|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 20, 2010 8:32 am
Pár 1 goldos: 1 2 3
Volt több is, de nem volt kedvem mindet linkelni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 23, 2010 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 6:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 6:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 24, 2010 10:25 am
szereztem egy mwee -t 83k -ért, de nincs szívem eladni heart sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2010 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 7:03 am
A szokásosnál elővigyázatosabbnak kell lenni vásárláskor. megint felszaporodtak az accountfeltörések.
A deflációnak meg pont a devil tail vásárlásom után kellett beütnie gonk 15 millióval olcsóbb lett, ami eddig csak és kizárólag drágult...okééééé
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 8:05 am
Aki nem adja meg a jelszavát, meg az email-címét mindenféle kamulevélnek, azt ritkábban törik fel.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 8:07 am
III Slash III A szokásosnál elővigyázatosabbnak kell lenni vásárláskor. megint felszaporodtak az accountfeltörések. És az alapján törnek fel valakit, hogy milyen értékű tárgyakat vett, vagy miért kell elővigyázatosabbnak lenni? biggrin Elnézést Moly lenni hülye. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 8:46 am
Andro666: Ez tény, de most nem a felhasználói tudatlanságra épülő feltörések szaporodtak el, mert azok mindig is jelen voltak.
Molylepke: Gazdag accountok a célpontok és ha feltört árut veszünk, akár bajba is kerülhetünk. A figyelmeztetést főleg azoknak írtam be, akik drágább(3m+) tárgyakat is vásárolnak. A lényeg, hogy ezeknél jobban oda kell figyelni azok eladóira ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 10:10 am
III Slash III Andro666: Ez tény, de most nem a felhasználói tudatlanságra épülő feltörések szaporodtak el, mert azok mindig is jelen voltak. Molylepke: Gazdag accountok a célpontok és ha feltört árut veszünk, akár bajba is kerülhetünk. A figyelmeztetést főleg azoknak írtam be, akik drágább(3m+) tárgyakat is vásárolnak. A lényeg, hogy ezeknél jobban oda kell figyelni azok eladóira ninja Ó értem, sejtettem, hogy valami hasonló áll a háttérben. Mindenesetre ez a "veszély" (hogy 3M cuccokat veszek) nálam nem áll fent. xd De azt viszont végképp nem értem, hogy miért azokat büntetik, akik megvették az item-et? Mi honnan a frászból tudjuk, hogy lopott-e az item? IP-ről vissza kéne követni, hogy ki törte fel, és azt az IP-t letiltani, így a feltörő a többi acc-jával se tudna fellépni. Vagy várj. confused Ha akarnám, én is meg tudnám változtatni az IP-met, nem? sweatdrop Ejj, nehéz dolga van a gaia-soknak. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 11:16 am
Molylepke III Slash III Andro666: Ez tény, de most nem a felhasználói tudatlanságra épülő feltörések szaporodtak el, mert azok mindig is jelen voltak. Molylepke: Gazdag accountok a célpontok és ha feltört árut veszünk, akár bajba is kerülhetünk. A figyelmeztetést főleg azoknak írtam be, akik drágább(3m+) tárgyakat is vásárolnak. A lényeg, hogy ezeknél jobban oda kell figyelni azok eladóira ninja Ó értem, sejtettem, hogy valami hasonló áll a háttérben. Mindenesetre ez a "veszély" (hogy 3M cuccokat veszek) nálam nem áll fent. xd De azt viszont végképp nem értem, hogy miért azokat büntetik, akik megvették az item-et? Mi honnan a frászból tudjuk, hogy lopott-e az item? IP-ről vissza kéne követni, hogy ki törte fel, és azt az IP-t letiltani, így a feltörő a többi acc-jával se tudna fellépni. Vagy várj. confused Ha akarnám, én is meg tudnám változtatni az IP-met, nem? sweatdrop Ejj, nehéz dolga van a gaia-soknak. sweatdrop általában az a büntetés hogy érvénytelenítik a trading passod arra az időre, míg tisztázódsz, tehát semmit nem tudsz venni marketen, se a tradet nem fogod tudni használni. sajnos ez sokáig is eltarthat. Nem érne semmit az IP tiltás a rendes hackerek ellen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2010 12:22 pm
Molylepke ... Ha akarnám, én is meg tudnám változtatni az IP-met, nem? sweatdrop ... asszem linux alatt szimplán, terminálba beírsz vmi macchanger parancsot (oszt társam mutatta suliba, nem jegyeztem meg sweatdrop ) meg egy random IP -t, és voila! ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 1:01 am
III Slash III Molylepke: Gazdag accountok a célpontok és ha feltört árut veszünk, akár bajba is kerülhetünk. A figyelmeztetést főleg azoknak írtam be, akik drágább(3m+) tárgyakat is vásárolnak. A lényeg, hogy ezeknél jobban oda kell figyelni azok eladóira ninja Hála égnek, én még nem vagyok gazdag annyira. Nincs több millám, bár célom, hogy sok goldom legyen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 02, 2010 1:20 am
Hurrááá..... bár 3mil-ós cuccokat csak nagyobb hezitálások után szoktam megvenni (kivéve ha populáris itemről van szó, amivel nagy nyereség lehet) de akkor most jobban figyelek majd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|