|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:11 pm
nie rubcie mi tego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:12 pm
a jednak ktoś tu jest biggrin witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:13 pm
Ozzwald a jednak ktoś tu jest biggrin witaj... ...ohayo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:15 pm
......i ...raz dla pieniędzy...dwa dla golenia...trzy dla potórjnego ostrza i zadowolenia...yea...!
... ...taaak? o co chodzi? nie patrzcie na mnie takim dziwnym wzrokiem... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:17 pm
Ja- Yosei ... ...i ...raz dla pieniędzy...dwa dla golenia...trzy dla potórjnego ostrza i zadowolenia...yea...!... ...taaak? o co chodzi? nie patrzcie na mnie takim dziwnym wzrokiem... domokun EEE ... jest nas tu tylko dwóch chyba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:18 pm
Heloł, wróciłem! Impreza chyba wygasła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:19 pm
Ozzwald Ja- Yosei ... ...i ...raz dla pieniędzy...dwa dla golenia...trzy dla potórjnego ostrza i zadowolenia...yea...!... ...taaak? o co chodzi? nie patrzcie na mnie takim dziwnym wzrokiem... domokun EEE ... jest nas tu tylko dwóch chyba ... >_> ...<_< ...eee - faktycznie chyba tak.. ...no chyba, że liczyć mnie, mnie, Ciebie i Ciebie... ...np. licząc postać mentalną i fizyczną...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:21 pm
Czarny Heloł, wróciłem! Impreza chyba wygasła... taaa... wypili swoje "herbatki" i sobie poszli....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:21 pm
Ja- Yosei Ozzwald Ja- Yosei ... ...i ...raz dla pieniędzy...dwa dla golenia...trzy dla potórjnego ostrza i zadowolenia...yea...!... ...taaak? o co chodzi? nie patrzcie na mnie takim dziwnym wzrokiem... domokun EEE ... jest nas tu tylko dwóch chyba ... >_> ...<_< ...eee - faktycznie chyba tak.. ...no chyba, że liczyć mnie, mnie, Ciebie i Ciebie... ...np. licząc postać mentalną i fizyczną... Już nie jesteśmy sami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:22 pm
Ozzwald Czarny Heloł, wróciłem! Impreza chyba wygasła... taaa... wypili swoje "herbatki" i sobie poszli.... Zawsze tak jest =="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:23 pm
Ozzwald Ja- Yosei Ozzwald Ja- Yosei ... ...i ...raz dla pieniędzy...dwa dla golenia...trzy dla potórjnego ostrza i zadowolenia...yea...!... ...taaak? o co chodzi? nie patrzcie na mnie takim dziwnym wzrokiem... domokun EEE ... jest nas tu tylko dwóch chyba ... >_> ...<_< ...eee - faktycznie chyba tak.. ...no chyba, że liczyć mnie, mnie, Ciebie i Ciebie... ...np. licząc postać mentalną i fizyczną... Już nie jesteśmy sami biggrin ...hm... ...czyli jest nas sześciu... ...? ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:25 pm
Ja- Yosei ... >_> ...<_< ...eee - faktycznie chyba tak.. ...no chyba, że liczyć mnie, mnie, Ciebie i Ciebie... ...np. licząc postać mentalną i fizyczną... Już nie jesteśmy sami biggrin ...hm... ...czyli jest nas sześciu... ...? ... sweatdrop nawet powiedział bym że teraz jest nas 8 ośmioro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:25 pm
Nie ! Teraz juz siedmiu!!! Jak siedmiu wspaniałych albo siedmiu samurajów albo siedem pielęgniarek... ups o tym filmie mogłem nie wspominać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|