|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:53 am
Wodzu mowisz ze nic nie dostalas.... a ja nic nie dostalem od kad estem zarejestrowany... ja też... 'patrzy na swoją sygnaturkę' ciekawe kto w to uwierzy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:54 am
e tam kotki, my wczoraj robilismy filmy z chrissem.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...... śliczne ..... crying crying crying crying crying crying crying crying *chowa sie w pokoiku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:55 am
Lethiel ...... śliczne ..... crying crying crying crying crying crying crying crying *chowa sie w pokoiku* ehh sad 'wbiega za nią do pokoiku żeby pocieszyć'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu e tam kotki, my wczoraj robilismy filmy z chrissem.. razz  Buuuuuu Sadako..... (ring 2 i jedna druga)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja nie dostałem nigdy pink linka lub blue boxa - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:56 am
Filmiki widzialam jak przegladalam zalegle strony wink Fajne biggrin Lethiel ...... śliczne ..... crying crying crying crying crying crying crying crying *chowa sie w pokoiku* Buuu i teraz Lethiel przeze mnie placze sad Cos nie tak zrobilam? Przepraszam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel ...... śliczne ..... crying crying crying crying crying crying crying crying *chowa sie w pokoiku* ehh sad 'wbiega za nią do pokoiku żeby pocieszyć' *przytula sie* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:57 am
Omega Sun Filmiki widzialam jak przegladalam zalegle strony wink Fajne biggrin Lethiel ...... śliczne ..... crying crying crying crying crying crying crying crying *chowa sie w pokoiku* Buuu i teraz Lethiel przeze mnie placze sad Cos nie tak zrobilam? Przepraszam sad nie... przeprasham.. nie twoja wina.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:57 am
Lina-san ja nie dostałem nigdy pink linka lub blue boxa - - ...Linuś...wróciłeś...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:58 am
Lethiel Sayokun Lethiel ...... śliczne ..... crying crying crying crying crying crying crying crying *chowa sie w pokoiku* ehh sad 'wbiega za nią do pokoiku żeby pocieszyć' *przytula sie* crying 'uciera łzy' no nie płacz sad 'przytula'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:58 am
Lethiel nie... przeprasham.. nie twoja wina.. sad a co sie stalo sad ? Cos z Twoim kotkiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|