Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 520 521 522 523 524 525 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Feb 04, 2015 9:38 am

Két ingyen cucc Monty Oum emlékére (ahogy olvasom, játék animátor volt).

Red Crescent
[Animal] Red Crescent
PostPosted: Thu Feb 12, 2015 6:31 am

Én az utóbbi időben jobban megszerettem egy játékot. Korábban is tudtam róla egy keveset, néha hol érdekelt kicsit, hol nem annyira. De idővel kicsit jobban elkezdett érdekelni a játék. Úgy nagyjából január közepe előtt egy kicsivel, innentől játszok vele szinte majdnem rendszeresen. Az említett régi jó barátomnak (akivel december 30-án elő Szilvesztereztünk kicsit, korábban írtam itt róla) az egyik nagy kedvence néhány éve. Ő mesélt nekem korábban néha keveset erről a játékról. Néha kicsit utána is néztem, de nem mindig érdekelt még jobban akkor. Ám mint mondtam, egy ideje jobban megszerettem, de azért nem lett kedvencem. Legalábbis egyelőre nem lett az, nem biztos, hogy az lesz, még kiderül. Ettől még azért megszerettem. Szoktunk benne multiplayer-ezni. Én főleg multiplayer-ezek vele, ő egyaránt szokott rendszeresen singleplayer-ezni is legtöbbször, míg én egyelőre nem igazán. Ennek van 1-2 oka, de nem túl lényeges és nem tudom fogok-e majd, talán igen.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Feb 13, 2015 11:21 am

Péntek 13. - Péntek 13!
Szombat 14. - Valentin nap!
Vasárnap 15. - Hadaka omatsuri!

Mozgalmas napok jönnek... cat_smile
PostPosted: Fri Feb 13, 2015 2:26 pm

Felkerült a Valentinnapi event, szívgyűjtés van, bumpolás ->> NPC posztol linkkel ha jól értelmezem.

Itt egy topik szív linkekkel, bár nem tudom, hogy limitált ideig érvényesek-e, próbáljátok ki smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Feb 13, 2015 3:55 pm

Obi Aoi
Felkerült a Valentinnapi event, szívgyűjtés van, bumpolás ->> NPC posztol linkkel ha jól értelmezem.

Itt egy topik szív linkekkel, bár nem tudom, hogy limitált ideig érvényesek-e, próbáljátok ki smile

Ez a topic kicsit dinamikusabb. Az indulás óta követem. 125 szívecske már leadva.

edit:
300 szívecske! Bakker... Olyan gyorsak a linkelt topicban, hogy nem tudok elérni az utolsó oldalra! 10 perc alatt összeszedtem 100 szívet!

edit edit:
600 szívecske!
PostPosted: Sat Feb 14, 2015 2:34 am

Malreni
Obi Aoi

Ez a topic kicsit dinamikusabb. Az indulás óta követem. 125 szívecske már leadva.

edit:
300 szívecske! Bakker... Olyan gyorsak a linkelt topicban, hogy nem tudok elérni az utolsó oldalra! 10 perc alatt összeszedtem 100 szívet!

edit edit:
600 szívecske!

Köszi a linket! nagyon gyorsan meglett az 1000 szív 4laugh

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Feb 14, 2015 6:25 am

Yuki Naoto
Malreni
Obi Aoi

edit:

edit edit:
600 szívecske!

Köszi a linket! nagyon gyorsan meglett az 1000 szív 4laugh

Szívesen! Én hajnali négykor azt mondtam, elég lesz mára az a 600 szív. Megyek, megszerzem a maradékot, mielőtt megérkezik nénikém. cat_biggrin

edit:
KÉSZ! 15:25-kor írtam a választ, most 16:12 van. Háromnegyed óra alatt összeszedtem 400 szívet!
PostPosted: Sat Feb 14, 2015 1:17 pm

Én 48 szívecskét gyűjtöttem (eddig) összesen egy másik fórumon belül. Egyelőre annyi elég is volt, a nagy részét be is váltottam. Még meglátom, máshonnan gyűjtök-e még, nem biztos. Február 15-e még az én születésem napja is egyben. Ja és amúgy már több, mint 6 éve vagyok Gaia-n, mely február 1-től volt. Akartam is mondani az elmúlt napok egyikén, de kicsit elfelejtettem, most eszembe jutott.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Sayenita

Friend

PostPosted: Sat Feb 14, 2015 4:54 pm

Nekem is elég gyorsan meglett az 1500 db szivecske xd
PostPosted: Sun Feb 15, 2015 3:24 am

Malreni
Obi Aoi

edit:

edit edit:
600 szívecske!

Grat biggrin Majd én is igyekszem, ha lesz több időm...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Feb 15, 2015 8:33 am

Ez az első Hadaka matsuri, amire nem felejtem el átöltöztetni az avatarom. cat_xd
PostPosted: Sun Feb 15, 2015 9:07 am

Malreni
Ez az első Hadaka matsuri, amire nem felejtem el átöltöztetni az avatarom. cat_xd

Az micsoda? redface

Sayenita

Friend

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Feb 15, 2015 9:20 am

Sayenita
Malreni

Az micsoda? redface

Szó szerint azt jelenti: meztelen fesztivál. cat_biggrin A szokások kantononként és településenként változóak, de a lényege az, hogy a férfiak tradicionális alsó viseletben vonulnak fel és így kérik a Szellemeket, hogy ajándékozzák meg őket és családjukat szerencsével, egészséggel és tisztasággal az év hátralevő részében. cat_3nodding
PostPosted: Tue Feb 17, 2015 2:02 pm

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Feb 18, 2015 6:43 am

Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 520 521 522 523 524 525 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games