|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:21 am
Sayokun Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding witaj ^^ my już myśleliśmy że cię w końcu zbanowali sweatdrop ja tesh tak myshlalam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:22 am
Christoff_Gangrell Buuuuuuuuuuuuuu macie wszyscy 7 dni życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie odpowiedziales ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:23 am
Miss_Karina Wodzu Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding to nabadz chociazkolorowa bielizne... biggrin  a to ja, w wersji gif... biggrin czego to sie nie wymysli.. biggrin widze tylko piekny czerwony Xjuz jest dobrze.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell BUUUUUUUUUUU Sadaka atakca to ty? O.oSei witaj ^^ a co sie stalo? O.o bo to dla mnie niejasna historia o.O Buuuuuuuuuuuuuu macie wszyscy 7 dni życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hieh .... ale ja sie ciebie nie boju.. wygladash fajniusio whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Yumehayla Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ No i mnie zostawia sad stare ...nawet się nie pożegna- -...*obraża się* *wyskakuje przed nim i daje całusa w policzek* pap^^ Nyu... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Christoff_Gangrell Buuuuuuuuuuuuuu macie wszyscy 7 dni życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie odpowiedziales ^^"Tak to ja....... a cio????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co to za zabawki masz z tylu? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:24 am
Sayokun Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding witaj ^^ my już myśleliśmy że cię w końcu zbanowali sweatdrop Temu itemki są u kumpla bo nie wiem czy mnie nie zbanują(Oby nie bo email z nowym kontem jeszcze nie doszedł)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:24 am
Miss_Karina co to za zabawki masz z tylu? XD pokoj chrissa sie klania.. [graty z mcdonalds'a, jak kolekcjonowal.. razz ], a to jest bodajze snoopy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:25 am
Lethiel hieh .... ale ja sie ciebie nie boju.. wygladash fajniusio whee blaugh Ćkujem whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:25 am
Sei chan Sayokun Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding witaj ^^ my już myśleliśmy że cię w końcu zbanowali sweatdrop Temu itemki są u kumpla bo nie wiem czy mnie nie zbanują(Oby nie bo email z nowym kontem jeszcze nie doszedł) Dlaczego chca cie zbanowac O.O?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:26 am
Wodzu Miss_Karina co to za zabawki masz z tylu? XD pokoj chrissa sie klania.. [graty z mcdonalds'a, jak kolekcjonowal.. razz ], a to jest bodajze snoopy tesh mam ich kilka wink .. snoopie siom milusie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:27 am
Wodzu Miss_Karina co to za zabawki masz z tylu? XD pokoj chrissa sie klania.. [graty z mcdonalds'a, jak kolekcjonowal.. razz ], a to jest bodajze snoopy O.o o.O aha.... ja to od dawna juz ni zbieram zabawek z mcdonalda blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Dlaczego chca cie zbanowac O.O? Trzy miechy temu dostałam zchakowane itemki no i dzisiaj mi goldy zabrali które były równowartościa tych itemków i by swoich itemków nie stracić przesłałam je na konto do kumpla 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Wodzu Miss_Karina co to za zabawki masz z tylu? XD pokoj chrissa sie klania.. [graty z mcdonalds'a, jak kolekcjonowal.. razz ], a to jest bodajze snoopy tesh mam ich kilka wink .. snoopie siom milusie whee ja mam jednego sweatdrop O.o jesteś X-em
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|