|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:37 am
'obok niej pojawia się duch saya' papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:38 am
Sayokun 'obok niej pojawia się duch saya' papa sad O.o ........ piiiiiiiiiiiiiiiiisk..... *mdleje* *zamienia sie w roozową mgielke i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:38 am
Sayokun _cleef_ Sayokun trucizna dostała się do serca i muzgu natychmiastowy zgon *pojawia sie biale swiatlo z nieba i muwi "jeszcze nienadeszedl twoi czas"* 1... nic 2... nic 3... akcja serca ponownie dziala
truciza zapanowała nad całym ciałem *znowu nadchodzi swiatlo, ale tym razem wraz z reka i muwi " no do ku#¤% jasnej, to jeszcze nie twoi czas aby zginac" poczym siega po fiolke z napisem "wszkrzeszenie" i podaje je dla niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:39 am
_cleef_ Sayokun _cleef_ Sayokun trucizna dostała się do serca i muzgu natychmiastowy zgon *pojawia sie biale swiatlo z nieba i muwi "jeszcze nienadeszedl twoi czas"* 1... nic 2... nic 3... akcja serca ponownie dziala
truciza zapanowała nad całym ciałem *znowu nadchodzi swiatlo, ale tym razem wraz z reka i muwi " no do ku#¤% jasnej, to jeszcze nie twoi czas aby zginac" poczym siega po fiolke z napisem "wszkrzeszenie" i podaje je dla niego* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:41 am
Lethiel Sayokun 'obok niej pojawia się duch saya' papa sad O.o ........ piiiiiiiiiiiiiiiiisk..... *mdleje* *zamienia sie w roozową mgielke i znika* sad papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:43 am
_cleef_ Sayokun _cleef_ Sayokun trucizna dostała się do serca i muzgu natychmiastowy zgon *pojawia sie biale swiatlo z nieba i muwi "jeszcze nienadeszedl twoi czas"* 1... nic 2... nic 3... akcja serca ponownie dziala
truciza zapanowała nad całym ciałem *znowu nadchodzi swiatlo, ale tym razem wraz z reka i muwi " no do ku#¤% jasnej, to jeszcze nie twoi czas aby zginac" poczym siega po fiolke z napisem "wszkrzeszenie" i podaje je dla niego**zuca sie naszyje cleefa* mam cie xd teraz cio mam ci zrobic?? twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:43 am
_cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Baliaur crying crying crying buuuuuuuuuuu ja tak siem nie bawiem *dziab cleefa widlami w noge* a mash domokun domokun <-- *nadlatuje i prubuje mi pomuc* heart :Rynn łapie domokun i wyrywa mu wnętrzności kti go dusi, a następnie rozdziera jego ciało na strzępy: *nadlatuje reszta rodzinki domo (28 czlonkuw rodziny) i gonio za rynn* twisted *łapie domokun i rzuca nimi w cleefa* TO tak na pozeganienie, zebyscie mnei zapamietali 3nodding zeganm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:44 am
_cleef_ Rynn the Vampire _cleef_ Baliaur crying crying crying buuuuuuuuuuu ja tak siem nie bawiem *dziab cleefa widlami w noge* a mash domokun domokun <-- *nadlatuje i prubuje mi pomuc* heart :Rynn łapie domokun i wyrywa mu wnętrzności kti go dusi, a następnie rozdziera jego ciało na strzępy: *nadlatuje reszta rodzinki domo (28 czlonkuw rodziny) i gonio za rynn* twisted :Rynn wybija każdego po kolei, w taki sposób, aby jak najbardziej cierpiały. Ostatniemu odgryza głowę i przeżuwa, po czym wypluwa koło siebie: Głupie skurwys...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:45 am
truciza zapanowała nad całym ciałem *znowu nadchodzi swiatlo, ale tym razem wraz z reka i muwi " no do ku#¤% jasnej, to jeszcze nie twoi czas aby zginac" poczym siega po fiolke z napisem "wszkrzeszenie" i podaje je dla niego*'wstaje' eh długo to wam zajęło ale jako duch nie mogłem nic zrobić tylko wyżucić te fiolki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:46 am
Baliaur *zuca sie naszyje cleefa* mam cie xd teraz cio mam ci zrobic?? twisted xd niewiem, moze mi podasz reke na zgode ? *wystawia lapke do baliaur*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 11:46 am
*zdejmuje to cos z glowy cleefa i zaczyna mu czochrac wlosy* xd kiepska zemsta ale zawsze cos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|