|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 11:19 am
`Amelia` racqel `Amelia` Xan890
Stwierdzam po doświadczeniach trwających 21 lat iż jestem leniem. >siedzi i się leni jak nigdy<
You're so HOT that I wanna ******** with you cool co jak co, ale chociaż niech to będzie gramatycznie ok? Do karceru za kaleczenie języka. Odprowadzi cię któryś z dowódcó, może się nawet zamknąć z tobą... kto jest bystry, to sie skapnie - nie musi być gramatycznie : P
(w sumie to nie wiedziałam co odpowiedzieć... chyba głupio mi się zrobiło...)...nie ma tlumaczen..odprowadzi Cie marszalek beeeczka i sie z toba zamknie na hmmm 2 dni... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 1:23 pm
revcat `Amelia` racqel co jak co, ale chociaż niech to będzie gramatycznie ok? Do karceru za kaleczenie języka. Odprowadzi cię któryś z dowódcó, może się nawet zamknąć z tobą... kto jest bystry, to sie skapnie - nie musi być gramatycznie : P
(w sumie to nie wiedziałam co odpowiedzieć... chyba głupio mi się zrobiło...)...nie ma tlumaczen..odprowadzi Cie marszalek beeeczka i sie z toba zamknie na hmmm 2 dni... mrgreen Cóż... najwyraźniej muszę poddać się karze... *rozkłada nogi i poddaje się* mrgreen Marszałku, czyń swą powinność (?) sasasasasasasa... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 2:22 pm
`Amelia` revcat `Amelia` racqel co jak co, ale chociaż niech to będzie gramatycznie ok? Do karceru za kaleczenie języka. Odprowadzi cię któryś z dowódcó, może się nawet zamknąć z tobą... kto jest bystry, to sie skapnie - nie musi być gramatycznie : P
(w sumie to nie wiedziałam co odpowiedzieć... chyba głupio mi się zrobiło...)...nie ma tlumaczen..odprowadzi Cie marszalek beeeczka i sie z toba zamknie na hmmm 2 dni... mrgreen Cóż... najwyraźniej muszę poddać się karze... *rozkłada nogi i poddaje się* mrgreen Marszałku, czyń swą powinność (?) sasasasasasasa... twisted OHOHOH ty tak nie cwaniakuj moja miła. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 13, 2007 2:40 pm
BeeWolf `Amelia` Cóż... najwyraźniej muszę poddać się karze... *rozkłada nogi i poddaje się* mrgreen Marszałku, czyń swą powinność (?) sasasasasasasa... twisted OHOHOH ty tak nie cwaniakuj moja miła. mrgreen *czeka na wykonanie kary* Marszałku, co się odwlecze to nie uciecze. Poza tym trzeba być konsekwentnym, bo inaczej utracisz szacunek podwładnych a morale Partyzantów osłabną cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 4:57 am
`Amelia` BeeWolf `Amelia` Cóż... najwyraźniej muszę poddać się karze... *rozkłada nogi i poddaje się* mrgreen Marszałku, czyń swą powinność (?) sasasasasasasa... twisted OHOHOH ty tak nie cwaniakuj moja miła. mrgreen *czeka na wykonanie kary* Marszałku, co się odwlecze to nie uciecze. Poza tym trzeba być konsekwentnym, bo inaczej utracisz szacunek podwładnych a morale Partyzantów osłabną cool ...no dokladnie marszalku...czyn swoja powinnosc... mrgreen *bierze kalacha, kilka granatow i idzie na patrol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 8:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 9:48 am
`Amelia` BeeWolf `Amelia` Cóż... najwyraźniej muszę poddać się karze... *rozkłada nogi i poddaje się* mrgreen Marszałku, czyń swą powinność (?) sasasasasasasa... twisted OHOHOH ty tak nie cwaniakuj moja miła. mrgreen *czeka na wykonanie kary* Marszałku, co się odwlecze to nie uciecze. Poza tym trzeba być konsekwentnym, bo inaczej utracisz szacunek podwładnych a morale Partyzantów osłabną cool
Jeśli tak się palisz do tego, to dam przykład partyzantom i wykonam osobiście na tobie zasądzoną kare.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 9:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 9:52 am
revcat `Amelia` BeeWolf `Amelia` Cóż... najwyraźniej muszę poddać się karze... *rozkłada nogi i poddaje się* mrgreen Marszałku, czyń swą powinność (?) sasasasasasasa... twisted OHOHOH ty tak nie cwaniakuj moja miła. mrgreen *czeka na wykonanie kary* Marszałku, co się odwlecze to nie uciecze. Poza tym trzeba być konsekwentnym, bo inaczej utracisz szacunek podwładnych a morale Partyzantów osłabną cool ...no dokladnie marszalku...czyn swoja powinnosc... mrgreen *bierze kalacha, kilka granatow i idzie na patrol*
Bierze butle bimbru i idzie trawić "Prawo Karne Wykonawcze"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 9:54 am
Podaje jej szczoteczkę do zębów i test ciążowy. Wiesz co masz zrobić, tak więc idź to robić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 10:23 am
BeeWolf Podaje jej szczoteczkę do zębów i test ciążowy. Wiesz co masz zrobić, tak więc idź to robić.
uuuu... Marszałku? em... a propos, nie wiem jak Pan Marszałek, ale ja się nie zabezpieczałam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 12:24 pm
BeeWolf Podaje jej szczoteczkę do zębów i test ciążowy. Wiesz co masz zrobić, tak więc idź to robić.
*przewraca się na drugi bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 1:06 pm
`Amelia` BeeWolf Podaje jej szczoteczkę do zębów i test ciążowy. Wiesz co masz zrobić, tak więc idź to robić.
uuuu... Marszałku? em... a propos, nie wiem jak Pan Marszałek, ale ja się nie zabezpieczałam eek No to się zabezpieczaj !!! EvilYuki BeeWolf Podaje jej szczoteczkę do zębów i test ciążowy. Wiesz co masz zrobić, tak więc idź to robić.
*przewraca się na drugi bok* NIE !!!
Co to znaczy !!!
Natychmiast zrywać dupsko i zasuwać na patrol ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 2:31 pm
BeeWolf `Amelia` BeeWolf Podaje jej szczoteczkę do zębów i test ciążowy. Wiesz co masz zrobić, tak więc idź to robić.
uuuu... Marszałku? em... a propos, nie wiem jak Pan Marszałek, ale ja się nie zabezpieczałam eek No to się zabezpieczaj !!! too late... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 14, 2007 2:55 pm
`Amelia` BeeWolf `Amelia` BeeWolf Podaje jej szczoteczkę do zębów i test ciążowy. Wiesz co masz zrobić, tak więc idź to robić.
uuuu... Marszałku? em... a propos, nie wiem jak Pan Marszałek, ale ja się nie zabezpieczałam eek No to się zabezpieczaj !!! too late... stare mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|