|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 10:36 am
`Amelia` revcat BeeWolf revcat BeeWolf `Amelia` *wyczaiła dźwięk bimbru lejącego się do szklanki* Ty nie pijesz ... A dlaczego ... ? Bo jesteś bez majtek ... >kręci na palcu jej majteczkami< ..to sie nazywa mocna rzadzenie...*polewa marszalkowi jeszcze jedna kolejke po czym sam zaczyna pic z gwinta* mam dzisiaj zly dzien, nikt mnie nie rozumie, nie kocha, jestem sam a swiat stoi przeciwko mnie...kurwa...
Partyzanci są z tobą, RP cię kocha a świat podbijemy xD ...odrazu mi lepiej...dziekuje marszalku... *rzuca w revcata tym, co jej zostało - stanikiem*
*obwinęła się sexownie jedwabnym prześcieradłem i biega po gildii ze swoją szklanką pełną do połowy* tudzież do połowy pustą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 10:38 am
animowany swiat*wyciaga kalacha, bierze flaszke i wychodzi na dluuugi patrol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 10:41 am
BeeWolf `Amelia` *rzuca w revcata tym, co jej zostało - stanikiem*
*obwinęła się sexownie jedwabnym prześcieradłem i biega po gildii ze swoją szklanką pełną do połowy* tudzież do połowy pustą.
tudzież gryzie go w soczysty pośladek *biega dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 11:00 am
`Amelia` BeeWolf `Amelia` *rzuca w revcata tym, co jej zostało - stanikiem*
>siada przy stole< >wyciąga flaszkę, ... "Dzwonie po jedzenie"<
ktoś coś chce ?
Patrzy się jak Amelia figlarnie biega w prześcieradle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 11:14 am
BeeWolf `Amelia` BeeWolf `Amelia` *rzuca w revcata tym, co jej zostało - stanikiem*
ktoś coś chce ?
Patrzy się jak Amelia figlarnie biega w prześcieradle. zieeeeeef... *rzuca w cholere prześcieradło, patrzy na siebie* może u mnie historia z piersiami wyglądała tak jak u video girl Ai? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 11:27 am
`Amelia` BeeWolf `Amelia` BeeWolf `Amelia` *rzuca w revcata tym, co jej zostało - stanikiem*
ktoś coś chce ?
Patrzy się jak Amelia figlarnie biega w prześcieradle. zieeeeeef... *rzuca w cholere prześcieradło, patrzy na siebie* może u mnie historia z piersiami wyglądała tak jak u video girl Ai? stare a czego ty chcesz od swoich piersi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 12:52 pm
BeeWolf `Amelia` BeeWolf `Amelia` BeeWolf `Amelia` zieeeeeef... *rzuca w cholere prześcieradło, patrzy na siebie* może u mnie historia z piersiami wyglądała tak jak u video girl Ai? stare a czego ty chcesz od swoich piersi ?
...w prawdzie nie widzialem ale moge ocenic mrgreen jak pokazesz mrgreen *siada przy stole, kladzie kalacha na stol i zaczyna pic*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 1:41 pm
revcat ...w prawdzie nie widzialem ale moge ocenic mrgreen jak pokazesz mrgreen *siada przy stole, kladzie kalacha na stol i zaczyna pic* oi! Widze, że generał zabrał się za medycynę xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 09, 2007 1:51 pm
BeeWolf revcat ...w prawdzie nie widzialem ale moge ocenic mrgreen jak pokazesz mrgreen *siada przy stole, kladzie kalacha na stol i zaczyna pic* oi! Widze, że generał zabrał się za medycynę xD
....melduje marszalku iz general musi byc wszechstronnie obeznany... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 10, 2007 11:24 am
revcat BeeWolf revcat ...w prawdzie nie widzialem ale moge ocenic mrgreen jak pokazesz mrgreen *siada przy stole, kladzie kalacha na stol i zaczyna pic* oi! Widze, że generał zabrał się za medycynę xD
....melduje marszalku iz general musi byc wszechstronnie obeznany... mrgreen A no i się z tobą zgadzam, tak więc zmykam studiować prawo międzynarodowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 2:35 am
Stwierdzam po doświadczeniach trwających 21 lat iż jestem leniem. >siedzi i się leni jak nigdy<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 11, 2007 1:41 pm
Xan890
Stwierdzam po doświadczeniach trwających 21 lat iż jestem leniem. >siedzi i się leni jak nigdy<
You're so HOT that I wanna ******** with you cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 9:46 am
`Amelia` Xan890
You're so HOT that I wanna ******** with you cool Ołłłłł KEEEEEKJJJJJJJJJJJJJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 10:16 am
`Amelia` Xan890
You're so HOT that I wanna ******** with you cool co jak co, ale chociaż niech to będzie gramatycznie ok? Do karceru za kaleczenie języka. Odprowadzi cię któryś z dowódcó, może się nawet zamknąć z tobą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 12, 2007 1:45 pm
racqel `Amelia` Xan890
You're so HOT that I wanna ******** with you cool co jak co, ale chociaż niech to będzie gramatycznie ok? Do karceru za kaleczenie języka. Odprowadzi cię któryś z dowódcó, może się nawet zamknąć z tobą... kto jest bystry, to sie skapnie - nie musi być gramatycznie : P
(w sumie to nie wiedziałam co odpowiedzieć... chyba głupio mi się zrobiło...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|