|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan [Shinn] Doberek ludziska! O.. widze, ze mamy nowa duszyczke w naszym gronie wink Cześć 4laugh Jesten Sane chan ale mow mi Sane albo san jakwolisz smile A jak moge mowic na ciebie ? Milo mi San whee Mozesz mi mowic po prostu Shinn ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Omega_sun ładne ubranko 3nodding hi pokojówka smile redface czy moge zapytać z kad masz obrazek ?? dziekuje whee jesli chodzi Ci o moja sygnaturke to Wilczek mi zrobil heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:20 am
Czesc Delein Czesc Kitty-ShadowCat - przeczytaj przewodnik i bedziesz wiedziec wszystko co najwazniejsze wink Czesc wired_Yuki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Hejka jestem tu nowa- naprowadźcie mnie biggrin Witaj ^^ Zaraz Omi naprowadzi Cie na poradnik ^^'' -- Wired, wiesz, ze jestes iXem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Hejka jestem tu nowa- naprowadźcie mnie biggrin CZESC 4laugh tez jestem nowa smile Omega a gdzie ma sklepik bo bym chciała redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:22 am
[Shinn] Witaj ^^ Zaraz Omi naprowadzi Cie na poradnik ^^'' -- Wired, wiesz, ze jestes iXem ? musze go jakos reklamowac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan Falcone O nowy czlowiek whee nawet nie zauwazylem xd Witam jestem Falcone wink Wiem, że jestem malutka ale nie myslałem, że nie zauwarzalna wink "podchodzi blisko i wyciaga palke" *podaje reke* wiec skad sie dowiedzialas o naszej wspaniales polskej gildi ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Kitty-ShadowCat Hejka jestem tu nowa- naprowadźcie mnie biggrin Witaj ^^ Zaraz Omi naprowadzi Cie na poradnik ^^'' -- Wired, wiesz, ze jestes iXem ? niestety wiem , a mam taką ładną sukienke xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:23 am
niaa~ hejka ludzie! i nie ludzie! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:24 am
Akiko Tamashii niaa~ hejka ludzie! i nie ludzie! whee Avsko Aki! *mówi jako ten nieludź razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ooooo , juz niejestem iXem , biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sane_chan CZESC 4laugh tez jestem nowa smile Omega a gdzie ma sklepik bo bym chciała redface Nie ma sklepiku. Obrazek dostalam w prezencie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Sane_chan Falcone O nowy czlowiek whee nawet nie zauwazylem xd Witam jestem Falcone wink Wiem, że jestem malutka ale nie myslałem, że nie zauwarzalna wink "podchodzi blisko i wyciaga palke" *podaje reke* wiec skad sie dowiedzialas o naszej wspaniales polskej gildi ???? Dziendobry "buziak w policzek redface " * A o gildji dowiedziałam się szukając stronek o tematyce anime. na jednej był odnosnik
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|