Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5224 5225 5226 5227 5228 5229 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:14 am

tajniacki skok sie nie udal crying
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:19 am

Lethiel
*wychodzi z piwnicy* ojoj... Lethiel... nic ci się nie stało *podnosi Lethę z podłogi i przytula* psiapsiam za zmyłkę *zabiera swoją bluzę z wieszaczka* nie wiedziałem że pomylisz mnie z wieszakiem xp

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:21 am

Kukus
Lethiel
*wychodzi z piwnicy* ojoj... Lethiel... nic ci się nie stało *podnosi Lethę z podłogi i przytula* psiapsiam za zmyłkę *zabiera swoją bluzę z wieszaczka* nie wiedziałem że pomylisz mnie z wieszakiem xp

O.o ... xd xd xd
*przytulas* witaj blaugh
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:25 am

Lethiel
Kukus
Lethiel

O.o ... xd xd xd
*przytulas* witaj blaugh
nio cieść wink *tulimy tulimy*
*siada na foteliku i wyciąga wielką knigę ze złotymi literami na okładce Czesław Miłosz POEZJA... otwiera i poczyna recytować Moja Wierna Mowo* za 3 godzinki mam examin z literatury polskiej gonk i się BAAAAAAAAADZIO bojem...

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:26 am

Kukus
Lethiel
Kukus
Lethiel

O.o ... xd xd xd
*przytulas* witaj blaugh
nio cieść wink *tulimy tulimy*
*siada na foteliku i wyciąga wielką knigę ze złotymi literami na okładce Czesław Miłosz POEZJA... otwiera i poczyna recytować Moja Wierna Mowo"*

O.o ...........
*podbiega do niego i przyklada mu lapke do czola*
nic ci nie jest ??!! eek
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:30 am

Lethiel
O.o ...........
nic ci nie jest ??!! eek
no dopsh... wiem... to nietypowe by taki głupek jak ja czytał książkę, a w dodatku tak wybitną na poezje Miłosza... ale ja na serio tylko tak głupio wyglądam... nie jestem kretynem... znaczy nie skończonym... lubię Miłosza i Herberta...

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:33 am

Kukus
Lethiel
O.o ...........
nic ci nie jest ??!! eek
no dopsh... wiem... to nietypowe by taki głupek jak ja czytał książkę, a w dodatku tak wybitną na poezje Miłosza... ale ja na serio tylko tak głupio wyglądam... nie jestem kretynem... znaczy nie skończonym... lubię Miłosza i Herberta...

eek ... przeprasham !! nie o to mi chodzilo !!
*przytuuuul*
nie mam cie za kretyna.. po prostu malo znam ludzi ktooshy lubia poezje 3nodding
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:41 am

witam wszytkich

Qatryk

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:43 am

Qatryk
witam wszytkich

4laugh *przytuuuuuuuuuulas* witaj whee

zniku na obiadek blaugh
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:46 am

Lethiel
Kukus
Lethiel
O.o ...........
nic ci nie jest ??!! eek

eek ... przeprasham !! nie o to mi chodzilo !!
*przytuuuul*
nie mam cie za kretyna.. po prostu malo znam ludzi ktooshy lubia poezje 3nodding
no coosh... ja ogólnie jestem stosunkowo nie całkiem zwyczajny...
jestem homofobem a pomimo to:
a) mój najlepszy przyjaciel jest gejem psychopatą [Isobelle]...
b) zdecydowana większość moich znajomych to geje i lesbijki...
jestem dosyć nieśmiały z natury co nie zmienia faktu iż zaczepiam ludzi na ulicy, śpiewam w autobusach, etc.
mam lęk wysokości a łażę po gzymsach...

ogoolnie jestem niekiepskim psycholem... możesz się zapytać Iska albo moich krewniaków to ci powiedzą jakiego mam świra xp

ale mój psychoanalityk twierdzi, że stanowię zagrożenie wyłącznie dla siebie... nie dla otoczenia

Kukus

Qatryk

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 5:48 am

Przeklęty marketplace stressed . Nie dość,że nie moge w nim nic kupywać i sprzedawać, to jeszcze teraz nie moge w nim nic oglądać scream ! A chciał bym sprzedać swoją pelerynke Jacka stressed
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 6:12 am

[I][size=10][color=olive]Cześć :XD Jestem tu nowa miło mi was poznać [/color][/size][/I]

Sane_chan

Wh!sper

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 6:12 am

Bry, bry wszystkim. surprised Chwile mnie nie ma a tu już jakieś gry z rybami powymyślali, i listy otwarli i w ogóle. gonk
PostPosted: Mon Nov 29, 2004 6:16 am

Wh!sper
Bry, bry wszystkim. surprised Chwile mnie nie ma a tu już jakieś gry z rybami powymyślali, i listy otwarli i w ogóle. gonk

Hi jestem Sane miło mi cie poznać. 3nodding

Sane_chan

Kukus

PostPosted: Mon Nov 29, 2004 6:17 am

Sane_chan
[I][size=10][color=olive]Cześć :XD Jestem tu nowa miło mi was poznać [/color][/size][/I]
witaj... jeśli masz jakieś pytania wal śmiało... lub sprawdź w dziale ">Polski Przewodnik po Gai... "
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 5224 5225 5226 5227 5228 5229 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games