|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 2:31 pm
`Amelia` revcat `Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ...a wiecie co mnie obchodza Wasze wtyki ? jedno wielkie G... macie rozkaz sprzatnac wszystkie latryny i zamiesc plac apelowy... pirate *zrywa się z miejsca, podbiega do niego... zsuwa mu spodnie do kostek, oczy zasłania swoimi dopiero co zdjętymi majteczkami, związuje mu ręce stanikiem i przytwierdza go różową tasiemką do krzesła* uffuffff... to znaczy... I co teraz powiesz, Generalicjio, hę?*...szybkimi ruchami sie uwalnia oraz ubiera...puf! .. staje z nia...zakluwa w kajdanki i zamyka w areszcie...* to teraz sobie posiedzicie szeregowa...ojj posiedzicie...zasadzam areszt az do dowolania i dostajecie "ostrzezenie:..jezeli nie wiecie co to jest "ostrzezenie" to poczytajcie regulamin... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 2:44 pm
revcat `Amelia` revcat `Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ...a wiecie co mnie obchodza Wasze wtyki ? jedno wielkie G... macie rozkaz sprzatnac wszystkie latryny i zamiesc plac apelowy... pirate *zrywa się z miejsca, podbiega do niego... zsuwa mu spodnie do kostek, oczy zasłania swoimi dopiero co zdjętymi majteczkami, związuje mu ręce stanikiem i przytwierdza go różową tasiemką do krzesła* uffuffff... to znaczy... I co teraz powiesz, Generalicjio, hę?*...szybkimi ruchami sie uwalnia oraz ubiera...puf! .. staje z nia...zakluwa w kajdanki i zamyka w areszcie...* to teraz sobie posiedzicie szeregowa...ojj posiedzicie...zasadzam areszt az do dowolania i dostajecie "ostrzezenie:..jezeli nie wiecie co to jest "ostrzezenie" to poczytajcie regulamin... pirate *czyta regulamin* pirate (lol)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 3:00 pm
1. Generalom zwanych dalej Moderatorami nalezy sie bezwzgledny szacunek, kazda obraza lub brak posluszenstwa wobec powyzszego bedzie karalne ostrzezeniem. Jezeli nie bedzie widocznej poprawy zachowania zostana podjete srodki przymusu "losowego". - nie rozkminiłam ostatnich trzech wyrazów, Generale confused I jaka z mojej strony obraza bądź brak posłuszeństwa? To się nazywa nadużycie! Po co są tworzone zasady, które i tak nie są przestrzegane? Nie lepiej stworzyć jeden punkt: DO MODERATOROW NALEZY PIERWSZE I OSTATNIE SLOWO?... ech... stare
PS Żadnych latryn czyścić nie będę. Nie jestem na kolonii (karnej) mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 1:36 am
`Amelia` 1. Generalom zwanych dalej Moderatorami nalezy sie bezwzgledny szacunek, kazda obraza lub brak posluszenstwa wobec powyzszego bedzie karalne ostrzezeniem. Jezeli nie bedzie widocznej poprawy zachowania zostana podjete srodki przymusu "losowego". - nie rozkminiłam ostatnich trzech wyrazów, Generale confused I jaka z mojej strony obraza bądź brak posłuszeństwa? To się nazywa nadużycie! Po co są tworzone zasady, które i tak nie są przestrzegane? Nie lepiej stworzyć jeden punkt: DO MODERATOROW NALEZY PIERWSZE I OSTATNIE SLOWO?... ech... stare PS Żadnych latryn czyścić nie będę. Nie jestem na kolonii (karnej) mrgreen
Zasady są po to moja droga, aby dawać obywatelom poczucie bezpieczeństwa i możności obrony swoich interesów. Tak więc proszę zamknąć się w mojej ... moim gabinecie i czekać grzecznie na kare.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 6:23 am
BeeWolf EvilYuki a... aha... *patroluje teren bazy*
>Zagląda jej pod spudniczke<
*udaje, że nie widzi* revcat: :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 6:45 am
`Amelia` 1. Generalom zwanych dalej Moderatorami nalezy sie bezwzgledny szacunek, kazda obraza lub brak posluszenstwa wobec powyzszego bedzie karalne ostrzezeniem. Jezeli nie bedzie widocznej poprawy zachowania zostana podjete srodki przymusu "losowego". - nie rozkminiłam ostatnich trzech wyrazów, Generale confused I jaka z mojej strony obraza bądź brak posłuszeństwa? To się nazywa nadużycie! Po co są tworzone zasady, które i tak nie są przestrzegane? Nie lepiej stworzyć jeden punkt: DO MODERATOROW NALEZY PIERWSZE I OSTATNIE SLOWO?... ech... stare PS Żadnych latryn czyścić nie będę. Nie jestem na kolonii (karnej) mrgreen ..."losowym" powrzechnie nazywamy BAN... p.s. to sie jeszcze okaze.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 6:46 am
BeeWolf `Amelia` 1. Generalom zwanych dalej Moderatorami nalezy sie bezwzgledny szacunek, kazda obraza lub brak posluszenstwa wobec powyzszego bedzie karalne ostrzezeniem. Jezeli nie bedzie widocznej poprawy zachowania zostana podjete srodki przymusu "losowego". - nie rozkminiłam ostatnich trzech wyrazów, Generale confused I jaka z mojej strony obraza bądź brak posłuszeństwa? To się nazywa nadużycie! Po co są tworzone zasady, które i tak nie są przestrzegane? Nie lepiej stworzyć jeden punkt: DO MODERATOROW NALEZY PIERWSZE I OSTATNIE SLOWO?... ech... stare PS Żadnych latryn czyścić nie będę. Nie jestem na kolonii (karnej) mrgreen
Zasady są po to moja droga, aby dawać obywatelom poczucie bezpieczeństwa i możności obrony swoich interesów. Tak więc proszę zamknąć się w mojej ... moim gabinecie i czekać grzecznie na kare. ...kare dla Amelii pozostawiam Tobie Marszalku...rob co chcesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 8:43 am
revcat BeeWolf `Amelia` 1. Generalom zwanych dalej Moderatorami nalezy sie bezwzgledny szacunek, kazda obraza lub brak posluszenstwa wobec powyzszego bedzie karalne ostrzezeniem. Jezeli nie bedzie widocznej poprawy zachowania zostana podjete srodki przymusu "losowego". - nie rozkminiłam ostatnich trzech wyrazów, Generale confused I jaka z mojej strony obraza bądź brak posłuszeństwa? To się nazywa nadużycie! Po co są tworzone zasady, które i tak nie są przestrzegane? Nie lepiej stworzyć jeden punkt: DO MODERATOROW NALEZY PIERWSZE I OSTATNIE SLOWO?... ech... stare PS Żadnych latryn czyścić nie będę. Nie jestem na kolonii (karnej) mrgreen
Zasady są po to moja droga, aby dawać obywatelom poczucie bezpieczeństwa i możności obrony swoich interesów. Tak więc proszę zamknąć się w mojej ... moim gabinecie i czekać grzecznie na kare. ...kare dla Amelii pozostawiam Tobie Marszalku...rob co chcesz... Marszałka zaczniemy niedługo tytułować nie tylko magistrem, ale i nieoficjalnie... doktorem herherherher cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 11:57 am
`Amelia` revcat BeeWolf `Amelia` 1. Generalom zwanych dalej Moderatorami nalezy sie bezwzgledny szacunek, kazda obraza lub brak posluszenstwa wobec powyzszego bedzie karalne ostrzezeniem. Jezeli nie bedzie widocznej poprawy zachowania zostana podjete srodki przymusu "losowego". - nie rozkminiłam ostatnich trzech wyrazów, Generale confused I jaka z mojej strony obraza bądź brak posłuszeństwa? To się nazywa nadużycie! Po co są tworzone zasady, które i tak nie są przestrzegane? Nie lepiej stworzyć jeden punkt: DO MODERATOROW NALEZY PIERWSZE I OSTATNIE SLOWO?... ech... stare PS Żadnych latryn czyścić nie będę. Nie jestem na kolonii (karnej) mrgreen
Zasady są po to moja droga, aby dawać obywatelom poczucie bezpieczeństwa i możności obrony swoich interesów. Tak więc proszę zamknąć się w mojej ... moim gabinecie i czekać grzecznie na kare. ...kare dla Amelii pozostawiam Tobie Marszalku...rob co chcesz... Marszałka zaczniemy niedługo tytułować nie tylko magistrem, ale i nieoficjalnie... doktorem herherherher cool ...postaram sie zapamietac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 1:14 pm
`Amelia` revcat BeeWolf `Amelia` 1. Generalom zwanych dalej Moderatorami nalezy sie bezwzgledny szacunek, kazda obraza lub brak posluszenstwa wobec powyzszego bedzie karalne ostrzezeniem. Jezeli nie bedzie widocznej poprawy zachowania zostana podjete srodki przymusu "losowego". - nie rozkminiłam ostatnich trzech wyrazów, Generale confused I jaka z mojej strony obraza bądź brak posłuszeństwa? To się nazywa nadużycie! Po co są tworzone zasady, które i tak nie są przestrzegane? Nie lepiej stworzyć jeden punkt: DO MODERATOROW NALEZY PIERWSZE I OSTATNIE SLOWO?... ech... stare PS Żadnych latryn czyścić nie będę. Nie jestem na kolonii (karnej) mrgreen
Zasady są po to moja droga, aby dawać obywatelom poczucie bezpieczeństwa i możności obrony swoich interesów. Tak więc proszę zamknąć się w mojej ... moim gabinecie i czekać grzecznie na kare. ...kare dla Amelii pozostawiam Tobie Marszalku...rob co chcesz... Marszałka zaczniemy niedługo tytułować nie tylko magistrem, ale i nieoficjalnie... doktorem herherherher cool Magister to ja bende za minimum 3 lata a doktor ! oi! coś się szykuje lisico ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 1:21 pm
BeeWolf Magister to ja bende za minimum 3 lata a doktor ! oi! coś się szykuje lisico ? ..zapewne to iz kazdy general czy marszalek musi byc obeznany we wszystkich naukach a szczegolnie tych "przyrodniczych"... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 1:56 pm
revcat BeeWolf Magister to ja bende za minimum 3 lata a doktor ! oi! coś się szykuje lisico ? ..zapewne to iz kazdy general czy marszalek musi byc obeznany we wszystkich naukach a szczegolnie tych "przyrodniczych"... mrgreen To dobrze, ze studiowałem jakiś czas biologię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 2:06 pm
BeeWolf revcat BeeWolf Magister to ja bende za minimum 3 lata a doktor ! oi! coś się szykuje lisico ? ..zapewne to iz kazdy general czy marszalek musi byc obeznany we wszystkich naukach a szczegolnie tych "przyrodniczych"... mrgreen To dobrze, ze studiowałem jakiś czas biologię. ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 10:07 pm
revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 16, 2007 10:47 pm
EvilYuki revcat ... mrgreen .... bedziesz doktorem ginekologiem na R.P. a ja psychiatra.... a ja będę ładnie wyglądać, może być? mrgreen whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|