|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:01 am
Lethiel Sayokun ale ja mam inną blaugh heart gonk xd xd xd xd 'przytula i całuje' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:03 am
Sayokun Lethiel Sayokun ale ja mam inną blaugh heart gonk xd xd xd xd 'przytula i całuje' heart heart heart *wtoola sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lina-san Miss_Karina Lina skroc posty xp jeszcze bana dostaniesz, choc najpierw ostrzezenie sweatdrop skaracam skracam xp jak zauważe O.o wilkiem sie stalas/les? XD wink lubie bardzo wilki. Brakuje mi tylko ogona ^^ I będe miał cały zestaw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Yumehayla Lina-san Zartowałem xd Lina kocha tylko ciebie ...serio...? *oczka Bambi* ta ^^ Nyu heart ...*całuje w policzek*...naprawdę powinieneś się ogolić, wiesz sweatdrop ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:04 am
Lina-san Miss_Karina Lina-san Miss_Karina Lina skroc posty xp jeszcze bana dostaniesz, choc najpierw ostrzezenie sweatdrop skaracam skracam xp jak zauważe O.o wilkiem sie stalas/les? XD wink lubie bardzo wilki. Brakuje mi tylko ogona ^^ I będe miał cały zestaw aha XD wink a wilcze ogony po ile sa? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Lina-san Yumehayla Lina-san Zartowałem xd Lina kocha tylko ciebie ...serio...? *oczka Bambi* ta ^^ Nyu heart ...*całuje w policzek*...naprawdę powinieneś się ogolić, wiesz sweatdrop ? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Lina-san Yumehayla Lina-san Zartowałem xd Lina kocha tylko ciebie ...serio...? *oczka Bambi* ta ^^ Nyu heart ...*całuje w policzek*...naprawdę powinieneś się ogolić, wiesz sweatdrop ? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:05 am
^^^ 'podnosi lethiel i idzie z nią na fotelik, kładzie siada obok i przytuuula' heart heart heart heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:06 am
*puufff pojawienie sie w liściach sakury* Ohayo wszystkim!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:07 am
Lina-san Yumehayla Lina-san Yumehayla Lina-san Zartowałem xd Lina kocha tylko ciebie ...serio...? *oczka Bambi* ta ^^ Nyu heart ...*całuje w policzek*...naprawdę powinieneś się ogolić, wiesz sweatdrop ? ^^' *chichocze cicho i przytula go mocniej xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lina-san Miss_Karina Lina-san Miss_Karina Lina skroc posty xp jeszcze bana dostaniesz, choc najpierw ostrzezenie sweatdrop skaracam skracam xp jak zauważe O.o wilkiem sie stalas/les? XD wink lubie bardzo wilki. Brakuje mi tylko ogona ^^ I będe miał cały zestaw aha XD wink a wilcze ogony po ile sa? O.o 4,5-6k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ^^^ 'podnosi lethiel i idzie z nią na fotelik, kładzie siada obok i przytuuula' heart heart heart heart heart heart heart heart *przytuuuula mocno* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell *puufff pojawienie sie w liściach sakury* Ohayo wszystkim!!!!!!!! cze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:08 am
Witajcie wszyscy!! dzien [dobra, wieczor razz ] jest piekny, a to dlatego ze moja Gosia wrocila!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 28, 2004 9:08 am
Christoff_Gangrell *puufff pojawienie sie w liściach sakury* Ohayo wszystkim!!!!!!!! *wstaje z fotelika i łapie platki 4laugh * *przytulas* witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|