|
|
|
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 11:33 am
Setsuna Dragonclaw biggrin tesh chce taka stal... ale prawde mowiac Zero, naj jest twoj rapier : P Sammangelof : P Szpada ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 6:48 am
PointZer0 Setsuna Dragonclaw biggrin tesh chce taka stal... ale prawde mowiac Zero, naj jest twoj rapier : P Sammangelof : P Szpada ninja a wiec szpada ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 12, 2005 10:08 am
Noo tak, mala lekcja historii w wykonaniu Pointa.. razz Ja Mam swoja rzutke, ktora od biedy przypomina ninjowego Kunaia, oraz Taki maly rozkladany , ktorym Chriss lubi sie bawic.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 13, 2005 4:39 pm
dobra meczarni ciag dalszy....... jedendwa nie bedzie...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:03 am
opcy dobra meczarni ciag dalszy....... jedendwa nie bedzie...... xp bardzo glodny byles czy zdesperowany? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 5:49 am
Gosiak opcy dobra meczarni ciag dalszy....... jedendwa nie bedzie...... xp bardzo glodny byles czy zdesperowany? ^^ to jest taka nowa swiecka tradycja ktora zaczelismy z kumplem .... co rok wydurniamy sie pod makwymiotem i robimy sobie zdjecia az nas ochrona wyprosi......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 12:55 pm
opcy dobra meczarni ciag dalszy....... jedendwa nie bedzie...... xp jakie super zdjęcie.... według mnie zasłoogooje na oddzielny topic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 2:52 pm
Opcy... przez Ciebie przemawia kilka rzeczy razz
hamburgery frytki cola desperacja ironia tajniackie cos XD
to bardzo podejrzane... ;P Niezla fotka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 2:24 am
opcy Gosiak opcy dobra meczarni ciag dalszy....... jedendwa nie bedzie...... xp bardzo glodny byles czy zdesperowany? ^^ to jest taka nowa swiecka tradycja ktora zaczelismy z kumplem .... co rok wydurniamy sie pod makwymiotem i robimy sobie zdjecia az nas ochrona wyprosi...... nuuu to ja zawsze robie bydelko w srodku :] jednak jeszcze mnie nie wyrzucili :] ale za to spodobal im sie moj rozopwy termosik z herbatka ktory kiedys wyciagnelam... nie wazne ze bylo bydlo i balagam termosik kingz :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 9:37 am
opcy Gosiak opcy dobra meczarni ciag dalszy....... jedendwa nie bedzie...... xp bardzo glodny byles czy zdesperowany? ^^ to jest taka nowa swiecka tradycja ktora zaczelismy z kumplem .... co rok wydurniamy sie pod makwymiotem i robimy sobie zdjecia az nas ochrona wyprosi...... a robikles kiedys w wiedenski Macu koktajl z: resztki shake czekoladowego 3 frytek kisielu jablkowego w proshku coli browara i paru innych zeczy ktore mielismy pod reka to bylo great whee kazdy ma jakies odpaly twoje sa fajne Yay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 1:41 pm
Ashenguar Hmm oki biggrin Ale uwazajcie na pekajace monitory biggrin http://priv.twoje-sudety.pl/~elzabbul/galeria/DSCI0024.JPG sprostowanie to ten w środku biggrin hehe xd tajniacko ninja teraz bez okularkow poprosimy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 6:34 am
buziaki dla mojego wilka heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 9:36 am
A to co za reakcja, chyba aż tak parszywi nie jesteśmy co sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:08 am
PointZer0 A to co za reakcja, chyba aż tak parszywi nie jesteśmy co sweatdrop Ja mysle ze wprost rzeciwnie i ze sie wzruszyła nie mogac uwierzyc w swe szczeście...(ogladanie nas wink ) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|