|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:51 am
Iii... wszystkie rybki spią w jeziorze, ciur lala ciur lala laj. gonk heart Ani jednej złapac nie moge...
Witaj Deli. whee !~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:52 am
Cześć jestem Sane 3nodding miło mi poznać smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:53 am
Wh!sper Sane: . Tutaj masz linka, tam jest cennik itemów z listów, a to zawiniete to to jest prawdopodobnie Angelic Scarfem, tez cholernie drogie badziewie. Dziekuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:53 am
Sane_chan Cześć jestem Sane 3nodding miło mi poznać smile witaj Sane whee jak juz wiesz jestem Delisa blaugh ale tak naprawde mam na imie Maja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:54 am
domokun domokun domokun witam mowie do razu ze dzis gryze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:55 am
Delisa Sane_chan Cześć jestem Sane 3nodding miło mi poznać smile witaj Sane whee jak juz wiesz jestem Delisa blaugh ale tak naprawde mam na imie Maja wink Hi ja pszczułka Maja xd ja jestem Magda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:56 am
Baliaur domokun domokun domokun witam mowie do razu ze dzis gryze!!! Cześć 4laugh przytula jestem Sane witaj smile Czemu gryziesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:01 am
Sane_chan Baliaur domokun domokun domokun witam mowie do razu ze dzis gryze!!! Cześć 4laugh przytula jestem Sane witaj smile Czemu gryziesz ?bo nie mam humoru bo faceci mnie wqrzaja bo jest mi zimno bo mam mangowe zaleglosci bo sylvester dopiro za 32 dni bo jestem wq******
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:03 am
Baliaur domokun domokun domokun witam mowie do razu ze dzis gryze!!! hejka 4laugh zaraz musze leciec 3nodding (brat mnie wywala xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:06 am
Delisa Baliaur domokun domokun domokun witam mowie do razu ze dzis gryze!!! hejka 4laugh zaraz musze leciec 3nodding (brat mnie wywala xp ) hey i pa wrrrrrrrrrrrrr *zuca noze w sciane* wrrrrrrrrrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:08 am
Baliaur ten chłwnika we mnie stając się mną obcy mi jak wy... smutek bliski mi ta męka waszych kregdręka ten btak mnie pociaga i z nim trwoga nie poprosze nigdy więcej ...boga Powiedziałabym że zaraz do drzwi zaczna dobijac sie fanatycy religijni z pochodniami itepe, ale jakoś tak, wole nie. XD Herbatki? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 7:08 am
Baliaur bo nie mam humoru bo faceci mnie wqrzaja bo jest mi zimno bo mam mangowe zaleglosci bo sylvester dopiro za 32 dni bo jestem wq****** crying mam podobnie ... crying ... Dziekuje Deli za baloniki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|