|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:00 pm
Rynn the Vampire Delisa, słodki avatarek... Jak tam loteria idzie? TERAZ CIE POZNAJE !!! to ty mi mialas ludzka narysowac !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:00 pm
Rynn the Vampire Delisa, słodki avatarek... Jak tam loteria idzie? dzirkuje..... whee niezbyt dobrze ale co tam blaugh musze juz zmykac 3nodding papatki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:05 pm
_cleef_ Rynn the Vampire Delisa, słodki avatarek... Jak tam loteria idzie? TERAZ CIE POZNAJE !!! to ty mi mialas ludzka narysowac !!GRATULACJE ZA SPOSTRZEGAWCZOŚĆ!!! A kto ci niby podał adres polskiej gildii???? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:07 pm
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Delisa, słodki avatarek... Jak tam loteria idzie? TERAZ CIE POZNAJE !!! to ty mi mialas ludzka narysowac !!GRATULACJE ZA SPOSTRZEGAWCZOŚĆ!!! A kto ci niby podał adres polskiej gildii???? stare *mysli o wszystkich prucz rynn* niewiem !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:08 pm
_cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire Delisa, słodki avatarek... Jak tam loteria idzie? TERAZ CIE POZNAJE !!! to ty mi mialas ludzka narysowac !!GRATULACJE ZA SPOSTRZEGAWCZOŚĆ!!! A kto ci niby podał adres polskiej gildii???? stare *mysli o wszystkich prucz rynn* niewiem !!:patrzy na niego spodełba po czym wolno podnosi siekierę z ziemi:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:09 pm
*Nagle w pododze odwiea sie czarna dziua (patrz. str. 5217) a z niej wyskakuje Iael. Udeza w sufit i pada pod nogami Rynn xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:11 pm
Rynn the Vampire :patrzy na niego spodełba po czym wolno podnosi siekierę z ziemi: *polyka sline w buzi gleboko* Aaaa...!! teraz pamietam ! to ty rynn !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:12 pm
Iael *Nagle w pododze odwiea sie czarna dziua (patrz. str. 5217) a z niej wyskakuje Iael. Udeza w sufit i pada pod nogami Delisy xp JEJ NIEMA !!! ale kiha !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:13 pm
_cleef_ Rynn the Vampire :patrzy na niego spodełba po czym wolno podnosi siekierę z ziemi: *polyka sline w buzi gleboko* Aaaa...!! teraz pamietam ! to ty rynn !! surprised puszcza siekierę: zapomnij o zapominaniu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:14 pm
Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire :patrzy na niego spodełba po czym wolno podnosi siekierę z ziemi: *polyka sline w buzi gleboko* Aaaa...!! teraz pamietam ! to ty rynn !! surprised puszcza siekierę: zapomnij o zapominaniu stare bardzo ladnie rysujesz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:15 pm
_cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Rynn the Vampire :patrzy na niego spodełba po czym wolno podnosi siekierę z ziemi: *polyka sline w buzi gleboko* Aaaa...!! teraz pamietam ! to ty rynn !! surprised puszcza siekierę: zapomnij o zapominaniu stare bardzo ladnie rysujesz !...lizus =+=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:17 pm
naprawde rynn ! ja nic od ciebie nieche wiec niemam sie po co lizac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:43 pm
Witam udalo mi sie wpasc na chwile Kurde tyle nauki sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:48 pm
Falcone Witam udalo mi sie wpasc na chwile Kurde tyle nauki sweatdrop xd cze wygląda na to ze tylko ja tu jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 12:58 pm
Iael Falcone Witam udalo mi sie wpasc na chwile Kurde tyle nauki sweatdrop xd cze wygląda na to ze tylko ja tu jestem nie badz tego taki pewien wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|