|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:37 am
Sane_chan Hi Sei o czym wogole tutaj rozmawiacie ?? A co ci ślina na język przyniesie. XD Rozgość się. Kukus: Oks. eek Lecem na marketplace, sprzedać w końcy ten zakichany coon tail. To juz bende miała z połowe kwoty. XD~ Panie Kapitanie, tudzież panie władzo to mi tak jakos zostało. =P Generalnie odnoszę się tak do wszystkich, no prawie, coniektórych (Jezu, nie wiem jak się pisze coniektórych, razem czy osobno. gonk )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:38 am
Sei chan Sane_chan Ładny Szaliczek Sei, ile kosztuje ?? Mój kosztował 117k i angelic staff musiałam dorzucić 3nodding eek 117k ... Rzartujesz prawda ... ja mam ledwo 500g crying Kukus a w melinie można inne fikołki i zabawy urządzać " Przygryza paluszek "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:39 am
Sane_chan Sei chan Sane_chan Ładny Szaliczek Sei, ile kosztuje ?? Mój kosztował 117k i angelic staff musiałam dorzucić 3nodding eek 117k ... Rzartujesz prawda ... ja mam ledwo 500g crying Kukus a w melinie można inne fikołki i zabawy urządzać " Przygryza paluszek "Nie żartuje to itemek z zeszłego roku więc jest drogi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:40 am
Wh!sper Sane_chan Hi Sei o czym wogole tutaj rozmawiacie ?? A co ci ślina na język przyniesie. XD Rozgość się. Dziekuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:40 am
troche się zagapiłem... witam wszystkich, których nie witałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:41 am
Sane_chan Sei chan Sane_chan Ładny Szaliczek Sei, ile kosztuje ?? Mój kosztował 117k i angelic staff musiałam dorzucić 3nodding eek 117k ... Rzartujesz prawda ... ja mam ledwo 500g crying Kukus a w melinie można inne fikołki i zabawy urządzać " Przygryza paluszek "ona nie żartuje... w melinie można wszystko zrobić... z resztą przeczytaj sobie regulamin jej, gdyż różni się on od ogólnego... jedynie MissTao nie wolno tam obrażać... z resztą jej szacownego tyłka nie można nigdzie obrabiać blaugh Wh!sper: co niektórych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:41 am
Sei chan Sane_chan Sei chan Sane_chan Ładny Szaliczek Sei, ile kosztuje ?? Mój kosztował 117k i angelic staff musiałam dorzucić 3nodding eek 117k ... Rzartujesz prawda ... ja mam ledwo 500g crying Kukus a w melinie można inne fikołki i zabawy urządzać " Przygryza paluszek "Nie żartuje to itemek z zeszłego roku więc jest drogi 3nodding Ojej crying to znaczy, że jak ma się rzeczy bardzo stare to są drorzsze ?? Chciała bym taki szaliczek albo taki jasny fajny zawinięty heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:44 am
Kukus ona nie żartuje... w melinie można wszystko zrobić... z resztą przeczytaj sobie regulamin jej, gdyż różni się on od ogólnego... jedynie MissTao nie wolno tam obrażać... z resztą jej szacownego tyłka nie można nigdzie obrabiać blaugh Wh!sper: co niektórych Dziekuje 4laugh
Cześć Qatryk nie znamy sie jestem Sane i jestem nowa miło mi
pst: strasznie szybko piszecie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:45 am
Sane_chan Kukus ona nie żartuje... w melinie można wszystko zrobić... z resztą przeczytaj sobie regulamin jej, gdyż różni się on od ogólnego... jedynie MissTao nie wolno tam obrażać... z resztą jej szacownego tyłka nie można nigdzie obrabiać blaugh Wh!sper: co niektórych Dziekuje 4laugh
pst: strasznie szybko pizecie sweatdrop Witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:48 am
Qatryk Sane_chan Dziekuje 4laugh
pst: strasznie szybko pizecie sweatdrop Witaj... Hi o czym porozmawiamy ?
Jak masz na imie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:48 am
Papa Sei. whee ! Sane: . Tutaj masz linka, tam jest cennik itemów z listów, a to zawiniete to to jest prawdopodobnie Angelic Scarfem, tez cholernie drogie badziewie. Kukus: Dziękuj, ty, ty mądry, ty. Ach! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|