|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:26 am
Sane_chan Falcone Sane_chan Falcone O nowy czlowiek whee nawet nie zauwazylem xd Witam jestem Falcone wink Wiem, że jestem malutka ale nie myslałem, że nie zauwarzalna wink "podchodzi blisko i wyciaga palke" *podaje reke* wiec skad sie dowiedzialas o naszej wspaniales polskej gildi ???? Dziendobry "buziak w policzek redface " * A o gildji dowiedziałam się szukając stronek o tematyce anime. na jednej był odnosnik uuu a na jakiej? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:27 am
Omega Sun Sane_chan CZESC 4laugh tez jestem nowa smile Omega a gdzie ma sklepik bo bym chciała redface Nie ma sklepiku. Obrazek dostalam w prezencie heart Aha sad czyli nie moge takiego dostać ?? szkoda sad Cześć Akiko i Delein Witajcie jestem Sane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No no - toż to nasza Gaiowa artystka ! wink Żadziej cię widzę niż Pink Linki...
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ee.. musze juz leciec. Papuski!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:28 am
[Shinn] ee.. musze juz leciec. Papuski! Esh - no cóż, na razie Shinn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:28 am
Point.Zer0 No no - toż to nasza Gaiowa artystka ! wink Żadziej cię widzę niż Pink Linki... Witam wszystkich xd Heh, to samo można powiedzieć o Tobie ^^ Avsko :] Namarie Shin!! *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:29 am
Point.Zer0 No no - toż to nasza Gaiowa artystka ! wink Żadziej cię widzę niż Pink Linki... Witam wszystkich xd helo stare ( mierzy go wzrokiem )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:29 am
[Shinn] ee.. musze juz leciec. Papuski! pay pay! Zer0 to do mnie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:30 am
Poczekasz chwilke to sibie przypomne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:30 am
Nieeee , no przecierz Shinn najbardziej udzielała się plastycznie xd A Ty Wired Yuki co na mnie tak patrzysz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:31 am
Sane_chan Aha sad czyli nie moge takiego dostać ?? szkoda sad Jak bedzie na forum i go ladnie poprosisz to moze tez Ci takie zrobi wink ----- Czesc Point.Zer0 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:31 am
Sane_chan Poczekasz chwilke to sibie przypomne xd oj...mam nadzieje ze sobie przypomnisz bo nie chce dlugo czekac...a co bedzie jesli sobie nie przypomnisz?! bede musiala czekac wiecznosc xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:32 am
Point.Zer0 Nieeee , no przecierz Shinn najbardziej udzielała się plastycznie xd A Ty Wired Yuki co na mnie tak patrzysz ? bo nieubrany jestes stare ale nieprzeszkadza mi to szczrze mówiąc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:33 am
Point.Zer0 Nieeee , no przecierz Shinn najbardziej udzielała się plastycznie xd aha~! xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|