|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 12:02 pm
xd napijesz sie bimberku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 2:05 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 19, 2005 11:36 pm
nie ukrywam sie tylko tajniacze czy ktos tu jest :> .. wytaaaajniaczylam cie !! mwhahahah xd .. tylko troszq za pooźno chyba sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 6:18 am
sytuacja jest beznadziejna a ja nie wiem co zrobic by rozmowy tutaj czesciej sie odbywaly...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 6:25 am
Ozzwald sytuacja jest beznadziejna a ja nie wiem co zrobic by rozmowy tutaj czesciej sie odbywaly... Rozbierz sie, przyprowadz wiecej nagich ciał i bedzie wiecej ludzi ^^ Proste ^^ *rozglada sie za kandydatem na męża* Kochanie gdzie jestes ?? Michałku ^^ *poszukuje Michałka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 6:34 am
Arife Ozzwald sytuacja jest beznadziejna a ja nie wiem co zrobic by rozmowy tutaj czesciej sie odbywaly... Rozbierz sie, przyprowadz wiecej nagich ciał i bedzie wiecej ludzi ^^ Proste ^^ *rozglada sie za kandydatem na męża* Kochanie gdzie jestes ?? Michałku ^^ *poszukuje Michałka* Michalek jest mooj xd heart 4laugh heart nie oddam whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 8:38 am
To wszystko przez te baby!
Ruskie Kurtyzanty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 9:13 am
A tu se ze rzadkko bywam bo se, kusza egzamina zdaje, bo sie lebniłem i ... zdaje go 2 raz :0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 9:22 am
BeeWolf_san A tu se ze rzadkko bywam bo se, kusza egzamina zdaje, bo sie leniłem i ... zdaje go 2 raz :0 Co jesz? Jem banana. A czemu jest taki ciemny? Bo jem go drugi raz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 2:53 pm
BeeWolf_san BeeWolf_san A tu se ze rzadkko bywam bo se, kusza egzamina zdaje, bo sie leniłem i ... zdaje go 2 raz :0 Co jesz? Jem banana. A czemu jest taki ciemny? Bo jem go drugi raz. buahahaha blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 2:54 pm
Lethiel Arife Ozzwald sytuacja jest beznadziejna a ja nie wiem co zrobic by rozmowy tutaj czesciej sie odbywaly... Rozbierz sie, przyprowadz wiecej nagich ciał i bedzie wiecej ludzi ^^ Proste ^^ *rozglada sie za kandydatem na męża* Kochanie gdzie jestes ?? Michałku ^^ *poszukuje Michałka* Michalek jest mooj xd heart 4laugh heart nie oddam whee whee whee bijcie sie xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 2:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 2:59 pm
Ozzwald sytuacja jest beznadziejna a ja nie wiem co zrobic by rozmowy tutaj czesciej sie odbywaly... faktycznie sytuacja nie jest za ciekawa...moze to tylko kryzys chwilowy? jak sie nic nie poprawi wprowadzimy jakies drastyczne srodki...tylko jeszcze nie wiem jakie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|