|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:02 am
Rynn the Vampire Sane_chan Podoba wam sie moje ubranko ?? Gaia dała mi pieniądze i sobie kupiłam 4laugh ... chodzi po pokoiku jak modelka smile nie chcę być wulgarna, ale ...hmm....pierś ci wystaje stare AAaaaa gonk crying redface zakrywa się ... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:03 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Rynn wściekło/smutno/przybito/wściekła stare sad co się stało cień/szkoła/cień/rodzice/szkoła stare Ehh.. sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:03 am
Cześć Jestem Sane miło mi "patrzy z przerazeniem" umm strasznie wyglądasz .. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:04 am
Sane_chan Sayokun Sane_chan Cześć... wysówa noge przed siebie hi jestem Sane wink eek dzięki 'bierze nogę i idzie do drzwi' ciekawe za ilę ją opchnę xp redface scream Wskakuje na placy nie ciagnij mnie za noge .. no wiesz co redface 'puszcza' to po co ją podjesz stare cze lin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:06 am
Sayokun 'puszcza' to po co ją podjesz stare Chciałam być uwodzicielska i mi nie wyszło crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:07 am
nie wiem po co tu przyszlam.. ale zostalam sama w domu.. wszyscy poszli.. rodzice w pracy.. a pysiak przed chwilka.. crying crying crying .. co ja mam teraz zrobic... boje sie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:08 am
Lethiel nie wiem po co tu przyszlam.. ale zostalam sama w domu.. wszyscy poszli.. rodzice w pracy.. a pysiak przed chwilka.. crying crying crying .. co ja mam teraz zrobic... boje sie crying crying crying *przytulas* Nie płacz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:08 am
Lethiel nie wiem po co tu przyszlam.. ale zostalam sama w domu.. wszyscy poszli.. rodzice w pracy.. a pysiak przed chwilka.. crying crying crying .. co ja mam teraz zrobic... boje sie crying crying crying eek eek eek 'przytula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:09 am
Lina-san Lethiel nie wiem po co tu przyszlam.. ale zostalam sama w domu.. wszyscy poszli.. rodzice w pracy.. a pysiak przed chwilka.. crying crying crying .. co ja mam teraz zrobic... boje sie crying crying crying *przytulas* Nie płacz crying crying crying ... wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaask !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:10 am
Lethiel nie wiem po co tu przyszlam.. ale zostalam sama w domu.. wszyscy poszli.. rodzice w pracy.. a pysiak przed chwilka.. crying crying crying .. co ja mam teraz zrobic... boje sie crying crying crying crying co sie stało ? Przutula 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:12 am
nie chce byc sama.. rodzice wrooca dopieo za godzine... ona tam leshy a ja nie wiem co robic... cry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:12 am