Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 57 58 59 60 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Mon Feb 09, 2009 9:52 am

Speciel én megakadtam. Már minden lényegesnek tűnő dolgot megkérdeztem. Elméletemen csiszolni nem nagyon tudok a következő fejezetig. xp
PostPosted: Mon Feb 09, 2009 10:47 am

De David egyedül nem lehetett, mert többször is másokkal volt mikor a gyilkosságok történtek.

Doku no Hana

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Feb 09, 2009 3:57 pm

Jáj... Nehéz... de muszáj uralkodon magamon. Többet nem segíthetek már. Minden az orrotok előtt van. Minden esetre, a héten, még tuti, hogy kijön a következő fejezet. Végre, letudtam a vizsgáim, így végre, tudok foglalkozni mással is. biggrin
PostPosted: Tue Feb 10, 2009 12:46 pm

Malreni
Jáj... Nehéz... de muszáj uralkodon magamon. Többet nem segíthetek már. Minden az orrotok előtt van. Minden esetre, a héten, még tuti, hogy kijön a következő fejezet. Végre, letudtam a vizsgáim, így végre, tudok foglalkozni mással is. biggrin

Éljen Malreni!!! Malreni!!! Malreni!!! Malreni!!! Malreni!!! Malreni!!!

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

sgergely

PostPosted: Thu Feb 12, 2009 8:34 am

Várjál maci még nem emelte ki pirosal... Lehet hogy nem gondolja komoan. xd xp
PostPosted: Thu Feb 12, 2009 1:42 pm

sgergely
Várjál maci még nem emelte ki pirosal... Lehet hogy nem gondolja komoan. xd xp

stare

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Lonely Luna-chan

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 8:45 am

Szerintem Dávidnak van igaza....bár én már teljesen belezavarodtam....
PostPosted: Mon Feb 23, 2009 10:44 am

Azért, hogy látszódjon, hogy annak ellére, hogy nem akaródzik kijönni az új fejezet, azért foglalkozok a dologgal.

User Image

Egy kis segédlet. Így könnyebb lesz eligazodni a karkaterek között.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Feb 23, 2009 1:18 pm

Nekem Marad Davide, de Geoff is gyanús nekem....
PostPosted: Mon Feb 23, 2009 1:35 pm

Mi köze van Adrianának Willfredékhez? eek Egyébként ebben a részben már nagyjábol mindenki őrült. sweatdrop Szerintem most nem nagyon tudtok már mit kérdezni. Inkább erős NPC-t kellene választanotok aki kordában tudja tartani Rachelt. Egyébként van valakinek épeszü elmélete? Csak mert én egészen ösze zavarodtam. sweatdrop

sgergely

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Tue Feb 24, 2009 8:32 am

Ez a fejezet eléggé átformálta elméletemet így utólag. Félek ezzel se viszem el a pálmát.
Megan megölte Haroldot valamilyen okból. Később az épületből kijutni akaró Helen szemtanúja lesz, hogy megöli Anne-t és Shawn-t. Megannak más választása nem lévén üldözőbe veszi Helent és megöli. Visszamegy a konyhába.
(Igaz nem volt olyan nehéz dolga az első kettőnél, mert arra felkészült és volt kulcsa a zárt ajtóhoz. Vele volt a meglepetés ereje, de Helen felbukkanása számára volt meglepő. A három gyilkosságra igen kevés ideje volt. Csak annyi, amennyi alatt Wilfred elrohant megnézni Adriana-t Harold szobájában s biztonságba helyezi a lányt.)
Mikor visszatér Wilfred elkészítik a reggelit s elindulnak Anne-ék szobájához, Laurával találkoztak félúton. Megan ekkor megijedt. Félt, hogy Laura rájöhet a gyilkos kilétére. Szorosan maga mellett akarta tudni, míg elérkezik a pillanat, hogy megölje.

Mellesleg engem már az se lepne meg, ha valamilyen tudatmódosító gyógyszert adott volna Rachel-nek már az elő éjszaka óta. Így mindenki Rachel fura viselkedésére figyel. Lehet, ezért látta Haroldot.
Feltűnő volt továbbá, mennyire "védelmezte" Davide Rachel-t, hogy nem direkt ölte meg Wilfredet, ami igaz is. Biztos azért, mert meglehetősen mély kapcsolata volt a nővel. Az is lehet, hogy tőle vár gyereket, de ezt se Davide, se mi nem tudjuk.
Nagyon az az érzésem, hogy Megan direkt engedte szabadjára Rachel-t kulcsával. Arra számított, hogy így mindenki rá fog gyanakodni. Míg vele vannak elfoglalva ő megölheti a maradék pár embert.
PostPosted: Tue Feb 24, 2009 11:43 am

bibortetu
Ez a fejezet eléggé átformálta elméletemet így utólag. Félek ezzel se viszem el a pálmát.
Megan megölte Haroldot valamilyen okból. Később az épületből kijutni akaró Helen szemtanúja lesz, hogy megöli Anne-t és Shawn-t. Megannak más választása nem lévén üldözőbe veszi Helent és megöli. Visszamegy a konyhába.
(Igaz nem volt olyan nehéz dolga az első kettőnél, mert arra felkészült és volt kulcsa a zárt ajtóhoz. Vele volt a meglepetés ereje, de Helen felbukkanása számára volt meglepő. A három gyilkosságra igen kevés ideje volt. Csak annyi, amennyi alatt Wilfred elrohant megnézni Adriana-t Harold szobájában s biztonságba helyezi a lányt.)
Mikor visszatér Wilfred elkészítik a reggelit s elindulnak Anne-ék szobájához, Laurával találkoztak félúton. Megan ekkor megijedt. Félt, hogy Laura rájöhet a gyilkos kilétére. Szorosan maga mellett akarta tudni, míg elérkezik a pillanat, hogy megölje.

Mellesleg engem már az se lepne meg, ha valamilyen tudatmódosító gyógyszert adott volna Rachel-nek már az elő éjszaka óta. Így mindenki Rachel fura viselkedésére figyel. Lehet, ezért látta Haroldot.
Feltűnő volt továbbá, mennyire "védelmezte" Davide Rachel-t, hogy nem direkt ölte meg Wilfredet, ami igaz is. Biztos azért, mert meglehetősen mély kapcsolata volt a nővel. Az is lehet, hogy tőle vár gyereket, de ezt se Davide, se mi nem tudjuk.
Nagyon az az érzésem, hogy Megan direkt engedte szabadjára Rachel-t kulcsával. Arra számított, hogy így mindenki rá fog gyanakodni. Míg vele vannak elfoglalva ő megölheti a maradék pár embert.

Megilyesztesz Bibortetü. crying crying

sgergely

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue Feb 24, 2009 12:43 pm

MAjd elmúlik.
Bíbor: Tetszik ez az eszme futatás, de én maradok Davide-nél
PostPosted: Wed Feb 25, 2009 3:05 am

sgergely
bibortetu

Megijedni pontos J-vel szoktak...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

sgergely

PostPosted: Thu Feb 26, 2009 8:14 am

Malreni
sgergely
bibortetu

Megijedni pontos J-vel szoktak...

Na látod mien ügyes vagyok? Én tudok ly-onnal is. xd
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 57 58 59 60 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items