Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Jun 20, 2006 3:43 am

opcy
ZebraDeath
co tu taka cisza...? mniensie wystraszyliscie...?
nie...
po prostu nikomu nie chce sie gadac o tak miernym anime/mandze jakim jest hellsing...

Jejq ktos ma taki poglad jak ja no nowosc smile
opcy ona uraziła moje uczucia, ja nie jestem stary crying

ZebraDeath

STARY, NA JAKIM TY ŚWIECIE ZYJESZ!??! Hellsinga tłumaczą moi znajomi (FMA tez heart )

Wybacz ze cie obraziłem moja niewiedza, saługuje na biczowanie surowym selerem.
Ja żyje w świecie anime i mang na monitorku...
Wiec sie nie interesuje co sie dzieje w polskim fandomie mangowym.
PostPosted: Tue Jun 20, 2006 1:26 pm

BeeWolf_san
opcy
ZebraDeath
nie...
po prostu nikomu nie chce sie gadac o tak miernym anime/mandze jakim jest hellsing...

ZebraDeath

STARY, NA JAKIM TY ŚWIECIE ZYJESZ!??! Hellsinga tłumaczą moi znajomi (FMA tez heart )

dziwnym nie jest Bee..
my som stare dziady...

a co do fandomu to sie wypowiadac nie bede.. chyba ze w melinie.. mrgreen

opcy

Orofiel

PostPosted: Thu Jun 22, 2006 10:17 am

O, ktos tu pisal o Dojikonie X3!! Ja tam bede... Panel bede prowadzic... ale chca go wrzucic dopiero na niedziele buuuuu razz ... Przezyje jakos biggrin

Ostatnio szaleje za "Aishiteruze baby"- strasznie sloodka seria TT TT... im starsza jestem tym mi sie bardziej slodkie serie podobaja... ale "aishiteruze baby" jest naprawde przesympatyczna...
PostPosted: Fri Jun 23, 2006 5:25 pm

Ja polecam mange z typu Yuri a zwie sie "Maka-Maka"
chcece wiedziec wiecej przeczytajcie oto stronka z ktorej mozna ja sciagnac
po angielsku
http://lililicious.cjb.net/

Ayah_TheMetalMania

El Konio

PostPosted: Sat Jun 24, 2006 3:14 am

opcy
BeeWolf_san
opcy
ZebraDeath
nie...

ZebraDeath

dziwnym nie jest Bee..
my som stare dziady...

a co do fandomu to sie wypowiadac nie bede.. chyba ze w melinie.. mrgreen

No to do meliny zapraszam na Yntelektualna wymiane zdań.
PostPosted: Mon Jun 26, 2006 6:00 am

kamilka3d
opcy
ZebraDeath
nie...
Nie przesadzaj... Hellsing wcale nie jest AŻ taki zły. Wręcz przeciwnie jest całkiem niezły(moim zadaniem)
AŻ TAK ZŁY może nie jest, ale mnie też jakoś specjalnie nie porwał... ani manga, ani anime. Jestem w stanie zrozumieć fenomen Hellsinga, ale do mnie to nie trafia.

EvilYuki
Crew

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 5:41 am

EvilYuki
AŻ TAK ZŁY może nie jest, ale mnie też jakoś specjalnie nie porwał... ani manga, ani anime. Jestem w stanie zrozumieć fenomen Hellsinga, ale do mnie to nie trafia.

...Chyba wiem, co chcesz powiedzieć.
PostPosted: Tue Jun 27, 2006 7:50 am

RUFUS.ABBYSINIAN
EvilYuki

jesteś bardzo dzielny.

EvilYuki
Crew

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Tue Jun 27, 2006 12:46 pm

EvilYuki
RUFUS.ABBYSINIAN
EvilYuki

jesteś bardzo dzielny.

...Dziękuję. mrgreen
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 4:42 am

Wczoraj oglądałam pierwszy film kinowy z "Naruto". W porównaniu z serialem to miód. Animacja o wiele lepsza, Sakura nie stoi jak drąg, wrzeszcząc "Sasuke", tylko pokazuje, że potrafi się bić, bohaterowie maja inne stroje (no, przynajmniej trochę inne... ). I tyle nowości. Uchicha jak zwykle jest tylko po to, by dobrze się prezentować i co jakiś czas podwaflować jakimś efektownym atakiem, Naruto gada te swoje bzdruy o zostaniu Hokage i męczy widzów Kage Bunshin no Jutsu, Kakashi jak zawsze świetnie sie prezentuje xd
Niestety, produkcja odkryła niedoskonałość świata stworzonego przez Kishimoto. Skoro inne kraje używają koni, a nawet samochodów, to czemu ninja, chcąc dostać się szybko do drugiego miasta, nie wskoczą na jakąś klaczkę tylko latają po drzewach?
Film był przyjemny. Co z tego, że przewidywalny, ocierający się o te same problemy i powielający te same schematy, skoro i tak miło mi się go oglądało? To jest chyba siła dobrej ekranizacji, książki, serialu. Ze znanych motywów stworzyć coś, co będzie w porządku. Film był.

EvilYuki
Crew

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 7:07 am

EvilYuki
Wczoraj oglądałam pierwszy film kinowy z "Naruto". W porównaniu z serialem to miód. Animacja o wiele lepsza, Sakura nie stoi jak drąg, wrzeszcząc "Sasuke", tylko pokazuje, że potrafi się bić, bohaterowie maja inne stroje (no, przynajmniej trochę inne... ). I tyle nowości. Uchicha jak zwykle jest tylko po to, by dobrze się prezentować i co jakiś czas podwaflować jakimś efektownym atakiem, Naruto gada te swoje bzdruy o zostaniu Hokage i męczy widzów Kage Bunshin no Jutsu, Kakashi jak zawsze świetnie sie prezentuje xd
Niestety, produkcja odkryła niedoskonałość świata stworzonego przez Kishimoto. Skoro inne kraje używają koni, a nawet samochodów, to czemu ninja, chcąc dostać się szybko do drugiego miasta, nie wskoczą na jakąś klaczkę tylko latają po drzewach?
Film był przyjemny. Co z tego, że przewidywalny, ocierający się o te same problemy i powielający te same schematy, skoro i tak miło mi się go oglądało? To jest chyba siła dobrej ekranizacji, książki, serialu. Ze znanych motywów stworzyć coś, co będzie w porządku. Film był.

Mi sie pierwszy nie podobał był marny drugi leprzy ale nadal nie jest to nic fantastycznego wole serial ... [ale nie te odcinki filerowe co leca teraz tylko te gdzie sie cos działo]

Naruto is Naruto co tu wiecej gadac.
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 10:30 am

A ja nie lubie Naruto... Chociaz.. moze to ujme inaczej... ta seria mnie nie pociaga- ani manga, ani anime, jedyne co lubie to ending "wind"

Orofiel

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 1:02 pm

Orofiel
A ja nie lubie Naruto... Chociaz.. moze to ujme inaczej... ta seria mnie nie pociaga- ani manga, ani anime, jedyne co lubie to ending "wind"

...Oprócz paru takich...cukierkowych utworków, to cały OST jest genialny.
...A na 4 płycie z OSTem są takie fajne gitarowe kawałki.
...I tak - "Wind" jest boski. 3nodding
PostPosted: Thu Jun 29, 2006 1:06 pm

OST z "Naruto"? Mam nawet swoje ulubione utwory które potrafie wymienić z nazwy mrgreen Z "Wind" na czele.

Nie lubię fillerów, nie lubię oavek, nie lubię nic, w czym robią z Naruto idiotę na siłę...

EvilYuki
Crew

RUFUS.ABBYSINIAN

PostPosted: Thu Jun 29, 2006 1:08 pm

EvilYuki
OST z "Naruto"? Mam nawet swoje ulubione utwory które potrafie wymienić z nazwy mrgreen Z "Wind" na czele.

Nie lubię fillerów, nie lubię oavek, nie lubię nic, w czym robią z Naruto idiotę na siłę...

...No, a zwykle z niego robią idiotę...
...W końcu to blondyn.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 50 51 52 53 54 55 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games