|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:58 am
Cześć jestem Sane chan miło mi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:00 am
Sane_chan Cześć jestem Sane chan miło mi smile milo Cie poznac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:02 am
Driona Falcone Driona Tradycyjnie kiedy przyjde zawsze robi sie cisza... albo na nikogo nie trafiam... A we wrozbie mialam, ze mam szczescie w nieszczesciu... I gdzie to szczescie?(nieszczescia to ja juz swoje znam za dobrze) Witam Slyszalam, ze qRO ma nowy adres strony. Czy znacz go i czy moglbys mi go podac? qRO znudzili mi sie juz od ponad tygodnia nie gram sweatdrop poszukaj a napewno znajdziesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:02 am
Omega Sun Sane_chan Cześć jestem Sane chan miło mi smile milo Cie poznac 3nodding xd jak masz na imie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:03 am
elo^^ (mam spozniony zapłon dzis...) Czy jest ktos z wawy i wybiera się na "PANTSU"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:04 am
marta, ale tutaj wszyscy mowia do mnie Omi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:06 am
Lina-san elo^^ (mam spozniony zapłon dzis...) Czy jest ktos z wawy i wybiera się na "PANTSU"? Janieststy nie jestem z Wawy ale mam niedaleko smile ... A co to Te Pantsu ?? bo tyle co wiem to chyba znaczy majtki ! Omi he Fajne zdrobnienie ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:07 am
Falcone O nowy czlowiek whee nawet nie zauwazylem xd Witam jestem Falcone wink Wiem, że jestem malutka ale nie myslałem, że nie zauwarzalna wink "podchodzi blisko i wyciaga palke"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:11 am
Doberek ludziska! O.. widze, ze mamy nowa duszyczke w naszym gronie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:13 am
[Shinn] Doberek ludziska! O.. widze, ze mamy nowa duszyczke w naszym gronie wink Cześć 4laugh Jesten Sane chan ale mow mi Sane albo san jakwolisz smile A jak moge mowic na ciebie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:14 am
[Shinn] Doberek ludziska! O.. widze, ze mamy nowa duszyczke w naszym gronie wink czesc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:16 am
Omega_sun ładne ubranko 3nodding hi pokojówka smile redface czy moge zapytać z kad masz obrazek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 9:17 am
Mae govannen gaianie! *wita się ze wszystkimi w szczególnie z nową ofiarką, podając jej łapkę* Ave ave! Jestem Delein, pełnię tu funkcję druidki i dbam o ogródek. Niezmiernie mi miło *ukłon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|