|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 4:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 5:47 am
BeeWolf NIE !!!
Co to znaczy !!!
Natychmiast zrywać dupsko i zasuwać na patrol ...
*podnosi się i idzie* chlip emo *wraca* a co mam patrolować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 9:54 am
EvilYuki BeeWolf NIE !!!
Co to znaczy !!!
*podnosi się i idzie* chlip emo *wraca* a co mam patrolować? jak to co teren bazy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 10:09 am
a... aha... *patroluje teren bazy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 10:24 am
EvilYuki a... aha... *patroluje teren bazy*
>Zagląda jej pod spudniczke<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 10:49 am
BeeWolf EvilYuki BeeWolf NIE !!!
Co to znaczy !!!
*podnosi się i idzie* chlip emo *wraca* a co mam patrolować? jak to co teren bazy.
..Panie Marszalku neich Pan nie bedzie taki surowy dla naszej kochanej Evil Yuki...patrol patrolem ale dajmy my im dzisiaj i jutro wolne.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 11:16 am
*leży do góry brzuchem i piersiam i... no. I sączy drinka z parasolką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 12:10 pm
`Amelia` *leży do góry brzuchem i piersiam i... no. I sączy drinka z parasolką* ...*wchodzi i spoglada na nia i cos pod nosem mruczy*...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 1:30 pm
revcat `Amelia` *leży do góry brzuchem i piersiam i... no. I sączy drinka z parasolką* ...*wchodzi i spoglada na nia i cos pod nosem mruczy*... Hmmm? *zerk zerk na niego znad przeciwsłonecznych okularów* Zaproponowałabym Ci drinka, ale o ile mi wiadomo, to jesteś na służbie... A może już po? wink *zakłada z powrotem okulary na nos, odwraca głowę w stronę kwarcówek imitujących słońce i dalej sączy drinka* cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 1:35 pm
`Amelia` revcat `Amelia` *leży do góry brzuchem i piersiam i... no. I sączy drinka z parasolką* ...*wchodzi i spoglada na nia i cos pod nosem mruczy*... Hmmm? *zerk zerk na niego znad przeciwsłonecznych okularów* Zaproponowałabym Ci drinka, ale o ile mi wiadomo, to jesteś na służbie... A może już po? wink *zakłada z powrotem okulary na nos, odwraca głowę w stronę kwarcówek imitujących słońce i dalej sączy drinka* cool *patrzy z niedowierzaniem* co to kuna ma byc top wafla jasnego *drze sie* jak Wy sie do generala zwracacie? na Ty? a regulamin Was nie obowiazuje ? bacznosc jak do Was mowie kuna... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 2:09 pm
revcat `Amelia` revcat `Amelia` *leży do góry brzuchem i piersiam i... no. I sączy drinka z parasolką* ...*wchodzi i spoglada na nia i cos pod nosem mruczy*... Hmmm? *zerk zerk na niego znad przeciwsłonecznych okularów* Zaproponowałabym Ci drinka, ale o ile mi wiadomo, to jesteś na służbie... A może już po? wink *zakłada z powrotem okulary na nos, odwraca głowę w stronę kwarcówek imitujących słońce i dalej sączy drinka* cool *patrzy z niedowierzaniem* co to kuna ma byc top wafla jasnego *drze sie* jak Wy sie do generala zwracacie? na Ty? a regulamin Was nie obowiazuje ? bacznosc jak do Was mowie kuna... pirate Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 2:13 pm
`Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ...a wiecie co mnie obchodza Wasze wtyki ? jedno wielkie G... macie rozkaz sprzatnac wszystkie latryny i zamiesc plac apelowy... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 2:25 pm
revcat `Amelia` Ja tu mam wtyki i się generałów nie boję *cfaniaczy robiąc sobie kolejnego drinka a oczy jej się szklą...* cool ...a wiecie co mnie obchodza Wasze wtyki ? jedno wielkie G... macie rozkaz sprzatnac wszystkie latryny i zamiesc plac apelowy... pirate *zrywa się z miejsca, podbiega do niego... zsuwa mu spodnie do kostek, oczy zasłania swoimi dopiero co zdjętymi majteczkami, związuje mu ręce stanikiem i przytwierdza go różową tasiemką do krzesła* uffuffff... to znaczy... I co teraz powiesz, Generalicjio, hę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|