|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:09 am
Wodzu Witajcie wszyscy!! dzien [dobra, wieczor razz ] jest piekny, a to dlatego ze moja Gosia wrocila!! cze xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Witajcie wszyscy!! dzien [dobra, wieczor razz ] jest piekny, a to dlatego ze moja Gosia wrocila!! *przytulas* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell *puufff pojawienie sie w liściach sakury* Ohayo wszystkim!!!!!!!! *wstaje z fotelika i łapie platki 4laugh * *przytulas* witaj 4laugh witaj Chriss XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:10 am
o nieee gonk Hej Chris Hej Wodzu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:11 am
Miss_Karina aha XD wink a wilcze ogony po ile sa? O.o po 6000 ^^'?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Christoff_Gangrell *puufff pojawienie sie w liściach sakury* Ohayo wszystkim!!!!!!!! *wstaje z fotelika i łapie platki 4laugh * *przytulas* witaj 4laugh witaj Chriss XD Yo ZioM......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina o nieee gonk Hej Chris Hej Wodzu może złapiesz w pink boxie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:12 am
Miss_Karina o nieee gonk Hej Chris Hej Wodzu Slochaj, bede mial mala obsowa z tym zdjecie, ale pracuje nad nim.. A dla satysfakcji, umieszczam mojego fotosa w signie [w wersij gif.. biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:13 am
oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:14 am
Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ powiedziala bys chociaz jakie.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ papatki tlyko zeby to jeszcze mi zaczeło chodzic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:16 am
Wodzu Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ powiedziala bys chociaz jakie.. biggrin "powiedział" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:16 am
Lina-san oki lece bo dostałem nowe anime na płytce i chce je obejrzec ^^ No i mnie zostawia sad stare ...nawet się nie pożegna- -...*obraża się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|