|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:42 am
Lethiel Rynn the Vampire Baliaur argggggggggghhhhhhhhhh *bierze swoje noze i zaczyna celowac do zdjecia nammah na scianie* Pozw#380;e pomogę. poczekajcie... nie tak .. *wstaje ciagnac za sobą przyczepionego Sayo* *zaczyna skakać po wyrombanym kawalku* nio... ał ał ał ał 'spodzie zaczepiają się sayowi o kawłałek rozwalonej ściany i rozdzierają się' eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya wchodzi do pokoju siada na foteliku oi czyta poraz setny 2 ostatnie strony tomu 1 Kamikaze kaito jeanne lol.. uwielbiam to .. tesh czytalam pare razy pod rząd dostalam te mange w piatek od pshapshulki..... no i koncowka jak sie calujom kjest extra.....przerysowalam sobie nawet ten moment na kartke XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Rynn the Vampire Baliaur argggggggggghhhhhhhhhh *bierze swoje noze i zaczyna celowac do zdjecia nammah na scianie* Pozw#380;e pomogę. poczekajcie... nie tak .. *wstaje ciagnac za sobą przyczepionego Sayo* *zaczyna skakać po wyrombanym kawalku* nio... ał ał ał ał 'spodzie zaczepiają się sayowi o kawłałek rozwalonej ściany i rozdzierają je' eek eek eek .. przeprasham... trzeba sie bylo nie przypinac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:43 am
Omega Sun < siada na kanapie z wiaderkiem popcornu> Efekty lepsze niz w TV eek nuo... masz racje...efekty lepsze eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Ntsumi_Aya wchodzi do pokoju siada na foteliku oi czyta poraz setny 2 ostatnie strony tomu 1 Kamikaze kaito jeanne a cibie tu tylko brakowalo... kcesh rozwalac meski toilet bo mnie ten gatunek wq$&$#?? *w koncu zgasly sie wszystkie zaroffki w zyrandolu..* buuu * i zyrandol zaczal siem palic twisted mamy ognicho xp nieee ja uzadzen tehcnicznych nie psuje...chyba ze sie naprawde wkurze....ale wole i tak powyzywac sie na zywym przedstawicielu razy meskiej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ ktos chce z mno pogadac ? hmmm jak sie nozy nie boisz tio ja moge :twsited: *zuca noz 1cm nad glowa chris* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya wchodzi do pokoju siada na foteliku oi czyta poraz setny 2 ostatnie strony tomu 1 Kamikaze kaito jeanne lol.. uwielbiam to .. tesh czytalam pare razy pod rząd dostalam te mange w piatek od pshapshulki..... no i koncowka jak sie calujom kjest extra.....przerysowalam sobie nawet ten moment na kartke XDdroogi tom jeszcze fajniejszy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:44 am
Ntsumi_Aya Baliaur Ntsumi_Aya wchodzi do pokoju siada na foteliku oi czyta poraz setny 2 ostatnie strony tomu 1 Kamikaze kaito jeanne a cibie tu tylko brakowalo... kcesh rozwalac meski toilet bo mnie ten gatunek wq$&$#?? *w koncu zgasly sie wszystkie zaroffki w zyrandolu..* buuu * i zyrandol zaczal siem palic twisted mamy ognicho xp nieee ja uzadzen tehcnicznych nie psuje...chyba ze sie naprawde wkurze....ale wole i tak powyzywac sie na zywym przedstawicielu razy meskiej twisted twisted ja tesh kto na ochotnika?? domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:45 am
_cleef_ ktos chce z mno pogadac ? ja chce ^^ witajcie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:45 am
Baliaur _cleef_ ktos chce z mno pogadac ? hmmm jak sie nozy nie boisz tio ja moge :twsited: *zuca noz 1cm nad glowa chris* domokun zaczekaj!! przylaczam sie*zza skarpetki wyciaga kilka przenosnych nozy twisted zoca 1 mm nad glowe cleef'a* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:46 am
Baliaur _cleef_ ktos chce z mno pogadac ? hmmm jak sie nozy nie boisz tio ja moge :twsited: *zuca noz 1cm nad glowa chris* domokun kto to chris ? *wyciaga noz i go ziada* chodziasz mam kolacje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya wchodzi do pokoju siada na foteliku oi czyta poraz setny 2 ostatnie strony tomu 1 Kamikaze kaito jeanne lol.. uwielbiam to .. tesh czytalam pare razy pod rząd dostalam te mange w piatek od pshapshulki..... no i koncowka jak sie calujom kjest extra.....przerysowalam sobie nawet ten moment na kartke XDdroogi tom jeszcze fajniejszy 3nodding fajny jest też odstatni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Omega Sun < siada na kanapie z wiaderkiem popcornu> Efekty lepsze niz w TV eek nuo... masz racje...efekty lepsze eek nie chcialabym miec w nich wrogow eek < czestuje Kari popcornem >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel .. przeprasham... trzeba sie bylo nie przypinac i się nie odepne scream przynajmniej cię powstrzymam jak cię najdą znamobujcze myśli stressed 'połyka kluczyk' bedzie cie brzooch bolal..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|