|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:16 am
Sayokun Miss_Karina o nieee gonk Hej Chris Hej Wodzu może złapiesz w pink boxie?? pinkboxa ni mialam od daaaaaaaaaaaaaawna!!! gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:16 am
Yumehayla Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ No i mnie zostawia sad stare ...nawet się nie pożegna- -...*obraża się* *wyskakuje przed nim i daje całusa w policzek* pap^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:17 am
Lina-san Wodzu Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ powiedziala bys chociaz jakie.. biggrin "powiedział" XD sorki, avatarka mnie zmylila.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:17 am
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Sadako atacks
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:18 am
Mruuu^_^
Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:19 am
Christoff_Gangrell BUUUUUUUUUUU Sadaka atakcalol... O.o ... wygląda jak kuzynek cos ... o.O ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding to nabadz chociazkolorowa bielizne... biggrin  a to ja, w wersji gif... biggrin czego to sie nie wymysli.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell BUUUUUUUUUUU Sadaka atakca to ty? O.oSei witaj ^^ a co sie stalo? O.o bo to dla mnie niejasna historia o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:20 am
Wodzu to nabadz chociazkolorowa bielizne... biggrin Moej wszystkie itemki są u kumpla bielizna też stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell BUUUUUUUUUUU Sadaka atakcalol... O.o ... wygląda jak kuzynek cos ... o.O ... blaugh Dzięki chodziło miraczej o Sadako.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding to nabadz chociazkolorowa bielizne... biggrin  a to ja, w wersji gif... biggrin czego to sie nie wymysli.. biggrin widze tylko piekny czerwony X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding witaj ^^ my już myśleliśmy że cię w końcu zbanowali sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:21 am
Miss_Karina Wodzu Sei chan Mruuu^_^ Odrazu wyjasniam itemki mam u kumpla na koncie więc mój avek troche w bieliźnie samej pochodzi 3nodding to nabadz chociazkolorowa bielizne... biggrin  a to ja, w wersji gif... biggrin czego to sie nie wymysli.. biggrin widze tylko piekny czerwony Xlol... niom...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:21 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell BUUUUUUUUUUU Sadaka atakca to ty? O.oSei witaj ^^ a co sie stalo? O.o bo to dla mnie niejasna historia o.O Buuuuuuuuuuuuuu macie wszyscy 7 dni życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|