|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:32 am
Rynn the Vampire Witaj Sane, jestem Rynn, ulubiona pijawa Kukusa stare Pijawka kukusa eek Hi przepraszam ale mi sie to dziwnie kojaży wink Jestem Sane Witaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:34 am
Ja też spadam. Do zobaczenia wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:36 am
witam wszystkich biggrin eek rynn wściekła 'odsowa się na bok'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:36 am
Sane_chan Rynn the Vampire Witaj Sane, jestem Rynn, ulubiona pijawa Kukusa stare Pijawka kukusa eek Hi przepraszam ale mi sie to dziwnie kojaży wink Jestem Sane Witaj smile To jest jego określenie na to, że jestem wampirzycą...Narx Quatr...ja idę na chatterboxa, sporadycznie tu zajrzę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:37 am
Rynn the Vampire Sane_chan Rynn the Vampire Witaj Sane, jestem Rynn, ulubiona pijawa Kukusa stare Pijawka kukusa eek Hi przepraszam ale mi sie to dziwnie kojaży wink Jestem Sane Witaj smile To jest jego określenie na to, że jestem wampirzycą...Narx Quatr...ja idę na chatterboxa, sporadycznie tu zajrzę... PAPA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:55 am
Rynn wściekło/smutno/przybito/wściekła stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:57 am
Cześć... wysówa noge przed siebie hi jestem Sane wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:57 am
Rynn the Vampire Rynn wściekło/smutno/przybito/wściekła stare sad co się stało
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:59 am
Podoba wam sie moje ubranko ?? Gaia dała mi pieniądze i sobie kupiłam 4laugh ... chodzi po pokoiku jak modelka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:59 am
Sayokun Rynn the Vampire Rynn wściekło/smutno/przybito/wściekła stare sad co się stało cień/szkoła/cień/rodzice/szkoła stare Ehh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:00 am
Sane_chan Podoba wam sie moje ubranko ?? Gaia dała mi pieniądze i sobie kupiłam 4laugh ... chodzi po pokoiku jak modelka smile nie chcę być wulgarna, ale ...hmm....pierś ci wystaje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:00 am
Sane_chan Cześć... wysówa noge przed siebie hi jestem Sane wink eek dzięki 'bierze nogę i idzie do drzwi' ciekawe za ilę ją opchnę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 8:01 am
Sayokun Sane_chan Cześć... wysówa noge przed siebie hi jestem Sane wink eek dzięki 'bierze nogę i idzie do drzwi' ciekawe za ilę ją opchnę xp redface scream Wskakuje na placy nie ciagnij mnie za noge .. no wiesz co redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|