|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:33 am
wired_Yuki bo nieubrany jestes stare ale nieprzeszkadza mi to szczrze mówiąc No , wybacz - ubrania sprzedałem bo miało mnie nie byćjuż na Gai sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:33 am
Omega Sun Sane_chan Aha sad czyli nie moge takiego dostać ?? szkoda sad Jak bedzie na forum i go ladnie poprosisz to moze tez Ci takie zrobi wink A kiedy będzie ?? wiesz może ?? Akiko a nie tyle nie bedziesz czekać to tu http://www.musasabi.prv.pl/ a o polskiej gildji dowiedziałam sie zwiedzajac forum i sie natknełam ..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:34 am
Point.Zer0 wired_Yuki Point.Zer0 bo nieubrany jestes stare ale nieprzeszkadza mi to szczrze mówiąc No , wybacz - ubrania sprzedałem bo miało mnie nie byćjuż na Gai sweatdrop a to czemu nie mialo? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:34 am
wired_Yuki ooooo , juz niejestem iXem , biggrin xd witam Yuli czesc Point.ZerO Ave Delien ufff.......to chyba wszycy co doszli sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:35 am
Point.Zer0 wired_Yuki bo nieubrany jestes stare ale nieprzeszkadza mi to szczrze mówiąc No , wybacz - ubrania sprzedałem bo miało mnie nie byćjuż na Gai sweatdrop nietrzeba przepraszac , ale jednak jestes na gai xd stare a czemu niemiało cie byc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:36 am
Akiko Tamashii a to czemu nie mialo? O_o Mniejsza o to ninja Witaj Falcone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wired_Yuki ooooo , juz niejestem iXem , biggrin xd witam Yuli czesc Point.ZerO Ave Delien ufff.......to chyba wszycy co doszli sweatdrop heja * rzuca sie na niego , jak tam ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Omega Sun Sane_chan Aha sad czyli nie moge takiego dostać ?? szkoda sad Jak bedzie na forum i go ladnie poprosisz to moze tez Ci takie zrobi wink A kiedy będzie ?? wiesz może ?? Akiko a nie tyle nie bedziesz czekać to tu http://www.musasabi.prv.pl/ a o polskiej gildji dowiedziałam sie zwiedzajac forum i sie natknełam ..! Jestesmy slawni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:37 am
Falcone wired_Yuki ooooo , juz niejestem iXem , biggrin xd witam Yuli czesc Point.ZerO Ave Delien ufff.......to chyba wszycy co doszli sweatdrop Ach ten refleks ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Omega Sun Sane_chan Aha sad czyli nie moge takiego dostać ?? szkoda sad Jak bedzie na forum i go ladnie poprosisz to moze tez Ci takie zrobi wink A kiedy będzie ?? wiesz może ?? Akiko a nie tyle nie bedziesz czekać to tu http://www.musasabi.prv.pl/ a o polskiej gildji dowiedziałam sie zwiedzajac forum i sie natknełam ..! ninja czy to nie stronka ktorą misstao ma w profilu wrociłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:38 am
Point.Zer0 Omega Sun Czesc Point.Zer0 3nodding Hej Omega - Ten strój to tak do porządka forum czy to jakieś preferencje BeoWolf'a ? wink xd hehe... raczej to pierwsze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:38 am
Falcone Sane_chan Omega Sun Sane_chan Aha sad czyli nie moge takiego dostać ?? szkoda sad Jak bedzie na forum i go ladnie poprosisz to moze tez Ci takie zrobi wink A kiedy będzie ?? wiesz może ?? Akiko a nie tyle nie bedziesz czekać to tu http://www.musasabi.prv.pl/ a o polskiej gildji dowiedziałam sie zwiedzajac forum i sie natknełam ..! Jestesmy slawni biggrin HiHi byle sława nam do głowy nie uderzyła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:39 am
Omega Sun Point.Zer0 Omega Sun Czesc Point.Zer0 3nodding Hej Omega - Ten strój to tak do porządka forum czy to jakieś preferencje BeoWolf'a ? wink xd hehe... raczej to pierwsze wink Hmm... nie wnikam , nie wnikam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:40 am
Point.Zer0 Akiko Tamashii a to czemu nie mialo? O_o Mniejsza o to ninja AAAAAAAAAAAAA!!! Zer0 ma przed nami tajemnice!!!!!! Zer0 ale my jestesmy jak wielka kochajaca sie rodzinka...mozesz nam powiedziec XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|