukochane , multitoola , piłkę , hubkę i krzesiwo , garrotkę , dwa UST match...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:59 am
Point.Zer0 cirilla-chan jaj!! zero, ciebie tu tak dawno nei bylo!! eek eee tam , dawno to był Prekambr wink Sei , co siem dziwisz ? xp whee naich niach ale milo cie znowu widziec ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:59 am
Sei chan Bo po wypiciu przemiana w poka jest trwała O.o Moja natura jest taka że ja kontroluję zmiany materii i energii w nie-pobliskim otoczeniu , a ten drinczek miałby mi zaszkodzić ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 10:00 am
Point.Zer0 Sei chan Bo po wypiciu przemiana w poka jest trwała O.o Moja natura jest taka że ja kontroluję zmiany materii i energii w nie-pobliskim otoczeniu , a ten drinczek miałby mi zaszkodzić ? xd Chyba juz ci zaszkodził*Patrzy sie na ogon charizarda wyrastający Zeru*O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|