|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:22 am
Rynn the Vampire Witam. Podły humor mam. PODŁY. Wyć mi się chce. Nie wiem co tu robię. eek eek > jesu, Rynn co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:23 am
Dobra, lece... *i polecial.... biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Rynn the Vampire Lina-san Zróbmy ognisko od razu sie wszystkim humor poprawi co? świetny pomysł. Będę sobie podpalać części ciała żeby mnie bolało i żebym była jeszcze bardziej wściekła, albo żebym się skupiła na bólu. moge sie dolaczyć ?... gonk 'przytula i odciąga od liny rozpalającej ognisko'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel ale ja nie wiem czy chce jeszcze jakieś zwierzatko miec.... sad ... jak kotki urosna to moge Ci jednego oddac, bo pozostale dwa juz sa zarezerwowane 3nodding nie... dziekooje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:24 am
Wodzu Dobra, lece... *i polecial.... biggrin * papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:25 am
ALE MI NUDNO ! NIEMAM CO ROBIC !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:25 am
Yellow *uśmiecha sie szeroko* co tam słychać???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:26 am
Miss_Karina Rynn the Vampire Witam. Podły humor mam. PODŁY. Wyć mi się chce. Nie wiem co tu robię. eek eek > jesu, Rynn co sie stalo? Nic się nie stało. Mam zdupiony humor. BARDZO.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Rynn the Vampire Lina-san Zróbmy ognisko od razu sie wszystkim humor poprawi co? świetny pomysł. Będę sobie podpalać części ciała żeby mnie bolało i żebym była jeszcze bardziej wściekła, albo żebym się skupiła na bólu. moge sie dolaczyć ?... gonk 'przytula i odciąga od liny rozpalającej ognisko' *daje sie odciagnąc* *wskakooje na drzewo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
auuuuuuc~~~ boziuuu~~~Rynn co se stalo ze taki podly humor masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek czesc Rynn sweatdrop < uchyla sie pod przelatujacym krzeslem>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:27 am
_cleef_ ALE MI NUDNO ! NIEMAM CO ROBIC !! fech *mgielka zuca w niego cegla* teras jush mash mozesh marudzic ze cie lep od cegly boli stressed xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *daje sie odciagnąc* *wskakooje na drzewo* 'wskakuje za nią' myślisz że mi uciekniesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Yellow *uśmiecha sie szeroko* co tam słychać??? *zeskakooje z drzewa na Iaela* witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina auuuuuuc~~~ boziuuu~~~Rynn co se stalo ze taka wscekla jestes? NIC się nie stało!! Mam zły humor. I już.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|