|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:48 am
Baliaur *zdejmuje to cos z glowy cleefa i zaczyna mu czochrac wlosy* xd kiepska zemsta ale zawsze cos xp 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:49 am
_cleef_ Baliaur *zuca sie naszyje cleefa* mam cie xd teraz cio mam ci zrobic?? twisted xd niewiem, moze mi podasz reke na zgode ? *wystawia lapke do baliaur**lapie go za reke i zuca na ziemie* xd taaa zgoda ze mna??!!!jush tio widze xd stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:50 am
Rynn the Vampire :Rynn wybija każdego po kolei, w taki sposób, aby jak najbardziej cierpiały. Ostatniemu odgryza głowę i przeżuwa, po czym wypluwa koło siebie: Głupie skurwys... biedne domo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:50 am
Baliaur _cleef_ Baliaur *zuca sie naszyje cleefa* mam cie xd teraz cio mam ci zrobic?? twisted xd niewiem, moze mi podasz reke na zgode ? *wystawia lapke do baliaur**lapie go za reke i zuca na ziemie* xd taaa zgoda ze mna??!!!jush tio widze xd stressed Baliur, zabujałas sie? takei konskie zaloty... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:51 am
Baliaur _cleef_ Baliaur *zuca sie naszyje cleefa* mam cie xd teraz cio mam ci zrobic?? twisted xd niewiem, moze mi podasz reke na zgode ? *wystawia lapke do baliaur**lapie go za reke i zuca na ziemie* xd taaa zgoda ze mna??!!!jush tio widze xd stressed niewiezysz mi ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:51 am
cirilla-chan Baliaur Baliur, zabujałas sie? takei konskie zaloty... xd stare nie ale lubi sie z facetami droczyc xd po takich txtach dziwish sie ze cie ludzie ignoruja sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:52 am
dobra jush ide... papathus do zobaczysko nikt nie wie kiedy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:52 am
Baliaur cirilla-chan Baliaur Baliur, zabujałas sie? takei konskie zaloty... xd stare nie ale lubi sie z facetami droczyc xd po takich txtach dziwish sie ze cie ludzie ignoruja sweatdrop tia, to zegnam pania... wydawalo mi sie ze jestes w porzadku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:53 am
cirilla-chan Baliaur _cleef_ Baliaur *zuca sie naszyje cleefa* mam cie xd teraz cio mam ci zrobic?? twisted xd niewiem, moze mi podasz reke na zgode ? *wystawia lapke do baliaur**lapie go za reke i zuca na ziemie* xd taaa zgoda ze mna??!!!jush tio widze xd stressed Baliur, zabujałas sie? takei konskie zaloty... xd naleze do innej stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:54 am
Baliaur dobra jush ide... papathus do zobaczysko nikt nie wie kiedy xp pa !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur dobra jush ide... papathus do zobaczysko nikt nie wie kiedy xp papatki 3nodding sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja też lecę robić zadanie na polaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:55 am
cirilla-chan Baliaur cirilla-chan Baliaur Baliur, zabujałas sie? takei konskie zaloty... xd stare nie ale lubi sie z facetami droczyc xd po takich txtach dziwish sie ze cie ludzie ignoruja sweatdrop tia, to zegnam pania... wydawalo mi sie ze jestes w porzadku. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:55 am
Delisa, słodki avatarek...
Jak tam loteria idzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:56 am
Sayokun ja też lecę robić zadanie na polaka pa !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|