|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:02 pm
Iael Falcone Witam udalo mi sie wpasc na chwile Kurde tyle nauki sweatdrop xd cze wygląda na to ze tylko ja tu jestem no i chyba sam zostaniesz sweatdrop bo juz ide crying zaraz Hellsing bedzie a potem musze jeszcze na czysto napisac prace na temat boga i cierpienia do tego na angielski przypomniec se wszytkie wyjatki i z niemaca 180 slow crying narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:04 pm
ajj...ja tez mam troche nauki... nauczyc sie na sprawdzian z niemca i z gegry i napisac psalm na polski crying a tak mi sie nie chce!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:07 pm
Akiko Tamashii ajj...ja tez mam troche nauki... nauczyc sie na sprawdzian z niemca i z gegry i napisac psalm na polski crying a tak mi sie nie chce!!! gegra- bleeeeee stressed wspolczuje sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:13 pm
Omega Sun Akiko Tamashii ajj...ja tez mam troche nauki... nauczyc sie na sprawdzian z niemca i z gegry i napisac psalm na polski crying a tak mi sie nie chce!!! gegra- bleeeeee stressed wspolczuje sad no....gegra nie jest taka zla....przynajmniej w gimku i w podstawowce nie byla sweatdrop teraz z definicji map dostalam 1 i (nie)poprawilam... znowu na 1 crying pani dala mi i mojej kolezance ostatnia szanse...moge jeszcze raz poprawic!!! sweatdrop ale mam juz dostyc...znowu napisze na 1 _-_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:13 pm
widze ze Rynn nie miala dzis dobrego dnia i nadal ni wim dlaczego O.o ale boje sie zapytac o.O (witam znoff) whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:14 pm
Akiko Tamashii Omega Sun Akiko Tamashii ajj...ja tez mam troche nauki... nauczyc sie na sprawdzian z niemca i z gegry i napisac psalm na polski crying a tak mi sie nie chce!!! gegra- bleeeeee stressed wspolczuje sad no....gegra nie jest taka zla....przynajmniej w gimku i w podstawowce nie byla sweatdrop teraz z definicji map dostalam 1 i (nie)poprawilam... znowu na 1 crying pani dala mi i mojej kolezance ostatnia szanse...moge jeszcze raz poprawic!!! sweatdrop ale mam juz dostyc...znowu napisze na 1 _-_ >pshytula< oj bidna sweatdrop spokojnie, moze bedzie dobshe sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:18 pm
Miss_Karina Akiko Tamashii Omega Sun Akiko Tamashii ajj...ja tez mam troche nauki... nauczyc sie na sprawdzian z niemca i z gegry i napisac psalm na polski crying a tak mi sie nie chce!!! gegra- bleeeeee stressed wspolczuje sad no....gegra nie jest taka zla....przynajmniej w gimku i w podstawowce nie byla sweatdrop teraz z definicji map dostalam 1 i (nie)poprawilam... znowu na 1 crying pani dala mi i mojej kolezance ostatnia szanse...moge jeszcze raz poprawic!!! sweatdrop ale mam juz dostyc...znowu napisze na 1 _-_ >pshytula< oj bidna sweatdrop spokojnie, moze bedzie dobshe sweatdrop whee moze...kiedys sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:18 pm
Akiko Tamashii no....gegra nie jest taka zla....przynajmniej w gimku i w podstawowce nie byla sweatdrop teraz z definicji map dostalam 1 i (nie)poprawilam... znowu na 1 crying pani dala mi i mojej kolezance ostatnia szanse...moge jeszcze raz poprawic!!! sweatdrop ale mam juz dostyc...znowu napisze na 1 _-_ do przedmiotu nic nie mialam, tylko do nauczycielki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:23 pm
Omega Sun Akiko Tamashii no....gegra nie jest taka zla....przynajmniej w gimku i w podstawowce nie byla sweatdrop teraz z definicji map dostalam 1 i (nie)poprawilam... znowu na 1 crying pani dala mi i mojej kolezance ostatnia szanse...moge jeszcze raz poprawic!!! sweatdrop ale mam juz dostyc...znowu napisze na 1 _-_ do przedmiotu nic nie mialam, tylko do nauczycielki xp o...ja tez zawsze mialam cos do nauczycielek ktore mnie uczyly sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:23 pm
Omega Sun Akiko Tamashii no....gegra nie jest taka zla....przynajmniej w gimku i w podstawowce nie byla sweatdrop teraz z definicji map dostalam 1 i (nie)poprawilam... znowu na 1 crying pani dala mi i mojej kolezance ostatnia szanse...moge jeszcze raz poprawic!!! sweatdrop ale mam juz dostyc...znowu napisze na 1 _-_ do przedmiotu nic nie mialam, tylko do nauczycielki xp ja tesh xp a takie pytanie, czemu nie masz nic proocz bielizny na sobie? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:24 pm
Miss_Karina ja tesh xp a takie pytanie, czemu nie masz nic proocz bielizny na sobie? O.o bo musialam zrobic malutki screen swojego avka bez ubranka redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:24 pm
Omega Sun Miss_Karina ja tesh xp a takie pytanie, czemu nie masz nic proocz bielizny na sobie? O.o bo musialam zrobic malutki screen swojego avka bez ubranka redface aha zrozumialam ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:27 pm
oki...ide sie uczyc - -" bye bye *mach mach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:29 pm
Akiko Tamashii oki...ide sie uczyc - -" bye bye *mach mach* Bye Bye Aki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 1:38 pm
Akiko Tamashii oki...ide sie uczyc - -" bye bye *mach mach* powodzenia Aki -------------- nie da sie zapisac zmian i musze chodzic gola sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|