|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2015 4:05 am
Érdekel valakit egy teljes 2k14 ToT vagy Caroling szett?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 05, 2015 7:14 am
Valószínűleg érdekelne. Engem az is érdekelne, hogy honnan tudod te és esetleg más(ok) is rajtad kívül, hogy bizonyos cuccok vannak-e már előre 2015-re megcsinálva, megtervezve? Plusz számomra kicsit korai, hogy már meg lennének általuk csinálva ilyen hamar a 2015-ös karácsonyi cuccok, kissé fura ez, akár igaz, akár nem. Persze azért nem lehetetlen, mégis kissé korai és fura. Legfőképp a honnan és hogyan érdekelne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 06, 2015 6:12 am
Xanvie Valószínűleg érdekelne. Engem az is érdekelne, hogy honnan tudod te és esetleg más(ok) is rajtad kívül, hogy bizonyos cuccok vannak-e már előre 2015-re megcsinálva, megtervezve? Plusz számomra kicsit korai, hogy már meg lennének általuk csinálva ilyen hamar a 2015-ös karácsonyi cuccok, kissé fura ez, akár igaz, akár nem. Persze azért nem lehetetlen, mégis kissé korai és fura. Legfőképp a honnan és hogyan érdekelne. Elírtam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 06, 2015 8:10 am
Malreni Xanvie Valószínűleg érdekelne. Engem az is érdekelne, hogy honnan tudod te és esetleg más(ok) is rajtad kívül, hogy bizonyos cuccok vannak-e már előre 2015-re megcsinálva, megtervezve? Plusz számomra kicsit korai, hogy már meg lennének általuk csinálva ilyen hamar a 2015-ös karácsonyi cuccok, kissé fura ez, akár igaz, akár nem. Persze azért nem lehetetlen, mégis kissé korai és fura. Legfőképp a honnan és hogyan érdekelne. Elírtam. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 06, 2015 8:41 am
Oké, semmi baj. Bárkivel bármikor megeshet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2015 1:23 am
Nicolae-nek "kishíján" freemailje van! (Csak 3 e-vel...) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 07, 2015 8:53 am
Obi Aoi Nicolae-nek "kishíján" freemailje van! (Csak 3 e-vel...) xp Láttam. Poén.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 16, 2015 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2015 11:08 am
Ugh... Éppen pont online voltam, amikor valaki elkezdte sorban megvenni az egyébként teljesen haszontalan Pegacorn Fluffjaimat. Én elkezdtem újakat feltenni, ő meg egyből vette is meg őket. Darabja 80 millióért ment el. Körülbelül 3 milliárd aranyat kerestem pár perc alatt. (Tudom, ez nem túl sok manapság.) Ami pedig a legszebb, hogy még így is maradt 122 (Igen, százhuszonkét.) darab raktáron... cat_sweatdrop
Átnézve az elraktározott tárgyakat, rájöttem, hogy bár a legtöbb event item, mivel 2008-as a legrégebbi, immár elég sokat érnek. És mivel akkor még minden avatarommal csináltam az eventeket, így a legtöbből több teljes szett van raktáron. ($_$)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2015 11:14 am
Zsír! Nem, én legalábbis nem. Küldök neki meghívót. cat_3nodding Hogy minek, azt nem tudom... : (edit:Már tag. Gondolom sokkolta a Guild hihetetlen aktivitása, ezért inkább nem is írt többet. cat_lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2015 2:11 am
Malreni Zsír! Nem, én legalábbis nem. Küldök neki meghívót. cat_3nodding Hogy minek, azt nem tudom... : (edit:Már tag. Gondolom sokkolta a Guild hihetetlen aktivitása, ezért inkább nem is írt többet. cat_lol Nem tudom... vagy nem mindig aktív. Bár ez se biztos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2015 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2015 11:24 am
Hogy a Photobucket mekkora egy használhatatlan rakás szar lett...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2015 6:10 am
Még hogy a karma nem létezik! Vásároltam, gondoltam veszek egy üveg kólát. Végül nem vettem, hogy ne költsem a pénzt feleslegesen. Megcsinálom az ebédet, kapnám be az első falatot, erre csöngetnek. Egy nálam fiatalabb lány és egy srác áll a folyosón a rács mögött: ajándék Coca Cola mindenkinek! Yay! emotion_awesome És! A szomszéd néni nem fogadta el az övét, mert félt, hogy fizetni kell érte, úgyhogy az övét is megkaptam! emotion_dealwithit
Szóval legyetek jók és jó dolgok fognak történni veletek! cat_biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2015 9:51 am
...bár a mangában továbbra is rajzolni fog, ahogy olvastam a GCD-ben. A kólásra: vonzás törvénye (is) szerintem smile Igyekszem jó lenni... sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|