|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:15 am
Lethiel nie chce byc sama.. rodzice wrooca dopieo za godzine... ona tam leshy a ja nie wiem co robic... cry crying 'przytula' sad tylko nie płacz i nie rób niczego pochopnie jak chcesz pogadać to jestem dostępny sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lina-san *zatyka uszy* zawiń go w koc i czekaj do przyjazdu rodzicnic wiecej zrobic nie mozesz i juz nie płacz... Już dosyć łez chce tw#347;miech usłyszec znnuci* jush to zrobilam.... cry No już, dzielna dziweczynka Nie myśl o tym już...co się stało to się stało, pomyśl o tym, że dużo kotków czeka, aż je przygarniesz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:16 am
Lethiel Rynn the Vampire ehh..no już Leth....Zawiń go w jakąś starą szmatkę nieużywaną już do niczego, wł80; do pustego pudełeczka po butach czy coś takiego... owinelam.. ale nie przeniose jej nigdzie.. nie moge.. Spox, rozumiem..ja tak miałam jak mi fretka padła...ehh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:20 am
pomysl ze kot nie chciałby zebys teraz płakała ...
niedawno tez umarło mi zwirzatko wiec wiem co czujesz...
zróbmy cos wesołego..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:41 am
Tradycyjnie kiedy przyjde zawsze robi sie cisza... albo na nikogo nie trafiam... A we wrozbie mialam, ze mam szczescie w nieszczesciu... I gdzie to szczescie?(nieszczescia to ja juz swoje znam za dobrze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:46 am
Driona Tradycyjnie kiedy przyjde zawsze robi sie cisza... albo na nikogo nie trafiam... A we wrozbie mialam, ze mam szczescie w nieszczesciu... I gdzie to szczescie?(nieszczescia to ja juz swoje znam za dobrze) Witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:49 am
Falcone Driona Tradycyjnie kiedy przyjde zawsze robi sie cisza... albo na nikogo nie trafiam... A we wrozbie mialam, ze mam szczescie w nieszczesciu... I gdzie to szczescie?(nieszczescia to ja juz swoje znam za dobrze) Witam Slyszalam, ze qRO ma nowy adres strony. Czy znacz go i czy moglbys mi go podac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|