|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:33 am
Lethiel sad ... a teraz.. lepiej ?? 3nodding 'przytuula' heart widać cię xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:34 am
Sei chan Kari zabrali mi prawie 6k sad ni martw sie sad nazbierzesz znoow whee
Lethii- widze cie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Christoff_Gangrell YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJA PIERWSZA RYBCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RADUJCIE SIE WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd xd grejtulejszyn, ale gdzie lowiles? wink Durem, Barton, Laske? XD Na Bass'ken lake sweatdrop najprostsze na razie ale io tka siem ciesze.. w koncu jakiś sukces..... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel sad ... a teraz.. lepiej ?? 3nodding 'przytuula' heart widać cię xd xd 4laugh wreszcie whee *wiesza mu sie na szyji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:35 am
Sei chan Miss_Karina o.O ale historia, przeciez to nie twoja wina ze dostalas zhakowane itemki Tak ale to mi zabrali goldy więc chociarz itemki chcę uchronić bo za cieżko na ich kupno sie nacharowałam 3nodding Ale przecież mieli ci zabrać tylko te przedmioty które tam wypisali question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan Kari zabrali mi prawie 6k sad ni martw sie sad nazbierzesz znoow whee
Lethii- widze cie whee to moze zzuta, na seichan?? Kazdy da po 100 i sie zbieze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan Kari zabrali mi prawie 6k sad ni martw sie sad nazbierzesz znoow whee
Lethii- widze cie whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:36 am
Lethiel 4laugh wreszcie whee *wiesza mu sie na szyji* xd 'przytula i całuje' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:36 am
Yumehayla Sei chan Miss_Karina o.O ale historia, przeciez to nie twoja wina ze dostalas zhakowane itemki Tak ale to mi zabrali goldy więc chociarz itemki chcę uchronić bo za cieżko na ich kupno sie nacharowałam 3nodding Ale przecież mieli ci zabrać tylko te przedmioty które tam wypisali question Zabrali równowartość tego ile były warte, ale ze strachu że im się cos w łbach poprzewraca to swoje itemki przerzuciłam do kumpla 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:39 am
Sei chan Yumehayla Sei chan Miss_Karina o.O ale historia, przeciez to nie twoja wina ze dostalas zhakowane itemki Tak ale to mi zabrali goldy więc chociarz itemki chcę uchronić bo za cieżko na ich kupno sie nacharowałam 3nodding Ale przecież mieli ci zabrać tylko te przedmioty które tam wypisali question Zabrali równowartość tego ile były warte, ale ze strachu że im się cos w łbach poprzewraca to swoje itemki przerzuciłam do kumpla 3nodding i kiedy masz zamiar je odebrac??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:40 am
Ładnie ubrałam avka kumpla Hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:41 am
Sei chan Yumehayla Sei chan Miss_Karina o.O ale historia, przeciez to nie twoja wina ze dostalas zhakowane itemki Tak ale to mi zabrali goldy więc chociarz itemki chcę uchronić bo za cieżko na ich kupno sie nacharowałam 3nodding Ale przecież mieli ci zabrać tylko te przedmioty które tam wypisali question Zabrali równowartość tego ile były warte, ale ze strachu że im się cos w łbach poprzewraca to swoje itemki przerzuciłam do kumpla 3nodding Ale oni mogą wyśledzić trade'y, więc to nie ma znaczenia czy są u niego czy u ciebie...zresztą co za sens mieć przedmioty skoro nigdy nie będziesz ich nosić? No bo skoro tak na to patrzysz to równie dobrze coś może się stać dziś jak i za rok... Btw, Gaia szaleje...dostałem dziś trunka i blueboxa eek ...a kilka dni wcześniej trunka i 2 blueboxy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fastfood Ładnie ubrałam avka kumpla Hehehe Chyab te spinki musze mu zdjać blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
fastfood Ładnie ubrałam avka kumpla Hehehe xd xd xd .... brawo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fastfood Ładnie ubrałam avka kumpla Hehehe O.o, sei, czy ty masz dostep do dwoch kont??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|