|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:28 am
Miss_Karina Wodzu Miss_Karina co to za zabawki masz z tylu? XD pokoj chrissa sie klania.. [graty z mcdonalds'a, jak kolekcjonowal.. razz ], a to jest bodajze snoopy O.o o.O aha.... ja to od dawna juz ni zbieram zabawek z mcdonalda blaugh Wiesz ja też nie....... jóż od jakiegoś czasu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:28 am
Sei chan Lina-san Dlaczego chca cie zbanowac O.O? Trzy miechy temu dostałam zchakowane itemki no i dzisiaj mi goldy zabrali które były równowartościa tych itemków i by swoich itemków nie stracić przesłałam je na konto do kumpla 3nodding o.O ale historia, przeciez to nie twoja wina ze dostalas zhakowane itemki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:29 am
Christoff_Gangrell Miss_Karina Wodzu Miss_Karina co to za zabawki masz z tylu? XD pokoj chrissa sie klania.. [graty z mcdonalds'a, jak kolekcjonowal.. razz ], a to jest bodajze snoopy O.o o.O aha.... ja to od dawna juz ni zbieram zabawek z mcdonalda blaugh Wiesz ja też nie....... jóż od jakiegoś czasu...... nawet juz chyba z 5 lat bedzie... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Wiesz ja też nie....... jóż od jakiegoś czasu...... doroslejemy blaugh i...pisze se j uz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina o.O ale historia, przeciez to nie twoja wina ze dostalas zhakowane itemki Tak ale to mi zabrali goldy więc chociarz itemki chcę uchronić bo za cieżko na ich kupno sie nacharowałam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Wodzu Miss_Karina co to za zabawki masz z tylu? XD pokoj chrissa sie klania.. [graty z mcdonalds'a, jak kolekcjonowal.. razz ], a to jest bodajze snoopy tesh mam ich kilka wink .. snoopie siom milusie whee ja mam jednego sweatdrop O.o jesteś X-em widzu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:30 am
Sei chan Miss_Karina o.O ale historia, przeciez to nie twoja wina ze dostalas zhakowane itemki Tak ale to mi zabrali goldy więc chociarz itemki chcę uchronić bo za cieżko na ich kupno sie nacharowałam 3nodding ok ^^ a...ile mialas wtedy? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sei chan Lina-san Dlaczego chca cie zbanowac O.O? Trzy miechy temu dostałam zchakowane itemki no i dzisiaj mi goldy zabrali które były równowartościa tych itemków i by swoich itemków nie stracić przesłałam je na konto do kumpla 3nodding o.O ale historia, przeciez to nie twoja wina ze dostalas zhakowane itemki niby tak, ale to est tak jak z dostaniem kasy z fishing store, ktore ukradziono...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJA PIERWSZA RYBCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RADUJCIE SIE WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:32 am
Christoff_Gangrell YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJA PIERWSZA RYBCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RADUJCIE SIE WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yay !! 4laugh twoja pierwsza rybcia !!!!! *podskakooje* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJA PIERWSZA RYBCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RADUJCIE SIE WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd xd grejtulejszyn, ale gdzie lowiles? wink Durem, Barton, Laske? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Christoff_Gangrell YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOJA PIERWSZA RYBCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RADUJCIE SIE WSZYSCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xd xd grejtulejszyn, ale gdzie lowiles? wink Durem, Barton, Laske? XD laske.. biggrin Juz ma 2.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:33 am