|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2015 11:36 am
Hmm, azért szerintem nagyobb az esélye a véletlen egybeesésnek. Az meg kicsit túlzás, hogyha jók vagyunk, akkor jó dolgok történnek velünk. Mindez részben saját tapasztalat. Nem szívesen mondtam ezt, de ez az igazság. Persze talán néha úgy növekedhet az esélye, ha jók vagyunk, de ez nem mindig igaz feltétlenül és nem nagy, nem gyakori mértékben. Meg azért kicsit attól is függ, miről van szó.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2015 11:43 am
Obi Aoi ...bár a mangában továbbra is rajzolni fog, ahogy olvastam a GCD-ben. A kólásra: vonzás törvénye (is) szerintem smile Igyekszem jó lenni... sweatdrop blaugh Igen, láttam. Ettől függetlenül még nagy kár.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2015 12:50 pm
Malreni Obi Aoi ...bár a mangában továbbra is rajzolni fog, ahogy olvastam a GCD-ben. A kólásra: vonzás törvénye (is) szerintem smile Igyekszem jó lenni... sweatdrop blaugh Igen, láttam. Ettől függetlenül még nagy kár. Egyetértek... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 29, 2015 2:45 pm
De geci dühös vagyok!!! A buzi faszszopók MOST osztották ki a Snowflake charmok gyűjtéséért járó achievementeket! MOST BASZKI!!! MOST!!! Anyámból kellett volna kiszopnom, hogy 250 darabért is jár achievement!? Ha legalább a kibaszott számokat megadták volna, vagy valami. Ha tudom, hogy 250 darabért is jár, akkor szépen ültem volna a seggemen és ÖSSZESZEDTEM VOLNA!!! Az a büdös kurva Isten bassza beléjük azt a rühes túrós faszát!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 30, 2015 11:32 am
Belém meg eszközöket túrtak... Szentkirályi utcában. Az alany egy görbe gyökerű, gyökértömött fog volt és a gyökér nem tömött része fájdogált. Érdekes volt, hogy a második szuri után kicsit olyan "PC speakeresebben" hallottam kb 2 percig, mert lehet, hogy egy picikét eltalálta a hallóideget, pedig az a szuri inkább előrébb volt, mint oldalt. Pozitívumok: hamar sorra kerültem (mivel rögtön szájsebészet beutalóval az SZTK-s fogdokimtól, fogászaton többen voltak), a doki is rendes volt meg az asszisztensek is + a röngtenes nő érdeklődött, hogy mi miatt jöttem; ment egy kis zene (volt egy Bad Romance feldolgozás is) és valamelyik műszerre valami papagájt mondott, hogy azt kéri... Gyurika fogat harap! (Bocsi)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 30, 2015 1:37 pm
Pedig nem ez az 1. alkalom, mikor késnek achivement kiosztással. Már némileg meg lehetett (volna) szokni, de tudom, hogy bosszantó (kinek jobban az, kinek pedig kevésbé). Azt valóban kiírhatták volna korábban, hogy mennyit kéne összegyűjtenünk, ez azért újdonság. Ám a nagy dühöngések és kiakadások továbbra se segítenek, még akkor se, ha jogosak. Sajnos ez van.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2015 8:24 am
Malreni De geci dühös vagyok!!! A buzi faszszopók MOST osztották ki a Snowflake charmok gyűjtéséért járó achievementeket! MOST BASZKI!!! MOST!!! Anyámból kellett volna kiszopnom, hogy 250 darabért is jár achievement!? Ha legalább a kibaszott számokat megadták volna, vagy valami. Ha tudom, hogy 250 darabért is jár, akkor szépen ültem volna a seggemen és ÖSSZESZEDTEM VOLNA!!! Az a büdös kurva Isten bassza beléjük azt a rühes túrós faszát!!!!!!!!!!!!!!! Boldog szülinapot! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2015 12:49 pm
Malreni De geci dühös vagyok!!! A buzi faszszopók MOST osztották ki a Snowflake charmok gyűjtéséért járó achievementeket! MOST BASZKI!!! MOST!!! Anyámból kellett volna kiszopnom, hogy 250 darabért is jár achievement!? Ha legalább a kibaszott számokat megadták volna, vagy valami. Ha tudom, hogy 250 darabért is jár, akkor szépen ültem volna a seggemen és ÖSSZESZEDTEM VOLNA!!! Az a büdös kurva Isten bassza beléjük azt a rühes túrós faszát!!!!!!!!!!!!!!! redface Boldog Szülinapot azért! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2015 12:50 pm
Hellóóóóóóóóóóóó Yuki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2015 1:08 pm
Sayenita Hellóóóóóóóóóóóó Yuki blaugh Halihóó 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2015 5:53 pm
Yuki Naoto Malreni De geci dühös vagyok!!! A buzi faszszopók MOST osztották ki a Snowflake charmok gyűjtéséért járó achievementeket! MOST BASZKI!!! MOST!!! Anyámból kellett volna kiszopnom, hogy 250 darabért is jár achievement!? Ha legalább a kibaszott számokat megadták volna, vagy valami. Ha tudom, hogy 250 darabért is jár, akkor szépen ültem volna a seggemen és ÖSSZESZEDTEM VOLNA!!! Az a büdös kurva Isten bassza beléjük azt a rühes túrós faszát!!!!!!!!!!!!!!! Boldog szülinapot! biggrin Köszönöm szépen! Őszintén megmondom, felnevettem, mikor megláttam a válaszod. Félre ne érts, nagyon jól esett, hogy gondoltál rám, de hogy ezt pont a rage postomhoz fűzted hozzá, az valami priceless! cat_rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 31, 2015 5:56 pm
Sayenita Malreni De geci dühös vagyok!!! A buzi faszszopók MOST osztották ki a Snowflake charmok gyűjtéséért járó achievementeket! MOST BASZKI!!! MOST!!! Anyámból kellett volna kiszopnom, hogy 250 darabért is jár achievement!? Ha legalább a kibaszott számokat megadták volna, vagy valami. Ha tudom, hogy 250 darabért is jár, akkor szépen ültem volna a seggemen és ÖSSZESZEDTEM VOLNA!!! Az a büdös kurva Isten bassza beléjük azt a rühes túrós faszát!!!!!!!!!!!!!!! redface Boldog Szülinapot azért! xp Köszi! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2015 12:50 am
Malreni Yuki Naoto Malreni De geci dühös vagyok!!! A buzi faszszopók MOST osztották ki a Snowflake charmok gyűjtéséért járó achievementeket! MOST BASZKI!!! MOST!!! Anyámból kellett volna kiszopnom, hogy 250 darabért is jár achievement!? Ha legalább a kibaszott számokat megadták volna, vagy valami. Ha tudom, hogy 250 darabért is jár, akkor szépen ültem volna a seggemen és ÖSSZESZEDTEM VOLNA!!! Az a büdös kurva Isten bassza beléjük azt a rühes túrós faszát!!!!!!!!!!!!!!! Boldog szülinapot! biggrin Köszönöm szépen! Őszintén megmondom, felnevettem, mikor megláttam a válaszod. Félre ne érts, nagyon jól esett, hogy gondoltál rám, de hogy ezt pont a rage postomhoz fűzted hozzá, az valami priceless! cat_rofl Pontosan ezt az érzést szerettem volna kiváltani! biggrin Örülök, hogy sikerült! emotion_yatta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 01, 2015 8:36 am
Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Malreni De geci dühös vagyok!!! A buzi faszszopók MOST osztották ki a Snowflake charmok gyűjtéséért járó achievementeket! MOST BASZKI!!! MOST!!! Anyámból kellett volna kiszopnom, hogy 250 darabért is jár achievement!? Ha legalább a kibaszott számokat megadták volna, vagy valami. Ha tudom, hogy 250 darabért is jár, akkor szépen ültem volna a seggemen és ÖSSZESZEDTEM VOLNA!!! Az a büdös kurva Isten bassza beléjük azt a rühes túrós faszát!!!!!!!!!!!!!!! Boldog szülinapot! biggrin Köszönöm szépen! Őszintén megmondom, felnevettem, mikor megláttam a válaszod. Félre ne érts, nagyon jól esett, hogy gondoltál rám, de hogy ezt pont a rage postomhoz fűzted hozzá, az valami priceless! cat_rofl Pontosan ezt az érzést szerettem volna kiváltani! biggrin Örülök, hogy sikerült! emotion_yatta Élvezd ki a dicsőséget, mert megérdemled! cat_3nodding Nagyon ritkán szoktam őszintén felnevetni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|