|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 12:22 pm
Piraci są do bani...na pierwszej czesci zasnelam zanim sie skonczyla, a na ta Knightley, to patrzec nie moge. Tylko Depp ratuje ten film.
Wczoraj ogladnelam "Gdyby jutra nie bylo" made in Bollywood. 4 godziny trwal, ale kurde dawno tak pozytywnie nastrajajacego filmu nie widzialam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 07, 2006 1:23 pm
Delein the Wildest Piraci są do bani...na pierwszej czesci zasnelam zanim sie skonczyla, a na ta Knightley, to patrzec nie moge. Tylko Depp ratuje ten film. ...No bo właśnie dla Depp'a się ogląda ten film. ...I dlatego mogę stanowczo powiedzieć, że mi się podobał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 2:33 am
RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest Piraci są do bani...na pierwszej czesci zasnelam zanim sie skonczyla, a na ta Knightley, to patrzec nie moge. Tylko Depp ratuje ten film. ...No bo właśnie dla Depp'a się ogląda ten film. ...I dlatego mogę stanowczo powiedzieć, że mi się podobał. Widzialam mase lepszych wilmow z Deppem np: Sleepy Hollow, Czekolada, czy Edward Nozycoreki. a ostatnio podkladal glos pod postac (ktora wygladala jak on) z filmu Burtona "Corpse Bride" i tez efekt byl wymiatajacy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 5:08 am
..."Czekoladę" widziałem i nie wiem co powiedzieć. Może dlatego, że film raczej był skierowany do innej części publiczności niż ja. Ale oczywiście - Deppik git. 3nodding ...Za to ostatnio widziałem "Marzyciela". 3nodding ...W planach mam oglądnięcie "Truposza". 3nodding ...No i w trochę odleglejszych planach "Co gryzie Gilberta Grape'a?" (nie wiem czy dobrze napisałem. 3nodding ...Jeden z moich ulubionych (jeśli nie ulubiony) aktorów, stanowczo. 3nodding ...Się narobiło tych " 3nodding ".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:29 am
Jesli dobrze rozmumiem, to nikt z was nie zna KRUKA.
Ale lipa scream
A co do Depp'a. Aktor świetny, ale co za dużo to nie zdrowo !
PozdrawiaM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 08, 2006 1:38 pm
Borg Bardsson Jesli dobrze rozmumiem, to nikt z was nie zna KRUKA. Ale lipa scream A co do Depp'a. Aktor świetny, ale co za dużo to nie zdrowo ! PozdrawiaM ...Jakiego Kruka masz na myśli? ...Wiesz, mam wiele skojarzeń...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 12:49 am
Pisalem juz. xd
THE CROW - KRUK z Brandonem Lee.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 9:46 am
Johnny Depp rls na zawsze, obecnie musze jeszcze przetrawic z nim "Rozpustnika" 4laugh
"Corpse Bride" tyz rls mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 10:00 am
Raticiel Johnny Depp rls na zawsze, obecnie musze jeszcze przetrawic z nim "Rozpustnika" 4laugh "Corpse Bride" tyz rls mrgreen on jest poprostu dorym aktorem ot co razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 20, 2006 1:42 pm
...Mmm... ..."Truposz (Deadman)" (reż. Jim Jarmush)... ...Bardzo mi się podobał... ...Świetne symboliczne pokazanie przemijania życia. Śmierć jako naturalna część tegoż życia... Przynajmniej ja tak to zrozumiałem. ...Do tego powtarzająca się muzyka podkreślająca Inny klimat filmu. ...No i ...Depp. ...Śmiertelnie polecam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 8:01 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Mmm... ..."Truposz (Deadman)" (reż. Jim Jarmush)... ...Bardzo mi się podobał... ...Świetne symboliczne pokazanie przemijania życia. Śmierć jako naturalna część tegoż życia... Przynajmniej ja tak to zrozumiałem. ...Do tego powtarzająca się muzyka podkreślająca Inny klimat filmu. ...No i ...Depp. ...Śmiertelnie polecam. wlasnie. musze zapytac moja sistah czy ma toto w swej kolekcji rolleyes a ja sie ciesze, bo Zagubieni dzis leca i tyle powiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 9:55 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Mmm... ..."Truposz (Deadman)" (reż. Jim Jarmush)... ...Bardzo mi się podobał... ...Świetne symboliczne pokazanie przemijania życia. Śmierć jako naturalna część tegoż życia... Przynajmniej ja tak to zrozumiałem. ...Do tego powtarzająca się muzyka podkreślająca Inny klimat filmu. ...No i ...Depp. ...Śmiertelnie polecam. ditto.. generalnie kazdy film Jarmusha mozna polecic.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 21, 2006 2:33 pm
Ayah_TheMetalMania Raticiel Johnny Depp rls na zawsze, obecnie musze jeszcze przetrawic z nim "Rozpustnika" 4laugh "Corpse Bride" tyz rls mrgreen on jest poprostu dorym aktorem ot co razz Nie da sie ukryć;P Aż dziwne, z nie ma żadnego Oskara na koncie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 03, 2006 1:20 am
hmm.... jeżeli nie lubicie amerykańskiej papki mogę polecić filmy, ktorych dystrybucją zajmuje się GutekFilm. Do niedawna festiwal Gutkowski Era Nowe Horyzonty odbywał się w Cieszynie, od tego roku- we Wrocławiu (buuu sad ) Niesamowite przeżycie smile 5 seansów dziennie, przez cały tydzień, bardzo różnorodne- można wybierać i chodzić od kina do kina. Z kumpelą wyliczyłysmy, że gdyby chodzić na wszystkie seanse- można zobaczyć 152 filmy. Tylko kto tyle wytrzyma;>? A seanse naprawdę niesamowite! Kino japońskie, Irańskie, Koreańskie, włoskie, hiszpańkskie, francuskie etc etc... smile Rezyserzy też różnorodni- od takich, których imoin nie da sie wymówic po Almodovara, Greevewaya, Larsa Von Triera.... Te produkcje, które cieszą się największą popularnoością na festiwalu trafiają do powszechnej dystrybucji- kin studyjnych lub na kasety video/dvd. Naprawdę polecam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|