|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:18 am
Kukus Sane_chan [I][size=10][color=olive]Cześć :XD Jestem tu nowa miło mi was poznać [/color][/size][/I] witaj... jeśli masz jakieś pytania wal śmiało... lub sprawdź w dziale ">Polski Przewodnik po Gai... " Już przeczytałam przewodnik, ale dziekuje :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:20 am
Sane_chan Kukus Sane_chan [I][size=10][color=olive]Cześć :XD Jestem tu nowa miło mi was poznać [/color][/size][/I] witaj... jeśli masz jakieś pytania wal śmiało... lub sprawdź w dziale ">Polski Przewodnik po Gai... " Już przeczytałam przewodnik, ale dziekuje :* więc życzę miłej zabawy... a tymczasem jadę do szkoły na ten przeklęty examin z literatury polskiej... boję się go jak diabli... ale będzie WPORZO... musi być
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:22 am
..()-() .(o_o) .(")-(")
w9odzu wita, i zegna,.... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:23 am
I dupa nie wędka że się tak wyraże. gonk
Witaj Sane. surprised A propo, ma ktoś moze na zbyciu jeden list listopadowy? Chętnie odkupię po zaniżonej cenie. domokun
Powodzenie Kukus, niech Ci atrament przychylnym będzie. gonk heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:25 am
Wh!sper I dupa nie wędka że się tak wyraże. gonk Witaj Sane. surprised A propo, ma ktoś moze na zbyciu jeden list listopadowy? Chętnie odkupię po zaniżonej cenie. domokun Powodzenie Kukus, niech Ci atrament przychylnym będzie. gonk heart ja mam list... za 5k jest twój... i nie licz na możliwość negocjacji... i tak zaniżam wartość itemów z niego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:28 am
Cześć "Przytula" Powodzenia kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:29 am
Kukus Wh!sper I dupa nie wędka że się tak wyraże. gonk Witaj Sane. surprised A propo, ma ktoś moze na zbyciu jeden list listopadowy? Chętnie odkupię po zaniżonej cenie. domokun Powodzenie Kukus, niech Ci atrament przychylnym będzie. gonk heart ja mam list... za 5k jest twój... i nie licz na możliwość negocjacji... i tak zaniżam wartość itemów z niego xd ninja Jak jestes taki cierpliwy że poczekasz sobie tak ze 2 tygodnie to go kupie. XP Może, sama nie wiem. Ale jak by ktoś chciał wcześniej, to weź sprzedaj, bo mi to wieki zajmnie. Zgłosimy sie do pana kapitana ze stosowną sumą po jej uzyskaniu. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:29 am
cześć, wojownicza kobieto domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:32 am
Hi Sei o czym wogole tutaj rozmawiacie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wh!sper Kukus Wh!sper I dupa nie wędka że się tak wyraże. gonk Witaj Sane. surprised A propo, ma ktoś moze na zbyciu jeden list listopadowy? Chętnie odkupię po zaniżonej cenie. domokun Powodzenie Kukus, niech Ci atrament przychylnym będzie. gonk heart ja mam list... za 5k jest twój... i nie licz na możliwość negocjacji... i tak zaniżam wartość itemów z niego xd ninja Jak jestes taki cierpliwy że poczekasz sobie tak ze 2 tygodnie to go kupie. XP Może, sama nie wiem. Ale jak by ktoś chciał wcześniej, to weź sprzedaj, bo mi to wieki zajmnie. Zgłosimy sie do pana kapitana ze stosowną sumą po jej uzyskaniu. whee moge poczekać... jeśli naprawią w międzyczasie marketplace pomyślę czy go nie wstawić... jeśli nie zejdzie w międzyczasie to masz do niego pierszeństwo za tę sumę... pi.es. nie jestem tu kapitanem... mamy tylko jednego dowódcę... MissTao... ja jestem tylko jej wiernym sługusem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus cześć, wojownicza kobieto domokun *Peztrzy na szpony kukusa*Mruuuu eek Ja jestem grzeczna nic ostatnio nie zbroiłam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:34 am
Ładny Szaliczek Sei, ile kosztuje ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:35 am
Sane_chan Ładny Szaliczek Sei, ile kosztuje ?? Mój kosztował 117k i angelic staff musiałam dorzucić 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 29, 2004 6:35 am
Sane_chan Hi Sei o czym wogole tutaj rozmawiacie ?? o tym na co zejdzie dyskusja... zasadniczo tu jest rozgrywana akcja sytuacji w naszym domu... na tym topicu się gada o wszystkim co nie obraża innych... awantury i przekleństwa to działka *MELINY*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|