|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:48 am
a Ty Panno Akiko masz mi natychmiast podać swój numer GG żebym się więcej nie denerwował jak znikniesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:48 am
cirilla-chan Sayokun cirilla-chan hejka, nei ma pewnej osoby wiec moge posiedziec ^^ 3nodding lol zauwazyl mnie ninja blaugh a kogo to nie ma ze mozesz siedziec question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:49 am
cirilla-chan hejka, nei ma pewnej osoby wiec moge posiedziec ^^ 3nodding nyom hejka :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:49 am
Mraaaaaaa!!! Jestem na troche blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:50 am
Point.Zer0 Wiesz Sane-chan , mi jednak brakuje tego wyświechtanego prochowca... eek prochowca crying juz sie nie odzywam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:50 am
Sei chan Mraaaaaaa!!! Jestem na troche blaugh Oho - no to się znów zacznie rzucanie jakimis plugawymi fiolkami xd Witaj Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Sei chan Mraaaaaaa!!! Jestem na troche blaugh Oho - no to się znów zacznie rzucanie jakimis plugawymi fiolkami xd Witaj Sei *Rzuca w Zero pokemiksturką8Nyaaa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Point.Zer0 Wiesz Sane-chan , mi jednak brakuje tego wyświechtanego prochowca... eek prochowca crying juz sie nie odzywam ... ...Czy ja powiedziałem coś nie tak ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:52 am
Sei chan Mraaaaaaa!!! Jestem na troche blaugh hiii ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W mordę jeża, czy mój komputer musi się tak wieszać #@%&$#^@^* ><" domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 a Ty Panno Akiko masz mi natychmiast podaĦ#8225; swój numer GG żebym siĦ#8482; wiĦ#8482;cej nie denerwowaŦ#8218; jak znikniesz xd no coz....z tym bedzie maly problem... ...bo ja nie ma gg xd Jak to ? młoda damo , czy Ty nie przesadzasz ? wink no to Tlen albo chociarz Maila , i to bez dyskusji wink xd *łapie dziwną miksurkę i wychyla do dna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:53 am
Point.Zer0 Sane_chan Point.Zer0 Wiesz Sane-chan , mi jednak brakuje tego wyświechtanego prochowca... eek prochowca crying juz sie nie odzywam ... ...Czy ja powiedziałem coś nie tak ? sweatdrop eek ciom to prochowiec ?? bo mi sie zle jakoś widzi !?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:53 am
jaj!! zero, ciebie tu tak dawno nei bylo!! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:54 am
Sane_chan Point.Zer0 Sane_chan Point.Zer0 Wiesz Sane-chan , mi jednak brakuje tego wyświechtanego prochowca... eek prochowca crying juz sie nie odzywam ... ...Czy ja powiedziałem coś nie tak ? sweatdrop eek ciom to prochowiec ?? bo mi sie zle jakoś widzi !? Prochowiec = płaszcz. Chodziłem w białym płaszczu z setu Soldat i białą opaską na oczach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|