|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 12:31 pm
P a t e l n i a Gemma ładna, ale Lily nie. Wg mnie. Manson źle wybrał tym razem. A Dita jest burdeleską? A tak w ogóle to mam rocznikowo 14 lat :3 redface . Duża jestem już ? No, Lily ma taki dziwny typ urody. Ni to dziecko, ni to dorosła. Ale to się liczy w modellingu. Ciekawie prezentuje się też Agyness, zapomniałam nazwiska, ale bardzo charakterystyczną ma twarz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 1:35 pm
Deyn? Widziałam o niej ostatnio na Fashion TV reportaż i ładnie się prezentowała, ale wolałabym ją w dłuższych włosach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 11:46 pm
Yumea P a t e l n i a Gemma ładna, ale Lily nie. Wg mnie. Manson źle wybrał tym razem. A Dita jest burdeleską? A tak w ogóle to mam rocznikowo 14 lat :3 redface . Duża jestem już ? No, Lily ma taki dziwny typ urody. Ni to dziecko, ni to dorosła. Ale to się liczy w modellingu. Ciekawie prezentuje się też Agyness, zapomniałam nazwiska, ale bardzo charakterystyczną ma twarz. agyness, taaaaak! a pali jak smok! mrgreen ma genialny styl.
a co do lily cole i gemmy ward: one mają taką "dziecinną" urodę. duże oczy + duże usta.
patelnia, jak to możliwe? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 6:20 am
pani psychol Yumea P a t e l n i a Gemma ładna, ale Lily nie. Wg mnie. Manson źle wybrał tym razem. A Dita jest burdeleską? A tak w ogóle to mam rocznikowo 14 lat :3 redface . Duża jestem już ? No, Lily ma taki dziwny typ urody. Ni to dziecko, ni to dorosła. Ale to się liczy w modellingu. Ciekawie prezentuje się też Agyness, zapomniałam nazwiska, ale bardzo charakterystyczną ma twarz. agyness, taaaaak! a pali jak smok! mrgreen ma genialny styl.
a co do lily cole i gemmy ward: one mają taką "dziecinną" urodę. duże oczy + duże usta.
patelnia, jak to możliwe? xp Co "Jak to możliwe? " d; A mi się podoba ich typ urody. Takie laleczki. Duże oczy <3 A najlepiej z małymi usteczkami <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 6:41 am
a do której klasy chodzisz? mrgreen
mi też się podoba właśnie. i to baaarzo heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 6:51 am
pani psychol a do której klasy chodzisz? mrgreen
mi też się podoba właśnie. i to baaarzo heart 1 Gimnazjum. No. Ostatnio zauważyłam pewien nawyk swój. Jak kobieta ma jaskrawą bluzkę to pierwsze na co się patrze to na piersi. Albo też jak ma odsłonięte je, albo takie widoczne. Moja przyjaciółka też tak ma biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 7:12 am
P a t e l n i a pani psychol a do której klasy chodzisz? mrgreen
mi też się podoba właśnie. i to baaarzo heart 1 Gimnazjum. No. Ostatnio zauważyłam pewien nawyk swój. Jak kobieta ma jaskrawą bluzkę to pierwsze na co się patrze to na piersi. Albo też jak ma odsłonięte je, albo takie widoczne. Moja przyjaciółka też tak ma biggrin a ja myślałam, że ty w moim wieku jesteś! xp
ja tylko zwracam uwagę jak ma takie widoczne. np. jak jej bluzka ma głębszy dekolt 3nodding a w jaskrawych bluzkach ludzi niestety nie widuję.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 9:38 am
pani psychol P a t e l n i a pani psychol a do której klasy chodzisz? mrgreen
mi też się podoba właśnie. i to baaarzo heart 1 Gimnazjum. No. Ostatnio zauważyłam pewien nawyk swój. Jak kobieta ma jaskrawą bluzkę to pierwsze na co się patrze to na piersi. Albo też jak ma odsłonięte je, albo takie widoczne. Moja przyjaciółka też tak ma biggrin a ja myślałam, że ty w moim wieku jesteś! xp
ja tylko zwracam uwagę jak ma takie widoczne. np. jak jej bluzka ma głębszy dekolt 3nodding a w jaskrawych bluzkach ludzi niestety nie widuję.Aż tak staro wyglądam czy w czym jestem taka ? : D No u mnie w szkole dziewczyny debilki chodzą (UWAGA!) w rurkach w panterkę, w skarpetkach dziwnych takich (bez kapci), albo w klapkach na basen gonk .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 12:11 am
a nie wiem, tak jakoś... z resztą rok różnicy to mało mrgreen
chcą być elo stritfeszyn xp
właśnie właśnie. poszukuję oryginalnej bluzy adidas w stylu oldshool. białe paski. kolor tak jak tu z tymże fason nieco inny. bo ta jest wieśniacka ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 8:16 am
Sialalala jakosc marna (i kolory wyblakle..), ale sie sukienka chcialam pochwalic.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 8:25 am
ładniutka ta sukienka! aczkolwiek wolałabym inny kolor, jakiś taki bardziej zgaszony mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 8:39 am
dziekuje bardzo 3nodding chcialam taka czarna, ale nie mieli juz mojego rozmiaru.. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 10:05 am
Chicken, ale co?
kurcze, po studniowce wrzuce kilka fotek, to wam sie pochwale jak wygladalam i jak sie bawilam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|