|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:06 pm
Kuku ..ja ci dam zagwostke ... Przygotuj mi Drina o nazwie Vodka biggrin ... buhahaha .... xd   szyderczo sie smieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:06 pm
Kukus Rynn the Vampire Kuksiu, post Ci ostatni nie doszedł, machnij jeszcze jednego gonk i pijemy whee Rynn, zawiesiłaś się? pijemy pijemy... nie ociągamy się, bo już następny skład mi się przypomniał blaugh to ja pójde robić miejsce na następną porcje alkoholu... *idzie w kierunku składu porcelany wink *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:09 pm
Ozzwald Kukus Rynn the Vampire Kuksiu, post Ci ostatni nie doszedł, machnij jeszcze jednego gonk i pijemy whee Rynn, zawiesiłaś się? pijemy pijemy... nie ociągamy się, bo już następny skład mi się przypomniał blaugh to ja pójde robić miejsce na następną porcje alkoholu... *idzie w kierunku składu porcelany wink * tośmy mieli szkło... jutro idziemy na zakupy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:09 pm
"Ja chce.... CZEGOS MOCNEGO DO PICIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Xd^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:11 pm
BeeWolf Kuku ..ja ci dam zagwostke ... Przygotuj mi Drina o nazwie Vodka biggrin ... buhahaha .... xd   szyderczo sie smieje a proszę cie bardzo... *stawia wiadro na kontuarze i wyciąga 3 butle finlandii 1.75l* tera patrz... * leje zawartość do wiadra a na ściance zasadza plaster ziemniaka* prosze, drin dla pana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*przerzuca się na kanapę, czy fotel wszystko jej jedno* Kukus...coś MOCNEGO proszę...ale takego, co kopa w dupę daje jak z tąd do Kambodży..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san "Ja chce.... CZEGOS MOCNEGO DO PICIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Xd^^"*usłyszawszy to szybko wrucił* kukus setka spirytu dla mnie i tej młodej czarującej damy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja chciałabym... COŚ MOCNEGO DO PICIA!!!!!!! Xd dziekuję ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san "Ja chce.... CZEGOS MOCNEGO DO PICIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Xd^^"Moze być .. Vodka z Sokiem ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:12 pm
Postawilibyście mi piwo, a nie tak sami pijecie... Ludzi zapraszać, bo sami nie zawsze przyjdą...*sadowi się przy barze i zmusza najbliżej siedzącą osobę do postawienia jej drinka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:13 pm
Kukus Rynn the Vampire Kuksiu, post Ci ostatni nie doszedł, machnij jeszcze jednego gonk i pijemy whee Rynn, zawiesiłaś się? pijemy pijemy... nie ociągamy się, bo już następny skład mi się przypomniał blaugh coś dla ciebie... co prawda my Polacy jesteśmy nie amerykanie ale druga część nazwy się zgadza... American Beauty 4laugh no, już się odwiesiłam, dobra, kręć tą American Beauty i pijemy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oj wywaliło mnie na chwilę. *odbiera blue lagoon* dzięki sensei! *podchodzi do delein chwyta ją za rękę i prowadzi na parkiet * jak nei am pisarza to ja sie toba zajmę do póki nie przybedzie w lśniącej zbroji! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf Kuku ..ja ci dam zagwostke ... Przygotuj mi Drina o nazwie Vodka biggrin ... buhahaha .... xd   szyderczo sie smieje a proszę cie bardzo... *stawia wiadro na kontuarze i wyciąga 3 butle finlandii 1.75l* tera patrz... * leje zawartość do wiadra a na ściance zasadza plaster ziemniaka* prosze, drin dla pana abardzo dziekuje ... AA biggrin zawsze moge na ciebie liczyć ... siada na foteliku .. obserwóje wszystkich i popija grinka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:14 pm
(czy tylko mi sie gaia psuje :/ ?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:15 pm
wyawaliło mnie na chwilę *odbiera lagoonę* dzięki sensei! * podchodzi do delein chwyta ją za rękę i zabiera na parkiet* ajk nie a pisarza to ja sietobą zaopiekuję póki on nie przybędzie p ciebie w lśniącej zbroji!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|