|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:41 am
Falcone Wiecie skoro nikt tu nie pisze oprocz naszej wspanialej przywudczyni MissTaono to ja zaczne : I odrazu mam Wspaniala wiadomosc : W najnowszym numerze Mangazynu (#7) ukazal sie artykul o naszej polskej Gildi biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:42 am
Akiko Tamashii AAAAAAAAAAAAA!!! Zer0 ma przed nami tajemnice!!!!!! Zer0 ale my jestesmy jak wielka kochajaca sie rodzinka...mozesz nam powiedziec XD Taaaa ? mta co wychodzi na miesiąc z rodziny bez pożegnania stare wink A tajemnice ma przeciez każdy - mniejsze czy większe... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 No , wybacz - ubrania sprzedałem bo miało mnie nie byćjuż na Gai sweatdrop to moze zorganizujemy jakas zrzute na ciuszki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii a to czemu nie mialo? O_o Mniejsza o to ninja AAAAAAAAAAAAA!!! Zer0 ma przed nami tajemnice!!!!!! Zer0 ale my jestesmy jak wielka kochajaca sie rodzinka...mozesz nam powiedziec XD A czy myśmy wszyscy w ogóle ze sobą bruderszafty pili? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:43 am
Omega Sun Point.Zer0 No , wybacz - ubrania sprzedałem bo miało mnie nie byćjuż na Gai sweatdrop to moze zorganizujemy jakas zrzute na ciuszki ninja Niee tam , nie ma sensu tracić na mnie kasy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:44 am
Point.Zer0 [quote="Akiko Tamashii] AAAAAAAAAAAAA!!! Zer0 ma przed nami tajemnice!!!!!! Zer0 ale my jestesmy jak wielka kochajaca sie rodzinka...mozesz nam powiedziec XD Taaaa ? m�wi ta co wychodzi na miesiąc z rodziny bez pożegnania stare wink A tajemnice ma przeciez każdy - mniejsze czy większe... smile no bo skad moge wiedziec ze mnie nie bedzie przez ten mech xd poprostu mam takie zwiechy, nawet nie pamietam co w tym czasie robilam blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:44 am
Point.Zer0 Niee tam , nie ma sensu tracić na mnie kasy sweatdrop redface mi sie podoba bez ubranka redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:45 am
Delein A czy myśmy wszyscy w ogóle ze sobą bruderszafty pili? XD Wybacz , co to jest Brudershaft ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka, nei ma pewnej osoby wiec moge posiedziec ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Falcone wired_Yuki ooooo , juz niejestem iXem , biggrin xd witam Yuli czesc Point.ZerO Ave Delien ufff.......to chyba wszycy co doszli sweatdrop heja * rzuca sie na niego , jak tam ? whee a zycie powoli leci ............. jutro andrzejki .....tylko to mnie pociesza wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:46 am
cirilla-chan hejka, nei ma pewnej osoby wiec moge posiedziec ^^ 3nodding lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:46 am
cirilla-chan hejka, nei ma pewnej osoby wiec moge posiedziec ^^ 3nodding Witam xd Wiesz Sane-chan , mi jednak brakuje tego wyświechtanego prochowca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:47 am
Sayokun cirilla-chan hejka, nei ma pewnej osoby wiec moge posiedziec ^^ 3nodding lol zauwazyl mnie ninja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:48 am
Falcone wired_Yuki Falcone wired_Yuki ooooo , juz niejestem iXem , biggrin xd witam Yuli czesc Point.ZerO Ave Delien ufff.......to chyba wszycy co doszli sweatdrop heja * rzuca sie na niego , jak tam ? whee a zycie powoli leci ............. jutro andrzejki .....tylko to mnie pociesza wink a o bedziesz robił w andrzejki? ja sie ciesze bo jutro kocimmy pierwszaków xd buhahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:48 am
cirilla-chan hejka, nei ma pewnej osoby wiec moge posiedziec ^^ 3nodding nyom hejka :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|