|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
no i wrucilem ! siemacie !
widze duzo nieznajomych ludzi, czesc wam, nieznamy sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Lethiel Christoff_Gangrell Wiem co cujesz ja miałem tak samo z moim pieskiem.....(jeśli cię to pocieszy) na początku mysleli ze to nerki... zrobili badania i sie okazalo ze to jakiś cholernie zadki nowotwoor i ze ma bardzo ostrą anemie crying .. i nic nie mozna zrobic crying oj, to przykro mi sad Takie jest zycie, ze zwierzatka tez czasem umieraja. To, ze bedziesz sie martwila nie pomoze < przytula > Kotek pojdzie do kociego nieba, a Ty bedziesz mogla adoptowac nowego (to napewno nie to samo, ale zawsze jakies pocieszenie) sweatdrop ale ja nie wiem czy chce jeszcze jakieś zwierzatko miec.... sad ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:18 am
Witam.
Podły humor mam. PODŁY. Wyć mi się chce. Nie wiem co tu robię.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zróbmy ognisko od razu sie wszystkim humor poprawi co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ no i wrucilem ! siemacie !
widze duzo nieznajomych ludzi, czesc wam, nieznamy sie witam, bo ja ciebie tez nie kojaze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:19 am
wchodzi potykajac siem o wszytko elo
krocze po linie pode mną stugi ludzi samochdów, krzyku równowaga gdzieś znikneła
lece na dół lece na głowę lece na ulice lece do was
upadam, głową o mór i kolanami o ziemię walę całe ciało i dusza zmienia się w potok cierpienia i krwi
w cieności szarej dostrzegam światło, to Ostrze Ostatniej Nadziei woła jak stęskniony kochanek: choć!
podnoszę się i idę do niego upadając własny płomień i duszę diabłu zaprzedając (wiem ze beznadziejne ostatnimi czasy mi nic nie wychodzi sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:20 am
Lina-san Zróbmy ognisko od razu sie wszystkim humor poprawi co? świetny pomysł. Będę sobie podpalać części ciała żeby mnie bolało i żebym była jeszcze bardziej wściekła, albo żebym się skupiła na bólu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Witam.
Podły humor mam. PODŁY. Wyć mi się chce. Nie wiem co tu robię.witaj *przytuuuuuuuuuuul* a cio siem stalo ? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:21 am
Rynn the Vampire Witam.
Podły humor mam. PODŁY. Wyć mi się chce. Nie wiem co tu robię.cze... eek 'odsuwa się'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu _cleef_ no i wrucilem ! siemacie !
widze duzo nieznajomych ludzi, czesc wam, nieznamy sie witam, bo ja ciebie tez nie kojaze... ty jak na hawajah wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Lina-san Zróbmy ognisko od razu sie wszystkim humor poprawi co? świetny pomysł. Będę sobie podpalać części ciała żeby mnie bolało i żebym była jeszcze bardziej wściekła, albo żebym się skupiła na bólu. moge sie dolaczyć ?...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 10:22 am
Lethiel ale ja nie wiem czy chce jeszcze jakieś zwierzatko miec.... sad ... jak kotki urosna to moge Ci jednego oddac, bo pozostale dwa juz sa zarezerwowane 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|