Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 518 519 520 521 522 523 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Jan 05, 2015 4:05 am

Érdekel valakit egy teljes 2k14 ToT vagy Caroling szett?
PostPosted: Mon Jan 05, 2015 7:14 am

Valószínűleg érdekelne. Engem az is érdekelne, hogy honnan tudod te és esetleg más(ok) is rajtad kívül, hogy bizonyos cuccok vannak-e már előre 2015-re megcsinálva, megtervezve? Plusz számomra kicsit korai, hogy már meg lennének általuk csinálva ilyen hamar a 2015-ös karácsonyi cuccok, kissé fura ez, akár igaz, akár nem. Persze azért nem lehetetlen, mégis kissé korai és fura. Legfőképp a honnan és hogyan érdekelne.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jan 06, 2015 6:12 am

Xanvie
Valószínűleg érdekelne. Engem az is érdekelne, hogy honnan tudod te és esetleg más(ok) is rajtad kívül, hogy bizonyos cuccok vannak-e már előre 2015-re megcsinálva, megtervezve? Plusz számomra kicsit korai, hogy már meg lennének általuk csinálva ilyen hamar a 2015-ös karácsonyi cuccok, kissé fura ez, akár igaz, akár nem. Persze azért nem lehetetlen, mégis kissé korai és fura. Legfőképp a honnan és hogyan érdekelne.

Elírtam.
PostPosted: Tue Jan 06, 2015 8:10 am

Malreni
Xanvie

Elírtam.

xd

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Jan 06, 2015 8:41 am

Oké, semmi baj. Bárkivel bármikor megeshet.
PostPosted: Wed Jan 07, 2015 1:23 am

Nicolae-nek "kishíján" freemailje van! (Csak 3 e-vel...) xp

User Image

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Jan 07, 2015 8:53 am

Obi Aoi
Nicolae-nek "kishíján" freemailje van! (Csak 3 e-vel...) xp

User Image

Láttam. Poén.
PostPosted: Fri Jan 16, 2015 1:19 am

Nem tudom tag-e itt az illető, de összefutottam egy magyarral a Gaia Internationalban. Írtam magyar nyelvtörőket és quote-olt, itt a poszt a válaszommal együtt. Ismeri valaki? smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Jan 20, 2015 11:08 am

Ugh... Éppen pont online voltam, amikor valaki elkezdte sorban megvenni az egyébként teljesen haszontalan Pegacorn Fluffjaimat. Én elkezdtem újakat feltenni, ő meg egyből vette is meg őket. Darabja 80 millióért ment el. Körülbelül 3 milliárd aranyat kerestem pár perc alatt. (Tudom, ez nem túl sok manapság.) Ami pedig a legszebb, hogy még így is maradt 122 (Igen, százhuszonkét.) darab raktáron... cat_sweatdrop

Átnézve az elraktározott tárgyakat, rájöttem, hogy bár a legtöbb event item, mivel 2008-as a legrégebbi, immár elég sokat érnek. És mivel akkor még minden avatarommal csináltam az eventeket, így a legtöbből több teljes szett van raktáron. ($_$)
PostPosted: Tue Jan 20, 2015 11:14 am

Obi Aoi
Nem tudom tag-e itt az illető, de összefutottam egy magyarral a Gaia Internationalban. Írtam magyar nyelvtörőket és quote-olt, itt a poszt a válaszommal együtt. Ismeri valaki? smile

Zsír! Nem, én legalábbis nem. Küldök neki meghívót. cat_3nodding

Hogy minek, azt nem tudom... : (

edit:
Már tag. Gondolom sokkolta a Guild hihetetlen aktivitása, ezért inkább nem is írt többet. cat_lol

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed Jan 21, 2015 2:11 am

Malreni
Obi Aoi

Zsír! Nem, én legalábbis nem. Küldök neki meghívót. cat_3nodding

Hogy minek, azt nem tudom... : (

edit:
Már tag. Gondolom sokkolta a Guild hihetetlen aktivitása, ezért inkább nem is írt többet. cat_lol

Nem tudom... vagy nem mindig aktív. Bár ez se biztos...
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 10:22 am

Reapersun is lelépett.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed Jan 21, 2015 11:24 am

Hogy a Photobucket mekkora egy használhatatlan rakás szar lett...
PostPosted: Thu Jan 22, 2015 6:10 am

Még hogy a karma nem létezik! Vásároltam, gondoltam veszek egy üveg kólát. Végül nem vettem, hogy ne költsem a pénzt feleslegesen. Megcsinálom az ebédet, kapnám be az első falatot, erre csöngetnek. Egy nálam fiatalabb lány és egy srác áll a folyosón a rács mögött: ajándék Coca Cola mindenkinek! Yay! emotion_awesome És! A szomszéd néni nem fogadta el az övét, mert félt, hogy fizetni kell érte, úgyhogy az övét is megkaptam! emotion_dealwithit

Szóval legyetek jók és jó dolgok fognak történni veletek! cat_biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Jan 23, 2015 9:51 am

Malreni
Reapersun is lelépett.

...bár a mangában továbbra is rajzolni fog, ahogy olvastam a GCD-ben.

A kólásra: vonzás törvénye (is) szerintem smile
Igyekszem jó lenni... sweatdrop blaugh
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 518 519 520 521 522 523 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games