|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 9:52 am
Speciel én megakadtam. Már minden lényegesnek tűnő dolgot megkérdeztem. Elméletemen csiszolni nem nagyon tudok a következő fejezetig. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 10:47 am
De David egyedül nem lehetett, mert többször is másokkal volt mikor a gyilkosságok történtek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 09, 2009 3:57 pm
Jáj... Nehéz... de muszáj uralkodon magamon. Többet nem segíthetek már. Minden az orrotok előtt van. Minden esetre, a héten, még tuti, hogy kijön a következő fejezet. Végre, letudtam a vizsgáim, így végre, tudok foglalkozni mással is. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 12:46 pm
Malreni Jáj... Nehéz... de muszáj uralkodon magamon. Többet nem segíthetek már. Minden az orrotok előtt van. Minden esetre, a héten, még tuti, hogy kijön a következő fejezet. Végre, letudtam a vizsgáim, így végre, tudok foglalkozni mással is. biggrin Éljen Malreni!!! Malreni!!! Malreni!!! Malreni!!! Malreni!!! Malreni!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 8:34 am
Várjál maci még nem emelte ki pirosal... Lehet hogy nem gondolja komoan. xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 1:42 pm
sgergely Várjál maci még nem emelte ki pirosal... Lehet hogy nem gondolja komoan. xd xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 8:45 am
Szerintem Dávidnak van igaza....bár én már teljesen belezavarodtam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 10:44 am
Azért, hogy látszódjon, hogy annak ellére, hogy nem akaródzik kijönni az új fejezet, azért foglalkozok a dologgal. Egy kis segédlet. Így könnyebb lesz eligazodni a karkaterek között.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 1:18 pm
Nekem Marad Davide, de Geoff is gyanús nekem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 23, 2009 1:35 pm
Mi köze van Adrianának Willfredékhez? eek Egyébként ebben a részben már nagyjábol mindenki őrült. sweatdrop Szerintem most nem nagyon tudtok már mit kérdezni. Inkább erős NPC-t kellene választanotok aki kordában tudja tartani Rachelt. Egyébként van valakinek épeszü elmélete? Csak mert én egészen ösze zavarodtam. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 8:32 am
Ez a fejezet eléggé átformálta elméletemet így utólag. Félek ezzel se viszem el a pálmát. Megan megölte Haroldot valamilyen okból. Később az épületből kijutni akaró Helen szemtanúja lesz, hogy megöli Anne-t és Shawn-t. Megannak más választása nem lévén üldözőbe veszi Helent és megöli. Visszamegy a konyhába. (Igaz nem volt olyan nehéz dolga az első kettőnél, mert arra felkészült és volt kulcsa a zárt ajtóhoz. Vele volt a meglepetés ereje, de Helen felbukkanása számára volt meglepő. A három gyilkosságra igen kevés ideje volt. Csak annyi, amennyi alatt Wilfred elrohant megnézni Adriana-t Harold szobájában s biztonságba helyezi a lányt.) Mikor visszatér Wilfred elkészítik a reggelit s elindulnak Anne-ék szobájához, Laurával találkoztak félúton. Megan ekkor megijedt. Félt, hogy Laura rájöhet a gyilkos kilétére. Szorosan maga mellett akarta tudni, míg elérkezik a pillanat, hogy megölje.
Mellesleg engem már az se lepne meg, ha valamilyen tudatmódosító gyógyszert adott volna Rachel-nek már az elő éjszaka óta. Így mindenki Rachel fura viselkedésére figyel. Lehet, ezért látta Haroldot. Feltűnő volt továbbá, mennyire "védelmezte" Davide Rachel-t, hogy nem direkt ölte meg Wilfredet, ami igaz is. Biztos azért, mert meglehetősen mély kapcsolata volt a nővel. Az is lehet, hogy tőle vár gyereket, de ezt se Davide, se mi nem tudjuk. Nagyon az az érzésem, hogy Megan direkt engedte szabadjára Rachel-t kulcsával. Arra számított, hogy így mindenki rá fog gyanakodni. Míg vele vannak elfoglalva ő megölheti a maradék pár embert.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 11:43 am
bibortetu Ez a fejezet eléggé átformálta elméletemet így utólag. Félek ezzel se viszem el a pálmát. Megan megölte Haroldot valamilyen okból. Később az épületből kijutni akaró Helen szemtanúja lesz, hogy megöli Anne-t és Shawn-t. Megannak más választása nem lévén üldözőbe veszi Helent és megöli. Visszamegy a konyhába. (Igaz nem volt olyan nehéz dolga az első kettőnél, mert arra felkészült és volt kulcsa a zárt ajtóhoz. Vele volt a meglepetés ereje, de Helen felbukkanása számára volt meglepő. A három gyilkosságra igen kevés ideje volt. Csak annyi, amennyi alatt Wilfred elrohant megnézni Adriana-t Harold szobájában s biztonságba helyezi a lányt.) Mikor visszatér Wilfred elkészítik a reggelit s elindulnak Anne-ék szobájához, Laurával találkoztak félúton. Megan ekkor megijedt. Félt, hogy Laura rájöhet a gyilkos kilétére. Szorosan maga mellett akarta tudni, míg elérkezik a pillanat, hogy megölje.
Mellesleg engem már az se lepne meg, ha valamilyen tudatmódosító gyógyszert adott volna Rachel-nek már az elő éjszaka óta. Így mindenki Rachel fura viselkedésére figyel. Lehet, ezért látta Haroldot. Feltűnő volt továbbá, mennyire "védelmezte" Davide Rachel-t, hogy nem direkt ölte meg Wilfredet, ami igaz is. Biztos azért, mert meglehetősen mély kapcsolata volt a nővel. Az is lehet, hogy tőle vár gyereket, de ezt se Davide, se mi nem tudjuk. Nagyon az az érzésem, hogy Megan direkt engedte szabadjára Rachel-t kulcsával. Arra számított, hogy így mindenki rá fog gyanakodni. Míg vele vannak elfoglalva ő megölheti a maradék pár embert. Megilyesztesz Bibortetü. crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 24, 2009 12:43 pm
MAjd elmúlik. Bíbor: Tetszik ez az eszme futatás, de én maradok Davide-nél
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 25, 2009 3:05 am
sgergely bibortetu Ez a fejezet eléggé átformálta elméletemet így utólag. Félek ezzel se viszem el a pálmát. Megan megölte Haroldot valamilyen okból. Később az épületből kijutni akaró Helen szemtanúja lesz, hogy megöli Anne-t és Shawn-t. Megannak más választása nem lévén üldözőbe veszi Helent és megöli. Visszamegy a konyhába. (Igaz nem volt olyan nehéz dolga az első kettőnél, mert arra felkészült és volt kulcsa a zárt ajtóhoz. Vele volt a meglepetés ereje, de Helen felbukkanása számára volt meglepő. A három gyilkosságra igen kevés ideje volt. Csak annyi, amennyi alatt Wilfred elrohant megnézni Adriana-t Harold szobájában s biztonságba helyezi a lányt.) Mikor visszatér Wilfred elkészítik a reggelit s elindulnak Anne-ék szobájához, Laurával találkoztak félúton. Megan ekkor megijedt. Félt, hogy Laura rájöhet a gyilkos kilétére. Szorosan maga mellett akarta tudni, míg elérkezik a pillanat, hogy megölje.
Mellesleg engem már az se lepne meg, ha valamilyen tudatmódosító gyógyszert adott volna Rachel-nek már az elő éjszaka óta. Így mindenki Rachel fura viselkedésére figyel. Lehet, ezért látta Haroldot. Feltűnő volt továbbá, mennyire "védelmezte" Davide Rachel-t, hogy nem direkt ölte meg Wilfredet, ami igaz is. Biztos azért, mert meglehetősen mély kapcsolata volt a nővel. Az is lehet, hogy tőle vár gyereket, de ezt se Davide, se mi nem tudjuk. Nagyon az az érzésem, hogy Megan direkt engedte szabadjára Rachel-t kulcsával. Arra számított, hogy így mindenki rá fog gyanakodni. Míg vele vannak elfoglalva ő megölheti a maradék pár embert. Megilyesztesz Bibortetü. crying crying Megijedni pontos J-vel szoktak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 26, 2009 8:14 am
Malreni sgergely bibortetu Ez a fejezet eléggé átformálta elméletemet így utólag. Félek ezzel se viszem el a pálmát. Megan megölte Haroldot valamilyen okból. Később az épületből kijutni akaró Helen szemtanúja lesz, hogy megöli Anne-t és Shawn-t. Megannak más választása nem lévén üldözőbe veszi Helent és megöli. Visszamegy a konyhába. (Igaz nem volt olyan nehéz dolga az első kettőnél, mert arra felkészült és volt kulcsa a zárt ajtóhoz. Vele volt a meglepetés ereje, de Helen felbukkanása számára volt meglepő. A három gyilkosságra igen kevés ideje volt. Csak annyi, amennyi alatt Wilfred elrohant megnézni Adriana-t Harold szobájában s biztonságba helyezi a lányt.) Mikor visszatér Wilfred elkészítik a reggelit s elindulnak Anne-ék szobájához, Laurával találkoztak félúton. Megan ekkor megijedt. Félt, hogy Laura rájöhet a gyilkos kilétére. Szorosan maga mellett akarta tudni, míg elérkezik a pillanat, hogy megölje.
Mellesleg engem már az se lepne meg, ha valamilyen tudatmódosító gyógyszert adott volna Rachel-nek már az elő éjszaka óta. Így mindenki Rachel fura viselkedésére figyel. Lehet, ezért látta Haroldot. Feltűnő volt továbbá, mennyire "védelmezte" Davide Rachel-t, hogy nem direkt ölte meg Wilfredet, ami igaz is. Biztos azért, mert meglehetősen mély kapcsolata volt a nővel. Az is lehet, hogy tőle vár gyereket, de ezt se Davide, se mi nem tudjuk. Nagyon az az érzésem, hogy Megan direkt engedte szabadjára Rachel-t kulcsával. Arra számított, hogy így mindenki rá fog gyanakodni. Míg vele vannak elfoglalva ő megölheti a maradék pár embert. Megilyesztesz Bibortetü. crying crying Megijedni pontos J-vel szoktak... Na látod mien ügyes vagyok? Én tudok ly-onnal is. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|